Cee'd Sport Wagon
SW
eu am ales SW pentru ca imi place mult mai mult decat hatchback-ul.
Ai perfecta dreptate,de aceea am ales si eu hatchbackul.
Ce sa-i faci....de gustibus...
Ai perfecta dreptate,de aceea am ales si eu hatchbackul.
Ce sa-i faci....de gustibus...
1.6 GSL EX, MT, 122 CP, ESP, CLIMATRONIC, 225/45 R17W, Piston Gray, 15.000 km
SW e fain si...nu cred ca e vb numai de gusturi ci si de necesitati! si apoi, in ceva mai mare incape ceva mai mic, reciproca nefiind valabila!
PS: eu si acum mai am nostalgia (uneori) spatiului pe care il oferea portbagajul lui passat variant pe care l-am maritat ! ...incapeau corturi, undite, umbrele, gratare,barci pneumatice...ma rog, in functie de microbul posesorului si de pasarelele/piticii de pe creierii gastii aferente...
PS: parerea mea!

PS: eu si acum mai am nostalgia (uneori) spatiului pe care il oferea portbagajul lui passat variant pe care l-am maritat ! ...incapeau corturi, undite, umbrele, gratare,barci pneumatice...ma rog, in functie de microbul posesorului si de pasarelele/piticii de pe creierii gastii aferente...

PS: parerea mea!
cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?
Dorele, ne mai tii mult ma?
-
- Auto:
Intrebare pentru posesorii de SW: Ce recomandati, motor de 1,4 cu o gramada de optionale(esp, climatronic, geamuriel.spate++++) sau motor de 1,6 automatica si ceva acolo... pana in 16.000 DDP? Intreb asta deoarece voi face in februarie comanda de un SW si inca nu m-am hotarat ce varianta. Dilema mea se leaga de greutatea masinii si am vazut pe unii care spun ca motorul de 1,4 nu ar fi destul de puternic pentru SW.....
Eu am optat pentru motorul de 1.4 si mai multe optionale(ESP,climatronic, etc). Nu am condus un Sw de 1.4 pentru ca dealerul avea pentru drive test unul cu motor de 1.6. Eu zic ca pentru pretentiile mele este sufient motorul de 1.4. Dupa ce o s-o primesc pot sa povestesc in cunostinta de cauza.
Kia CEED Sw 1.4 Classic +optionale
http://picasaweb.google.com/ciocanliviu
http://picasaweb.google.com/ciocanliviu
si bine ai facut...felicitari!cmg_george wrote:La momentul ala eu am renuntat la climatronic pentru esp... am zis mai bine securitate...
Cee'd 1.6 GSL Black Pearl, Classic + Interior piele, Geamuri fumurii + actionare electrica fata/spate, Pachet Sport, ESP, Climatronic, Cheie pliabila, Scaune incalzite, Oglinzi electrice.
www.tuninginfo.ro - Prietenul masinii tale!
www.tuninginfo.ro - Prietenul masinii tale!
-
- Auto:
-
- Auto:
Salutare.
Eu am primit marti un Cee'd SW 1.4 si pot sa spun ca este destul de ok. As recomanda totusi motorul de 1.6 avand in vedere caci cuplul maxim la 1.4 este la 5000 nu prea poti beneficia de el la noi. Iar la 100km\h esti deja la 3000. Dar daca nu esti incarcat este bun si 1.4. Oricum ca si masina este ok ..este spatioasa, destul de silentioasa doar mp3 este destul de slabut.
Mai vb dupa ce termin cu rodajul cu toate ca cei de la service mi-au spus caci nu trebuie facut.
Bafta.
Eu am primit marti un Cee'd SW 1.4 si pot sa spun ca este destul de ok. As recomanda totusi motorul de 1.6 avand in vedere caci cuplul maxim la 1.4 este la 5000 nu prea poti beneficia de el la noi. Iar la 100km\h esti deja la 3000. Dar daca nu esti incarcat este bun si 1.4. Oricum ca si masina este ok ..este spatioasa, destul de silentioasa doar mp3 este destul de slabut.
Mai vb dupa ce termin cu rodajul cu toate ca cei de la service mi-au spus caci nu trebuie facut.
Bafta.
Born to drive, drive to...death!!!
-
- Auto: