Siguranta arsa -nu mai functioneaza priza de 12v.....
-
dre_andrei
- Auto:
Siguranta arsa -nu mai functioneaza priza de 12v.....
dupa 2000 km,cu detectoru de radar aprins,priza de 12V nu mai functioneaza.. aveti idee de la ce poate fi? alti proprietari de cee'd cu aceeasi problema? astept raspuns...
-
dre_andrei
- Auto:
am incercat cu 3 dispozitive : compresor aer, detector radar, incarcator de telefon si toate 3 merg la bricheta, dar nu si la priza de 12V... am sa merg azi la service, sper sas fie doar o siguranta asta...
aveti idei? shtiti cumva pe unde sunt sigurantele? ma pot uita eu la ele? care e cea de la priza de 12V?
din cate stiu eu...tabloul cu sigurante este in capatul bordului in partea soferului(vezi cand deschizi portiera)
Cee'd 1.4 GSL LX MT Machine Silver ."Ltd. Edition"
Jurnal de bord: http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?t=316
ODO 75000km
--------------------------
FOLOSESTE "SEARCH" INAINTE SA POSTEZI
POSTEAZA IN SECTIUNEA CORECTA
RESPECTA MEMBRII ACESTUI FORUM
Jurnal de bord: http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?t=316
ODO 75000km

FOLOSESTE "SEARCH" INAINTE SA POSTEZI
POSTEAZA IN SECTIUNEA CORECTA
RESPECTA MEMBRII ACESTUI FORUM
-
dre_andrei
- Auto:
-
andrei0241
- 3/E
- Auto:
-
dre_andrei
- Auto:
-
dre_andrei
- Auto:
-
andrei0241
- 3/E
- Auto:
Ai rezolvat'o tu sau ai ajuns cu ea la service? Ai in cartea masinii si schema cu sigurantele si rolul fiecareia?
Pachetul legislativ nu curpinde si becuri de rezerva/sigurante si alte maruntisuri d'astea? La Symbol nul trecut am primit si asa ceva pe langa extinctor/trusa medicala ...
Pachetul legislativ nu curpinde si becuri de rezerva/sigurante si alte maruntisuri d'astea? La Symbol nul trecut am primit si asa ceva pe langa extinctor/trusa medicala ...
Ford - Fiesta - 1.4 tdci
- Gerula
- taraboste
- Auto: KIA Ceed 1,4 GSL 2007
Pachet legislativ = ce te obliga legea adica triunghiul-trusa-extinctor-vesta (unde e cazul) pe care ti le cumperi singurel de la magazin ca nu ti-ai comandat Dacia papuc sa ti le dea fabrica impreuna cu setul de becuri de rezerva cu sigurante ca de aia ai masina "eftina". Maine-poimaine o sa vii cu pretentii sa-ti umple vasul de lichid de spalat parbrizul sau sa-ti dea masina cu plinul facut, eventual si o sticla de sampanie. A,...era sa uit: si un air-freshner la oglinda. (asta ca sa mai bag niste vrute-nevrute)
Mos Gerula
Cee'd 1.4 "Ltd Edition" Dakar
Cee'd 1.4 "Ltd Edition" Dakar
-
andrei0241
- 3/E
- Auto:
-
dre_andrei
- Auto:
deci.. sunt nishte sigurante puse acolo zic eu la toate masinile, nu au legatura cu nici un pachet legislativ, si sunt sigurante care sunt puse ca sa le ai la nevoie. nu am vrut sa ma bag eu, am mers la un service, a venit un electrician amabil, a scos capacu din stanga bordului, a scos siguranta bulita, a bagat alta buna, mi-a urat o zi buna si asta a fost tot
.
Multumit de tratament. Asta s-a intamplat la Mit Motors Baneasa, de acolo am luat masina. pe capacul ala de la bord care il scoti, este facuta o schema cu sigurantele si de la ce sunt ele. atentie, cand aveti probleme trageti tare de el ca sa iasa, altfel n-aveti nici o sansa
Multumit de tratament. Asta s-a intamplat la Mit Motors Baneasa, de acolo am luat masina. pe capacul ala de la bord care il scoti, este facuta o schema cu sigurantele si de la ce sunt ele. atentie, cand aveti probleme trageti tare de el ca sa iasa, altfel n-aveti nici o sansa
- Vietnam
- Skywalker
- Auto: Sportage 2.0 DSL AT AWD HP
Hmm si oare de ce ar sari o siguranta la o masina noua care nu are nici prea multi Km la bord? De obicei sigurantele nu sar asa de florile marului. Oare din ce cauza? Siguranta proasta sau o supraincarcare a circuitelor din cauza...??? caldurii?
CEE'd 1.4 Base GSL LX MT Abyss Blue 2007-2014
Sportage 2.0 DSL AT AWD HP ( 184 CP) SAND TRACK 2014 -
Sportage 2.0 DSL AT AWD HP ( 184 CP) SAND TRACK 2014 -
-
dre_andrei
- Auto:
-
andrei0241
- 3/E
- Auto: