Lista asteptare masina -2007-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
gogu
Moderator General
Auto:

Post by gogu »

nu, dar se creaza confuzie cand spui Base ;)
in mintea multora (si a mea) Base = Best.
LXul de baza nu poti sa ii spui Base tocmai din cauza asta.

scuze de offtopic

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Pai Base nu e acelasi lucru cu LX. Eu ma refeream la 1.4 Base'ul de pana la 1 iunie. Nu mai am lista cu dotarile aferente acelui model si nici n'am stat sa compar sa vad daca sunt ezac aceleasi ca la LX Best'ul de acum ... d'aia intrebam de scrumiera si bricheta, pentru ca stiu ca era trecuta pe lista de optionale si pentru Base ... insa asta nu inseamna mai nimic, din moment ce pe aceeasi lista optional era si A/C pentru acelasi 1.4 Base de dinainte de 1iunie ...
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

gogu
Moderator General
Auto:

Post by gogu »

poveste lunga... au fost multe posturi despre haosul lansarii cee'd.

analiza post-mortem:

lista de optionale care a circulat inainte de 1 iunie (si care circula si acum, doar ca au aparut regulile de conditionare optionale) este lista de optionale pentru variantele de baza LX, EX, TX.

ce vinde Kia Romania sunt in general versiuni un pic modificate a celor de baza - vezi LX Base/Best, EX Classic, TX Comfort, etc. si de aceea aparea aerul conditionat ca optional, desi era inclus in dotarile fostului LX Base (ltd ed). si tot din cauza asta a aparut problema cu geamurile electrice spate sau cu cheia pliabila.

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Eh, asa era normal, sa fie xu LX, EX si TX. Insa eu am avut de la dealer foaia cu optionale care avea cap de coloana Base si Classic, insa netinand cont de dotarile cu care deja veneau acele modele.
Eh ... ca idee ... sa inteleg ca pe Base "Ltd Edition" sunt standard scrumiera si bricheta, corect? :D

Frati'miu a incercat sa modifice comanda zilele trecute (sa adauge si consola de lumini dintre parasolare, insa de la dealer i s'a transmis ca nu mai e posibil acest lucru). Probabil o data comenzile plecate de la Buc spre Zilina ... comanda nu mai poate fi modificata (mi se pare si firesc, totusi)
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

gogu
Moderator General
Auto:

Post by gogu »

dap, pe LX Base limited edition e si scrumiera.

sa va mai zic ca am luat de la dealer dupa primul drive test o lista de optionale mai ingrijita, in care aparea si pachetul "sport" (daca tin bine minte era vorba de body kitul care apare prin poze) la un pret de 400 de euro? bineinteles, nu era disponibil pentru LX ci doar pentru EX/TX...

dupa 1 iunie, nu am mai vazut pe nicaieri acea lista de optionale, dar cred ca o mai am printata pe acasa.

TORNADO_76
Auto:

Post by TORNADO_76 »

Salutare tuturor !

Sper sa intru cat de curand in lumea asta a "purtatorilor" de cee`d desi nici macar avansu nu l-am dat :D

Cat de curand trebuie sa ma cheme societatea de leasing sa semnez contractu si ca sa nu ma ia prin surprindere am nevoie de sprijinu vostru. Adica sa-mi spuneti exact ce voi plati.

Eu stiu de :
avans - 25% din 11854 euro = aproape 3000 euro
taxa de management - undeva la 200 euro

ar mai fi ceva ?

Am hotarat sa bag si CASCO in ratele lunare de la Allianz iar pe DDP am inteles ca este undeva la 47 euro lunar, adevarat ?
CEE`D 1.4 GSL LX MT/ LX BEST - MACHINE SILVER

doringvd
Moderator
Auto:

Post by doringvd »

bine ai venit...!
25% avans?
Cee'd 1.4 GSL LX MT Machine Silver ."Ltd. Edition"

Jurnal de bord: http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?t=316

ODO 75000km Image

--------------------------
FOLOSESTE "SEARCH" INAINTE SA POSTEZI
POSTEAZA IN SECTIUNEA CORECTA
RESPECTA MEMBRII ACESTUI FORUM
--------------------------

TORNADO_76
Auto:

Post by TORNADO_76 »

Multumesc.

