Lista aşteptare maşina -2008-
Grea este asteptarea asta...nu stiu cum ati rezistat 2-3 luni ca eu dupa 10 zile de cand am dat comanda simt ca nu mai rezist. O vreau cat mai repede. Colegii de suferinta...ma refer la cei cu comenzile din ianuarie oare cum s-or descurca cu asteptarea? Citesc zi de zi ce postati fiecare si parca mai dornic ma faceti sa o am cat mai repede.
Cee'd 1.6 CRDI HP, So RED.
Comanda data pe 25.01.2008; achitata integral 19.03.2008 si ridicata pe 10.04.2008.
Album foto IC3's Cee'd
Comanda data pe 25.01.2008; achitata integral 19.03.2008 si ridicata pe 10.04.2008.
Album foto IC3's Cee'd
Si la mine a fost la fel imediat dupa ce am dat comanda - zilele care au urmat imediat dupa aceea ...IC3 wrote:Grea este asteptarea asta...nu stiu cum ati rezistat 2-3 luni ca eu dupa 10 zile de cand am dat comanda simt ca nu mai rezist.
Dar acum s-a mai estompat sentimentul ... m-am mai luat cu treaba cu una alta ... nu ma mai gandesc la asta.
Plus ca eu am mai trecut prin asta inca o data ... in 2004 cand am asteptat dupa Logan - la fel ... din prima serie - 3 luni

Lasa ca o sa treaca timpul si o sa vina si vremea noastra. Pana atunci ii lasam pe veterani sa-si exprime parerile si mai tragem si noi cu "ochiu' " la ei ca mai invatam cate ceva. Eu pot sa spun ca parca cunosc masina asta numai din ce-am citit pe aici.
Album foto IC3's Cee'd
Album foto IC3's Cee'd
a venit....
am masina!!!!
ceedul meu este in parcarea din fata blocului:) o sa fac si poze.
deci... comandat pe 8ian, ridicat pe 6feb.
intru la jurnal de bord
bafta
ceedul meu este in parcarea din fata blocului:) o sa fac si poze.
deci... comandat pe 8ian, ridicat pe 6feb.

intru la jurnal de bord

bafta
kia 1.4 best / pewter beige - poze aici: http://picasaweb.google.com/catalinmarica
mercedes benz w203 2.2 elegance / Gri
-
- Auto:
Re: a venit....
@caam sd
wow...cat de repede ai luat-o....nici n-a trecut o luna.
Tu unde ai facut comanda? Si inca ceva....ai luat-o standard sau ai mai pus ceva optionale pe ea?
Oricum felicitari pt masina...norocosule!
wow...cat de repede ai luat-o....nici n-a trecut o luna.
Tu unde ai facut comanda? Si inca ceva....ai luat-o standard sau ai mai pus ceva optionale pe ea?
Oricum felicitari pt masina...norocosule!

Album foto IC3's Cee'd
Album foto IC3's Cee'd
multumesc:)
am luat-o de la IMG de pe B-dul Dimitrie Cantemir.
pai... doar alarma, scut si presuri, dar masina a venit inaintea presurilor si a scutului care or sa vina sapt. viitoare
deocamdata am covorase provizorii imprumutate de la ei
)
alarma nu imi place (maat 7500) - e urata (telecomenzile - o sa pun poze)
am luat-o de la IMG de pe B-dul Dimitrie Cantemir.
pai... doar alarma, scut si presuri, dar masina a venit inaintea presurilor si a scutului care or sa vina sapt. viitoare
deocamdata am covorase provizorii imprumutate de la ei

alarma nu imi place (maat 7500) - e urata (telecomenzile - o sa pun poze)
kia 1.4 best / pewter beige - poze aici: http://picasaweb.google.com/catalinmarica
[Comanda masina] Februarie 2008
Salut,
Este primul post pe forum insa nu si ultimul
. Am dat comanda de un Cee'd Best 1.4 GSL pe data de 2 februarie si am primit proforma luni. Intre timp baietii au schimbat seria pe care o aveam pe precontract dar au zis ca termenul de livrare ramane acelasi - 21 zile calendaristice din momentul achitarii integrale. Azi cel tarziu maine ar trebui sa se aprobe si creditul de la banca.
Voi incepe sa numar zilele precum puscariasii din filme |||
. Sper sa vina pana la sfarsitul lunii.
Drum bun tuturor.
Este primul post pe forum insa nu si ultimul

Voi incepe sa numar zilele precum puscariasii din filme |||

Drum bun tuturor.
Cee'd 1.4 GSL Best Kompas Blue GL-07-GLE
[Comanda masina] Martie 2008
Deocamdata nu am masina (inca nu am carnet
), foarte probabil o sa dau comanda, logic, pentru un Ceed pe la sfarsitul lui Martie. Pana atunci o sa lecturez jurnale sa stiu "ce si cum", si sper sa mai scada si euroiu pana in vara
cand oi avea de platit pentru ea probabil. Poate nu o sa dureze 3 luni ca in majoritatea cazurilor. Am comparat timp de doua luni diverse masini cu ceed. Rand pe rand au picat toate testul. 
Situatia e in felul urmator: 15000 lei avans, restul finantare. Ce produs financiar imi recomandati pentru restul de banii?
Abyss blue este culoare pentru care optez, am observat insa pe sectiunea cu jurnale ca este cea mai rar intalnita. Exista vriun dezavantaj la acesta culoare?

