Lista asteptare masina -2007-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
crisbeta2002
Auto:

Post by crisbeta2002 »

Felicitari noilor posesori!

Va asteptam acum la "Jurnal de bord" :)
Posibil viitor posesor de Kia Cee'd SW

sonic
Auto:

Post by sonic »

da ne-a aburit.
azi am sunat sa-i cer disperat factura proforma ca si ieri de altfel si i-am zis daca poate sa mi-o dea pana maine ca sa platesc si sa primesc masina anul asta. el a zis ca a cam picat treaba cu livratul masinii anul asta din cauza ca sunt foarte multe masini si putine zile lucratoare ramase.
de asta a zis ca nu a reusit nici sa imi trimita favctura proforma.
deci pana la urma cred ca voi astepta cu plata pana vineri sau chiar pana luni poate mai scade euro ca si asa nu mai am de ce sa ma grabesc
Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST Kompas Blue

ionutcc
Auto:

Post by ionutcc »

sonic wrote:deci pana la urma cred ca voi astepta cu plata pana vineri sau chiar pana luni poate mai scade euro ca si asa nu mai am de ce sa ma grabesc
sau poate mai creste ....
4. Kia Sorento 2.2 D, 7 locuri (2021...)
3. Kia Carens 1.7 D, 7 locuri (2017-2021)
2. Kia cee'd 2 1.6 GDI City+ (2013-2016)
1. Kia cee'd 1.4 LX Best (2008-2012)

bwo
Auto: Kia Proceed

Post by bwo »

Azi am fost sunat de catre dealer de la Mit Militari si a zis ca maine sau joi am masina . Diseara ma duc sa platesc RCA la el , casco o sa vad daca il fac tot acolo. A zis ca au venit cam toate masinile . :D

victor
Jidanul
Auto:

Post by victor »

@sonic Da! Cam aceeasi situatie si la mine. M-a sunat sa-mi zica ca-mi face proforma si ca sa o platesc insa la intrebarea: "pai si daca o platesc o vad anul asta?" mi-a raspuns sec si in spirit de gluma: "Filme Victor.. filme cu livrarea anul asta!" :lol:

in consecinta o sa am si eu un "film" cum ca o sa scada euroy-ul prin Ianuarie si deci atunci am s-o si platesc :lol:

deci GATA! Resemnare totala! Ne vedem la anul pt. livrare! :lol:
Kia CEE'D 1.6 DSL LX BASE 90 CP + ceva optionale. PISTON GREY

poze in curand...

sonic
Auto:

Post by sonic »

@ionutcc - creste sau scade nu am ce face deocamdata nu am primit factura proforma si eu vroiam sa platesc maine ca sa iau masina anul asta.
oricum cred ca totusi cel tarziu vinerei platesc daca reuseste ala sa-mi trimita factura.
@bwo - inseamna ca la voi s-a miscat mai repede dealerul, din pacate eu sunt necajit rau acum speram inca sa am masina de sarbatori
Last edited by sonic on 18 Dec 2007, 15:55, edited 1 time in total.
Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST Kompas Blue

ionutcc
Auto:

Post by ionutcc »

toti speram, nu?
si mie mi s-a spus ca sunt sanse pt anul acesta, dar nu promite nimic. om trai si om vedea ...
ar fi chiar frumos, ca de ieri am ramas fara masina de pana acum
4. Kia Sorento 2.2 D, 7 locuri (2021...)
3. Kia Carens 1.7 D, 7 locuri (2017-2021)
2. Kia cee'd 2 1.6 GDI City+ (2013-2016)
1. Kia cee'd 1.4 LX Best (2008-2012)

petry_1776
Zuza
Auto:

Post by petry_1776 »

Pe mine m-a sunat agentu' azi dim si mi-a zis ca BCR Leasing face plata integrala azi, mi-a zis sa fac RCA-ul valabil cu data de maine si sa ma pregatesc ca nu se stie... still waiting :roll:

mariusc
Auto: Sportage

Post by mariusc »