Dap, de ce nu ? :P Atat am avut si am zis sa reduc cat pot ratele ulterioare.

gogu
Moderator General
Auto:

Post by gogu »

miroase a motoractive :)

daca e vorba de ei, ai taxa de management de 2% sau 2.5%, la care se mai adauga cheltuielile de inmatriculare (208 euro am platit eu si inseamna inmatricularea si RCA). Taxa speciala de prima inmatriculare se plateste in momentul in care ai seria de sasiu. Toate preturile sunt fara TVA ;)

TORNADO_76
Auto:

Post by TORNADO_76 »

Dealerul meu este MIT daca la asta te referi.

gogu
Moderator General
Auto:

Post by gogu »

ziceam de societatea de leasing - circuitul e urmatorul:
- te duci la dealer si obtii proforma pentru masinuta.
- te duci la societatea de leasing, cu dosarul complet (fiecare are lista de documente necesare) care include proforma de la dealer.
- daca iti aproba dosarul, societatea de leasing iti redacteaza contractul.
- dupa semnarea contractului, se emite o factura proforma, care contine avansul, taxa de management pentru leasing, si cheltuielile de inmatriculare (cel putin asa a fost la mine)
- dupa ce platesti proforma, poti sa mergi cu dovada platii la dealer ca sa dea comanda mai departe (pentru siguranta), sau poti sa mergi la societatea de leasing sa discute ei cu dealerul (dureaza mai mult nitel) despre avans, etc.
- se emite factura, si incepe derularea contractului de leasing.
- in momentul in care soseste seria de la sasiu, societatea de leasing plateste integral masina si incepe sa te factureze lunar.

simplu nu? :D am alergat de mi-au iesit ochii sa imi fac tot dosarul

TORNADO_76
Auto:

Post by TORNADO_76 »

Ei bine eu nu am alergat decat dupa adeverinta de salariu :P Am primit de la dealer tipizatele, le-am completat. A doua zi i-am dus adeverinta de salariu pe care am obtinut-o in 10 minute. Dupa amiaza, dealerul, a trimis documente la societatea de leasing, in speta UNICREDIT Leasing.

A doua zi (adica azi) societatea de Leasing m-a sunat sa confirm datele de pe precontract si mi-au zis ca ma cheama in 2-3 zile sa semnam contractul.

Sper sa nu gasesc diferente intre simularea ratelor a celor de la MIT si ratele celor de la Leasing.

gogu
Moderator General
Auto:

Post by gogu »

depinde de cum ti-au facut calculatie cei de la MIT si cum iti fac calculul cei de la leasing - cu rata reziduala inclusa in rate sau nu. in principiu nu ar trebui sa fi diferente mari.

cam asa mi-a iesit si mie de plata lunar la CASCO pe Allianz - 47 de euro, dar Allianz a introdus fransiza de 100 de euro, si am ales sa fac pe ASIBAN asigurarea. sa fii atent daca preturile pe care ti le dau ei sunt cu sa fara TVA :)

bMe
Auto:

Post by bMe »

sonty
incercator
Auto:

Post by sonty »

- facut cerere credit auto VB
- aprobat cerere ieri seara
- facut proforma pe toata suma la dealer
- facut transfer de 1800 de euro la 3.23 lei/euro :x prin self-bank de la ING la BRD ( singura banca la care am vazut IBAN cu litere in el ).
- semnat precontract de rezervare la dealer cu chitanta de la self-bank.
- primit cu tristete vestea ca am ratat productia pe iulie si masina are sanse sa vina la inceputul lui septembrie. macar sa vina de ziua mea.
- dupa ce le intra banii in cont pleaca si comanda la bucuresti.
prost sunt, noroc sa am sa se gaseasca un LX BEST machine silver gata facut... [-o<

Post Reply

Return to “Generalităţi”