A fost vina mea la accident...si imi asum raspunderea pentru cele intamplate.
Banii vor veni deci de la Casco - Generalli.
Ce este prost....in contract nu se specifica care este valoarea maxima a "epavei".
Kia Cee'd kompass blue 1,4 GSL - CT 22 BAU Album foto
ODO : 22.500km+
@BN XX GRL Ti'ai primit banii de la asigurator?
Pe 19.02 mi'am dat acordul in scris pentru dauna totala. Cel de la Generali a zis ca in MAXIM o luna se vor vira banii la contul Volksbank.
acordul pentru dauna totala nu implica obligatia ta de a radia masina din circulatie?
ce se intampla cu imprumutul facut la banca? se continua plata ratelor?
ex: Kia cee'd 1.6 CRDi 115 CP Best; Vmax = 205 km/h; machine silver; ODO 212.000 km.
radu84 wrote:
Pe 19.02 mi'am dat acordul in scris pentru dauna totala. Cel de la Generali a zis ca in MAXIM o luna se vor vira banii la contul Volksbank.
Creditul este la Volksbank. Eu am de platit inca aprox. 3.000 lei pentru a lichida creditul.
mi-am adus aminte de cazul acesta... si... m-am gandit sa-l caut .. chiar daca subiectul este trist ,
.. a trecut ceva timp de cand nu mai avem nici o informatie despre ce a mai facut @BN XX GRL !?
stie cineva ... daca a reusit in final sa-si recupereze banii de la firma asiguratoare? daca si-a luat alta masina ?? daca da, ce? si ce a facut cu masina avariata??
Cee'd 1.4 GSL Machine Silver AG-81-MCI
ODO 190k
Sa nu te certi niciodata cu un prost! Ceilalti au toate sansele sa nu observe diferenta!