Lista asteptare masina -2007-
-
- Auto:
comanda decembrie
dat avans pe 14 dec 2007 comanda facuta pe 1 ian 2008 (dupa spusele dealerului)la AUTOCONSTANTA comunicare serie sasiu pe 5 febr 2008 si acum astept cu nerabdare sa soseasca in tara.
KIA Cee'd 1.4 GLS, Mars Red, BEST ODO141000km
Trimite-mi adresa ta de gmail pe PM si incerc eu sa-ti dau dreptul de a edita fisierul.alaexus wrote:VREAU SA MA TREC SI EU IN TABELUL CU COMENZI! CINE IMI DA AUTORIZATIE DE EDITARE?
Kia CEED Sw 1.4 Classic +optionale
http://picasaweb.google.com/ciocanliviu
http://picasaweb.google.com/ciocanliviu
eu am facut comanda pe 07.12.2007 si saptamana trecuta ma anuntat ca a venit masina.. maine ma duc sa o ridic.. cam mult dureaza pana iti da masina.. ma asteptam ca o pot ridica mai repede avand in vedere ca am achitat si cash.. in fine.. sper sa nu am nici o surpriza maine.. si sa fie ok masina
ca am numarat zilele in calendar .. nici in armata daca ma duceam nu cred ca treceau asa greu 

Comanda in 18.12.2007.
Serie sasiu primit in 30.01.2008
Ridicata in 13.02.2008
Se pare ca au inceput sa se miste mai bine cu livrarile. Am primit termen 3 luni (min 2 1/2 luni) si in mai putin de 2 luni a fost a mea.
Serie sasiu primit in 30.01.2008
Ridicata in 13.02.2008
Se pare ca au inceput sa se miste mai bine cu livrarile. Am primit termen 3 luni (min 2 1/2 luni) si in mai putin de 2 luni a fost a mea.
Kia Cee'd SW 1.4 BEST Kompass Blueee
Order 18.dec.2007 - Received 13.02.2008
Dealer: TiwaTherm Timisoara
Order 18.dec.2007 - Received 13.02.2008
Dealer: TiwaTherm Timisoara
me
tot pe 15 am luat si eu masina.. noroc ca am prins vreme frumoasa.. si drum liber..
))) ..am facut 2 ore de la baneasa la 1mai.. e ceva
masina e ok.. insa se pare ca am o mica problema.. sa ars becu de la plafoniera.. acolo a mers insa cand am ajuns in parcare nu mai mergea.. aveti idee treb sa ma duc cu ea la service la kia.. sau il schimb eu la orice service?.. sper sa fie singura problema.. in rest e ok masinutza.. 

-
- Zuza
- Auto:
Re: me
S-o stapanesti sanatos mii de km fara nici o problema. Esti sigur ca s-a ars? Daca da, pe la capitolul 7 pg 55 cred iti explica cum sa schimbi becurile de la plafoniera, nu e nevoie sa mergi la service pt atata lucru. Sau cum crezi...ZETU wrote:tot pe 15 am luat si eu masina.. noroc ca am prins vreme frumoasa.. si drum liber..))) ..am facut 2 ore de la baneasa la 1mai.. e ceva
masina e ok.. insa se pare ca am o mica problema.. sa ars becu de la plafoniera.. acolo a mers insa cand am ajuns in parcare nu mai mergea.. aveti idee treb sa ma duc cu ea la service la kia.. sau il schimb eu la orice service?.. sper sa fie singura problema.. in rest e ok masinutza..