Eu am primit ieri factura proforma. Azi am fost la banca si au facut ordinul de plata, maine o sa le intre banii in cont. Deci plata ar fi facuta pana pe 19.
Aceeasi poveste si aici la Craiova - daca intra banii pana pe 19 se livreaza masina anul asta.
Problema este ca eu nu prea cred asta, in plus am CASCO incepand cu data de azi :cry: ca altfel nu-mi dadeau creditul...
Nissan Leaf 2018
Sportage 2l DSL, 4x4 Style+, Sirius Silver

EX: Cee'd 1,6DSL 115 CP BASE, SO RED

petry_1776
Zuza
Auto:

Post by petry_1776 »

Mariusc,
Spre deosebire de RCA, la polita CASCO ai posibilitatea sa-ti alegi data valabilitatii. Si acum iti poti suna agentul de asigurare si sa-l rogi sa faceti un supliment la polita cu modificarea datii intrarii in vigoare cu data ridicarii masinii pe baza autorizatiei de circulatie sau procesul verbal de predare primire.

mariusc
Auto: Sportage

Post by mariusc »

Merci pentru informatii petry_1776.
Eu am platit printr-un credit auto la VB. Aici mi s-a impus o lista de asiguratori agreati de ei pentru CASCO. Am ales Omniasig, cu plata semestriala.
Polita de asigurare era deja completata, am semnat-o odata cu restul de acte pentru imprumut...
Probabil ca va trebui sa fac un drum si pana acolo (Ominasig) sa vad daca sunt dispusi sa modifice data intrarii in vigoare a asigurarii. Asa ar fi normal, dar eu stiu... pana la urma traim in Romania. :cry:
Sa speram ca ne vin masinile repede!
Nissan Leaf 2018
Sportage 2l DSL, 4x4 Style+, Sirius Silver

EX: Cee'd 1,6DSL 115 CP BASE, SO RED

victor
Jidanul
Auto:

Post by victor »

mi-a sosit profooormaaaa :lol:

s-o platesc, sa nu o platesc? Aceasta este intrebarea :lol:

P.S cica: "Valabilitate proforma : 7 zile lucratoare din momentul emiterii"

:roll:
Kia CEE'D 1.6 DSL LX BASE 90 CP + ceva optionale. PISTON GREY

poze in curand...

petry_1776
Zuza
Auto:

Post by petry_1776 »

pai si eu sunt in aceeasi sit ca tine, Marius, am leasing la BCR, unde am avut 4 sau 5 firme de asig de ales. Ideea este ca pt credit si leasing conditiile sunt aceleasi, sau ar trebui sa fie. Amandoua te obliga sa inchei polita CASCO inainte ca ei sa plateasca masina. Eu am ales Allianz, tipul cu care am vb habar n-avea ce spuneam eu, ca vreau ca polita sa intre in vigoare de la data de 01.01.2008. Pana la urma s-a lamurit, polita mea intra in vigoare pe 27 dec 2007, data platii a fost 17 dec 2007. Eu m-am angajat si am tot interesul, sa-l anunt ca mi-a venit masina si facem acel supliment la contractul de asigurare. insista, ca nu cred ca Omniasig sa fie diferit, daca vrei sun si eu in Buc si ma interesez, doar sa-mi spui. eu i-am scos din ecuatie pt ca am sunat, am lasat mesaj si nu m-au sunat inapoi. Daca interesul este atat de scazut pt cand e sa ia bani, nici nu ma gandesc cum vor fi cand sa dea ei bani...
Scuze daca e cam offtopic...

gremlin
Auto:

Post by gremlin »

Este cineva care sa fi primit seria si sa nu fi comandat best ? (si deasemenea care nu e in tabel ?

Sunt foarte curios daca se va urma tiparul care il vad la cei din Octombrie, si anume ca in jur de 6-10.01.2008 sa primim seriile (cei care nu am comandat best sau mai bine zis, cei care avem si optionale pe masina)
Cee'd 1.4 GSL Start + opt , So Red

deea83
Auto:

Post by deea83 »

am facut si noi comanda, 1,4 best la tulcea
saptamana trecuta am platita avansul iar, ieri, diferenta
la fel dealerul a spus ca am prins una deja cu seria iesita si o sa vina in ianuarie
din ce am citit la retul nu prea am sperante ca a grait adevarul

Post Reply

Return to “Generalităţi”