Facem club cu Piston Grey
Asta am comandat si eu. Referitor la jante mie mi s-a spus ca sunt disponibile numai type A dar atentie ..este vorba de modelul de pe cele de 17 care le vedeti pe crdi, numai ca sunt de 16.
Sunt curios cu ce o sa ne alegem pana la urma ....oricum de aliaj or sa fie sigur.......
Corect.
Este o mare diferenta intre culoarea naturala si cea prezentata pe site.
La fel si intre Dakar yellow de pe site si cea fotografiata in parc la Kia Bucuresti.
Cea pusa de Govidiu este Powter Beige. Poza e facuta la expozitia auto de acum 2 sapt din Portul Tomis C'ta ... numai ca intr'adevar in poza respectiva apare schimbata nuanta
da, este gri inchis, foarte frumos mi s-a parut mie. dar nici eu nu am vazut-o afara ci numai in interiorul reprezentantei si nu prea mi-am dat seama axact ce nuante are. ai facut o alegere buna nu-ti face griji
Da, Piston Grey era masina de langa mine, din interiorul reprezentantei. Am considerat ca-i sta bine in culoarea asta. Daca nu ma insel cred ca si drive testul tot pe o masina de aceeasi culoare l-am facut. initial, dupa ce am vazut pozele pe site, mi-as fi dorit oil blue, ca si culoare, dar cand am ajuns acolo si mi-am dat seama ca de fapt culorile nu au exact aceeasi nuanta ca cele din poze am zis ca mai bine iau ceva ce vad in realitate. sunt sigur ca e o alege buna.
Ce ma pune pe mine pe ganduri e daca am facut alegerea cea mai buna in ceea ce priveste gentile. Astia nu aveau nici un model dintre cele 3 de 16" acolo. a trebuit sa ma orientez dupa pozele din catalog...
KIA Cee'd, 1.4 BASE + optionale, Piston Grey
PH-09-SKU
KM: ~40000