Viitor posesor de Kia Ceed SW, 1.4 GSL SoRed(wife options ), achitat avans 10% in 14.02.2008, astept (ne)linistit seria de caroserie (max 1 luna, dupa spusele dealeritei). Ei au cerut achitarea integrala in max 7 zile de la primirea seriei, cu promisiuni de sosire a masini fffff rapid dupa asta (asta nu am mai crezut-o). Dar cred ca, in ciuda tuturor dificultatilor, masina asta merita
Azi am sunat la dealer cu pretextul de a-mi cumparat un scut pentru motor. Raspunsul a fost ca pentru 1.4 benzina nu se poate comanda asa ceva dar ca luni ma asteapta la showroom. Ma asteptam sa imi mai ceara cine stie ce acte insa, spre bucuria mea, trebuie sa ma duc pentru a-mi ridica masinuta. a trebuit sa ii fac RCA-ul si luni, a ramas sa ma sune pentru a stabili ora la care sa ajung sau daca nu ma suna sa ajung pe la 17. Bucurie nespusa dupa doar 10 zile de la achitare.
Acum este si partea negativa a telefonului. De ce nu imi pot cumpara scut pentru motorul de 1.4???
voi discuta mai pe indelete cu dealer-ul luni cand ajung la prima intalnire cu "ea". Vom vedea atunci ce se poate si ce nu pentru ca ma indoiesc ca acel scut sa se prinda de motor si nu de sasiu.
Azi am ridicat masinutza de la Baneasa. Toate bune si frumoase (ei bine cu exceptia unui singur aspect). Singurul dezavantaj a fost ca mi-a fost livrata noaptea si nu prea am avut cum sa o "inspectez" la exterior.
A venit cu 7 km in bord si 60.6 l/100km . de la baneasa pana in Crangasi, cu uluitoarea viteza medie de 7 km/h am reusit sa aduc consumul pana la 24 l%.
Am semnat contractul azi pentru Kia Cee'd 1.6 GSL, varianta de echipare classic, cu mai multe optionale: cutie automata, esp, hydrofobic, geamuri fumurii, tapiterie stofa+piele, oglinzi cu pliere, cheie pliabila, geamuri electrice spate, climatronic, pachet sport, etc.
Termen de livrare mai, dar dupa spusele dealer-ului s-ar putea sa ajunga la sfarsitului lui aprilie.
Am dat comanda la Mit Motors Militari la d-l Paun Ion - un om care vrea sa vanda si pe care il recomand.
@Marius13
Stai linistit, asa sunt cei de la ERSTE PITESTI. Eu am dat comanda azi la PLANET MOTORS in Valcea si la sfarsitul lui aprilie cred c-o s-o am. Mi-a placut de baietii de acolo si-i recomand cu toata caldura.
pro_cee`d 3D - 1.6 GSL MT LX Base Cassa White+ diverse optionale - achizitionata 07.10.2015AG-24-NFS POZE JB
Tot credit auto am ales si eu, dar la Raiffeisen. Referitor la perioada de asteptare, eu am dat comanda pe 22 februarie si mi-a zis dealer-ul ca la sarsitul lui aprilie (de Paste ) o sa-mi vina "samanta", tot Abyss Blue. Pana atunci am de vandut un "golan"....
pro_cee`d 3D - 1.6 GSL MT LX Base Cassa White+ diverse optionale - achizitionata 07.10.2015AG-24-NFS POZE JB
eu am vb azi cu dealerul si mi-a spus ca daca dau comanda pana in 25martie imi vine masina la sf lui mai inceputul lui iunie. eu zic k am timp sa o inmatriculez in luna iunie pt ca nu sunt obligat sa merg o luna cu nr provizorii. sa inteleg k daca dau comanda sa zicem maine este mai bine sau comenzile pleaca oricum pe 25 ale lunii?