Recomandari dealer Bucuresti

Forum cu de toate despre Kia cee'd
cristihp
Auto:

Recomandari dealer Bucuresti

Post by cristihp »

Salut,
Vreau sa cumpar un Cee'd 1.4 GSL Classic.
Apeland la experienta unora dintre voi, ce dealer din Bucuresti imi recomandati? Ma intereseaza in primul rand ca timpul de livrare sa fie cat mai scurt.
Toate cele bune! :)

hefes01
Auto:

Post by hefes01 »

Salut,
Felicitari pentru alegerea facuta.Eu am comandat-o la dealerul de pe Dimitrie Cantemir.Cred ca sunt cel mai norocos dintre voi....pentru ca voi avea masinuta la 3 saptamani dupa ce am luat hotararea ca este masina de care am nevoie.
Ceed Best 1.4 BP

kokolino
Procuroru'
Auto:

Post by kokolino »

daca nu vrei si alte optiuni pe ea este posibil sa-ti vina si in 2 saptamani. daca vrei macar o cheie pliabila sau orice altceva in plus dureaza cam 3 luni. Eu am luat-o in 2 saptamani de la IMG - Alex Manucu. Super baiat!

Sorcee'd
dromaderu'
Auto:

Post by Sorcee'd »

eu am lucrat cu mit-ul din Baneasa si am fost foarte multumit.ce ar trebui sa faci tu este sa vezi daca nu cumva are vreunul deja pe stoc masina pe care o vrei...poate esti norocos.
Perseverare diabolicum
Cee'd 1.6/122 gloabe,negrutza cu o groaza de optionale(13),PH 73 PWR
Sorento 2.5 CRDI/AT Executive,PH 68 PWR,si asta tot cioara

cristihp
Auto:

Post by cristihp »

Eu sunasem la cei de la www.kia-bucuresti.ro (dupa ce le lasesem un mesaj online si nici dupa o luna nu primisem raspuns) si mi-au spus ca masina vine in 3 saptamani. Acum nu stiu daca sa-i cred sau nu, am auzit ca in majoritatea cazurilor, dureaza cam 3 luni din momentul in care platesti masina integral.

cristihp
Auto:

Post by cristihp »

Aha, inteleg acum.
Eu cerusem info despre versiunea base, si intr-adevar, a spus ca e pe stoc.
Intre timp m-am razgandit si am ales Classic, cu destul de multe optionale(DDP-ul ajunge cam la 15000 EUR).

moguai
Auto: Subaru WRX STI

Post by moguai »

putin probabil sa gasesti classic pe stoc. nu dealerul conteaza qnad e vorba de termen de livrare. fa unde e mai aproape de casa :)
Ex: Ceed 1.4 Best, Kompass Blue
Ex: Subaru Impreza 2.0S, Pearl White
Now: Subaru Impreza WRX STI 2.5T, Rally Blue & Ceed 1.4 City

tipitip
Admin
Auto:

Post by tipitip »

moguai wrote:nu dealerul conteaza c?nd e vorba de termen de livrare.
Ba conteaz?, s?-?i spun? dac? are sau nu are pe stoc, nu s? te determine s? faci comanda ?i dup? aia...?ti?i c? o fi, c? o p??i, c? i-a c?zut seria ?i s-a ?ntors ma?ina ?n fabric? s?-i lipeasc? seria la loc s.a. ...

Eu ambele ma?ini le-m luat de la IMG, Cantemir (Alex M?nucu :smt039 ) ?i am fost mai mult dec?t mul?umit, deci ?i recomand!
Pentru orice informaţie legată de forum clubkia@clubkia.ro
Pentru oferte pentru membri click aici

catalin_ceed
Auto:

Post by catalin_ceed »

total aiurea sfaturile... oare IMG nu transmite comenzile primite importatorului (ROMAUTO / MIT MOTORS) ? De unde dracu aduce IMG mai repede ? Se duce in Slovacia dupa masina ? Totul este de noroc... daca renunta cineva...
Salutare

Sorcee'd
dromaderu'
Auto:

Post by Sorcee'd »

@catalin_ceed :wink: ...cine stie procente,ceva? exact ce am zis mai devreme,si in plus adaug:andrei burcea(daca-l prinzi liber) de la mit.recomand cu caldura.
Perseverare diabolicum
Cee'd 1.6/122 gloabe,negrutza cu o groaza de optionale(13),PH 73 PWR
Sorento 2.5 CRDI/AT Executive,PH 68 PWR,si asta tot cioara

Arnold12
Auto:

Post by Arnold12 »

Se pare ca andrei burcea este istorie la Mit.
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria

emanuel
Auto: Kia Cee'd 1.4 Best So Red

Post by emanuel »

catalin_ceed wrote:total aiurea sfaturile... oare IMG nu transmite comenzile primite importatorului (ROMAUTO / MIT MOTORS) ? De unde dracu aduce IMG mai repede ? Se duce in Slovacia dupa masina ? Totul este de noroc... daca renunta cineva...
Salutare
IMG-ul are stocul propriu. Au vazut de la inceput ce succes are modelul pe piata si au creat un stoc propriu pe care-l alimenteaza des. Nu e noroc! Norocul si-l mai face si dealerul cu mana lui :)

cristihp
Auto:

Post by cristihp »

Un lucru ciudat mi s-a parut ca dealer-ul mi-a spus ca masina o voi avea in 3 saptamani DE LA PLATA INTEGRALA. Stiu ca de obicei cand iti iei o masina (cel putin asa au facut rudele mele) platesti o taxa de comanda.
Voi cum v-ati luat masina?
Ati platit-o integral, sau ati platit o taxa de comanda si abia cand a sosit ati dat toti banii? Cum se face de obicei?

gremlin
Auto:

Post by gremlin »

hefes01 wrote:voi avea masinuta la 3 saptamani dupa ce am luat hotararea

Mai vedem noi ... :twisted:

Eu am luat-o de la Mit Motors Militari, domnul Ion Paun. Totul a fost ok si si-au respectat promisiunile facute si anume ca masina vine cam in 2 luni (incepand numaratoarea din 25 ale lunii in care am facut comanda). Am luat un 1.4 GSL Start + optionale .
Cee'd 1.4 GSL Start + opt , So Red

cristihp
Auto:

Post by cristihp »

Tu cum ai facut cand ai facut comanda, gremlin?
Ai platit un avans?

Post Reply

Return to “Generalităţi”