Situatia e in felul urmator: 15000 lei avans, restul finantare. Ce produs financiar imi recomandati pentru restul de banii?
Abyss blue este culoare pentru care optez, am observat insa pe sectiunea cu jurnale ca este cea mai rar intalnita. Exista vriun dezavantaj la acesta culoare?
Eu in locul tau nu m-as mai gandi la cursul euro...trebuie sa iei in calcul alta chestie daca vrei sa faci comanda tocmai la sfarsitul lui martie si anume ca este posibil sa prinzi noua taxa pe care vor astia s-o introduca de la 1 iulie si atunci o sa platesti aproape triplu ca s-o inmatriculezi in comparatie cu cat costa acum.
Album foto IC3's Cee'd
Album foto IC3's Cee'd
@JustMe
Si eu tot la Alpha am facut dar pe langa cele mai mici comisioane si cele mai mici taxe deasemenea sunt si cei mai incompetenti/slab pregatiti. Poate asa or fi cei de la sucursala unde am facut eu insa .. nu as baga mana in foc ca nu e generala situatia.
NU iti vor face intermediere pentru asigurare casco (plus ca , cand am intrebat mi-au zis ca ca ce .. ei nu sunt firma de asigurari ). Nu prea isi cunosc procedurile proprii, a durat 3 saptamani si ceva sa verifice actele si sa aprobe dosarul, comparativ cu alte banci unde dureaza in medie 4 zile.
Recomand sa intrebi tot ce iti trece prin cap pentru ca ei de la sine nu iti vor spune; de exemplu la asigurarea casco i-am intrebat cum se face cesionarea si atunci mi-au spus ca defapt cand fac asigurarea trebuie ca asiguratorul sa scrie pe ea :Cesionat in favoarea Alpha Bank sucursala XXX , etc etc etc
Cireasa de pe tort a fost cand m-am dus sa semnez actele finale: aveam programare facuta cu 2 zile inainte, si cu 5 minute inainte sa ajung la ei ma suna si imi spun ca trebuie sa vin si cu sotia (evident nu ma anuntasera niciodata iar sotia nu este codebitor la credit). Deci .. succes
Si eu tot la Alpha am facut dar pe langa cele mai mici comisioane si cele mai mici taxe deasemenea sunt si cei mai incompetenti/slab pregatiti. Poate asa or fi cei de la sucursala unde am facut eu insa .. nu as baga mana in foc ca nu e generala situatia.
NU iti vor face intermediere pentru asigurare casco (plus ca , cand am intrebat mi-au zis ca ca ce .. ei nu sunt firma de asigurari ). Nu prea isi cunosc procedurile proprii, a durat 3 saptamani si ceva sa verifice actele si sa aprobe dosarul, comparativ cu alte banci unde dureaza in medie 4 zile.
Recomand sa intrebi tot ce iti trece prin cap pentru ca ei de la sine nu iti vor spune; de exemplu la asigurarea casco i-am intrebat cum se face cesionarea si atunci mi-au spus ca defapt cand fac asigurarea trebuie ca asiguratorul sa scrie pe ea :Cesionat in favoarea Alpha Bank sucursala XXX , etc etc etc
Cireasa de pe tort a fost cand m-am dus sa semnez actele finale: aveam programare facuta cu 2 zile inainte, si cu 5 minute inainte sa ajung la ei ma suna si imi spun ca trebuie sa vin si cu sotia (evident nu ma anuntasera niciodata iar sotia nu este codebitor la credit). Deci .. succes
Cee'd 1.4 GSL Start + opt , So Red
-
- Ministru'
- Auto:
Atat zic ... sunt incompetenti aia de la Alpha ...dar au scoruri mai bune ... eu tot la ei sunt si astept okeiul... cred ca au gresit ceva in cazul meu cand au trecut datele de pe cerere in sistem (asta pentru ca intre simulari, facute vreo 6 la 4 sucursale diferite, si ce imi aproba e dif de 150 mil) ... dar ramane de vazut ... ma cert cu ei ... nu intermediaza casco ...dar pentru bani ce nu face omu ... ei mi-o dau si eu stau ...
Salut tuturor si bine v-am gasit!
Sper sa fiu un nou proprietar bucuros al unui Kia Cee'd 1.4 GSL LX MT Best abyss blue.
"Belelele" incep insa chiar din acest moment. Adica, dupa ce autoturismul a fost achitat INTEGRAL in data de 08.02.2008 cu promisiunea livrarii acestuia de catre dealerul ERSTE AUTOMOBILE in 2 saptamani (masina fiind in stoc), s-a asternut linistea. Singurul raspuns este acela ca "va contactam noi cand avem date sigure". Nu mi se pare normal ca dupa 1 saptamana un client care a platit aproape 1/2 miliard sa fie tratat cu atata indiferenta.
Ce ar trebui facut? Aceasta e politica Kia in general sau numai Kia Romania procedeaza in acest fel ?

Sper sa fiu un nou proprietar bucuros al unui Kia Cee'd 1.4 GSL LX MT Best abyss blue.
"Belelele" incep insa chiar din acest moment. Adica, dupa ce autoturismul a fost achitat INTEGRAL in data de 08.02.2008 cu promisiunea livrarii acestuia de catre dealerul ERSTE AUTOMOBILE in 2 saptamani (masina fiind in stoc), s-a asternut linistea. Singurul raspuns este acela ca "va contactam noi cand avem date sigure". Nu mi se pare normal ca dupa 1 saptamana un client care a platit aproape 1/2 miliard sa fie tratat cu atata indiferenta.
Ce ar trebui facut? Aceasta e politica Kia in general sau numai Kia Romania procedeaza in acest fel ?