Constanta
Unde a fost comandata: Autoconstanta sau Raven?adryan wrote:da, multumesc pt intelegere....... acum 28.01 a trecut, masina ar fii pe la pitesti si in 2 saptamani o am a zis dealeru'
Ti-au spus ei ca vine asa repede? Ciudat! De fapt cioudat si ca ... ai paltit-o integral cand ai comandat-o. Cum ai facut?
Kia Cee'd SW best 1.4, comanda in 05.12.2007, livrata in 22.02.2008; peste 5000 km; s-a comportat OK pana acum!
la Raver, pai am achitat avansu si de restu sa ocupat banca, dar in momentul in care am platit avansu deja aveam serie de caroserie si masina era pe stoc la zilina. asa ca mi-au dat termen de livrare 45 de zile in loc de 90, dar acum se pare ca masina e la pitesti.
ceedSW 1.4 best SoRed. 9200 km ATM din martie 2008
-
- Auto:
-
- Auto:
-
- Auto:
Alex , 24 ani
.... sunt inginer IT la Inspectoratul de Situatii de Urgenta ( pompieri) ... si Ceed-ul e a doua masina a mea... si o consider cea mai buna alegere de piatza auto de la noi.
.... sunt inginer IT la Inspectoratul de Situatii de Urgenta ( pompieri) ... si Ceed-ul e a doua masina a mea... si o consider cea mai buna alegere de piatza auto de la noi.
Kia Ceed 1.4 16v.... 109 ~ 118 cp, BEST, Kompass Blue ... CT 02 DSA ... jenti si folii, K&N, Xenon 6000k,.. si alte optionale
ODO : 132.100km+
DimSport Constanta " mai multi cai, mai multa distractie...!!!"
ODO : 132.100km+
DimSport Constanta " mai multi cai, mai multa distractie...!!!"
-
- 3/E
- Auto:
-
- Auto:
Re: Constanta
Robert, inginer, ofiter maritim de navigatie si masterand (Legislatie Maritima).
Kia este a doua masina proprietate, prima a fost Daewoo Cielo. Initial eram hotarat sa-mi iau un Ford Focus, am mers pe la dealerii Ford cam doua saptamani, drive-teste, discutii, negocieri, etc dar am intrat din intamplare la KIA si peste 3 zile deja conduceam Cee'd-ul
Inca odata m-am convins ca dragostea este fulgeratoare, nu trebuie programata
Kia este a doua masina proprietate, prima a fost Daewoo Cielo. Initial eram hotarat sa-mi iau un Ford Focus, am mers pe la dealerii Ford cam doua saptamani, drive-teste, discutii, negocieri, etc dar am intrat din intamplare la KIA si peste 3 zile deja conduceam Cee'd-ul

Inca odata m-am convins ca dragostea este fulgeratoare, nu trebuie programata

1.4 GSL Best / Sunt interesat sa cumpar un garaj in Constanta. Preferabil la parter (subsol) de bloc! e-mail: marinaru68@yahoo.com