Ieri a fost joi. Si m-am tot conversat cu dl Timotei la telefon. Bineinteles, am sunat doar eu:
06.03, 11h00 masina e gata;
13h00: s-a trimis devizul la asigurator
14h00: devizul nu a ajuns la asigurator, am verificat prin telefon
14h30: devizul este re-trimis la asigurator, si catre mine, la cererea mea
15h30: devizul nu a ajuns la mine, se va retrimite chiar acum
16h00: devizul nu a ajuns la mine
Azi dimineata m-am dus direct peste MitMotors la mama dracu in Baneasa, sa rezolv misteru devizului. Dl Timotei imi arata devizu, ma linistesc, barem aveam certitudinea ca exista. Pentru ca dupa evenimentele din ziua precedenta, imi puneam serios problema daca masina chiar e gata si daca nu cumva povestea asta cu devizu nu e doar o noua strategie de tragere de timp, scoasa din mineca lu domnu Timotei. Deci devizul exista si, chiar mai mult, asistenta lu domnu Timotei il trimisese intr-adevar de ieri, dar, fatalitate, il trimisese in atentia lu Radoi, finca Radoi era inspectorul Omniasig care deschisese dosarul meu de dauna. Dar, intre timp, dosarul meu a ajuns in sarcina lu domnu Dumitrache, si in atentia dumisale trebuia trimis devizu. Deci daca nu ma duceam eu sa descurc itele incurcare ale acestei afaceri spinoase, cine stie cind mama naibii ajungea devizu pe biroul lu Dumitrache ca sa dea acceptu de plata... Si, chiar si asa, chiar daca devizu s-a trimis inca o data sub ochii mei si chiar daca am primit confirmarea telefonica a receptionarii lui de la asistenta lu domnu Dumitrache (eu am sunat, sper ca nu v-ati inchipuit alceva), chiar si asa, tot nu am putut sa-mi iau masina azi. Pentru ca, asa cum m-a informat asistenta, domnu Dumitrache are la dispozitie 48 de ore pentru a studia devizu si a-l confrunta cu dosarul si, din cite imi dau seama, nu are de gind sa se grabeasca, sau, daca se va grabi, se va grabi incet, sa nu greseasca.
Deci de-acuma mingea e in terenu asiguratorului, de MitMotors am scapat. Atasez devizul. De remarcat performanta echipei de la tinichigerie de a efectua in 88 de ore (din 20.02.08 pina in 06.03.08 ) o lucrare a carei manopera insumeaza 17 ore (vezi rubrica "total manopera" din foto2). Felicitari.