tapiterie din piele

Forum cu de toate despre Kia cee'd
laurentiucat
Auto:

Post by laurentiucat »

Arnold12 wrote:Si eu am piele + textil si daca ar fi sa mai aleg inca o data tot asta as lua.
Contar pareri unora care probabil nu au vazut despre ce este vorba eu zic ca pt o masina ieftina combinatia piele + textil e de calitate.
Numai piele cu cred ca merita.(parerea mea :D )
deci merita sau nu merita?
cum e pielea la pipait?e perforata?ce culori ai la piele si la materialul textil?

diacos
Auto:

Post by diacos »

La mine este piele neagra cu textil rainbow blue. Pielea este destul de intinsa , nu prezinta incretituri sau perforatii. Este destul de placuta la atingere si da un aer de eleganta, asta daca crezi ca merita. Sunt oameni care nu cred ca merita cateva sute de euro sa pui piele. Pareri impartite. Bafta.
1.4 GSL EX CLASSIC Oil Blue/Rainbow Blue+ multe altele; comanda 07/07, serie 26/09. plata 27/09, promisa 15-20/10, vazuta in 02/11, ridicata 07/11, asteptata 122 zile. punct .

Arnold12
Auto:

Post by Arnold12 »

@laurentiucat - e neagra toata si intinsa.
Perforatii gasesti la piele full.
Daca merita sau nu ...hmmmm .... din punct de vedere estetic merita punct de vedere functional nu te ajuta la condus asa ca nu merita.

Merita sa treci sa vezi masina cu si fara piele si poate asa o sa poti sa alegi.
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria

bogdan241
Auto:

Post by bogdan241 »

eu am piele full...nu regret alegerea facuta. arata si f bine, in seara asta cand m-am urcat la volan nu era chiar rece. pielea de pe volan face toti banii, se simte f bine la mana. eu zic ca merita....
Cee'd 1.6 GSL Black Pearl, Classic + Interior piele, Geamuri fumurii + actionare electrica fata/spate, Pachet Sport, ESP, Climatronic, Cheie pliabila, Scaune incalzite, Oglinzi electrice.

www.tuninginfo.ro - Prietenul masinii tale!

danx
Auto:

Post by danx »

bogdan241 wrote: pielea de pe volan face toti banii, se simte f bine la mana. eu zic ca merita....
Perfect deacord cu tine. Merita cu varf si indesat.
Don Rodrigo Diaz de Bivar aka El Cee'd! 1.4 GSL LX MT Start + optionale, mars red

Post Reply

Return to “Generalităţi”