booker 2
Spune ne si noua ce termen de livrare i ti dadusera initial?....si ce masina e ? un diesel un benzinar? ...base, alta varianta, simplu sau cu optionale?.....interesant de stiut.....ca poate ni se pregateste si noua celorlalti o livrare mai rapida si eu nu am apucat sa fac credit pentru diferenta....nu as vrea sa fiu prins pe picior gresit
POSESOR KIA CEE'D 1 4 BENZINA BASE PLUS OPTIONALE:)
M-a luat valul acum am vazut ca omulo scrisese ca a dat comanda pe 8 mai si ca e vb de un base cu adaosuri....
Intrebarea care s ar pune este urmatoarea: Majoritatea am dat comanda in luna mai...sa fie vb de doua date de centralizare a comenzilor? una pe 15 de ex si al ta pe 25?
Eu am comandat pe 18.....sa sper ca peste 10 zile primesc un telefon?....Daca ar fi vorba de aceeasi data de centralizare a comenzilor din iontreaga luna ...adica 25...asta inseamna ca pe 10 iulie ar veni si la mine??...poate ma lamureste cineva....Sa vezi ce o sa mai transpir pe la sediul raiffaisen...sa mi dea francutzii!
Viva la machinutza!.....
P.S NU stiu daca e bine sa platesc pana nu fac un contract ferm cu optionalele si tapiseria, sa nu ma trezesc la livrare cu tapiserie gri sobolan sau fara lumini centrale.....ca mor:)
POSESOR KIA CEE'D 1 4 BENZINA BASE PLUS OPTIONALE:)
Vezi site-ul lalimita.ro
Dan Chitaru, presedinte Kia Romania, declara ca perioada de asteptare va scadea la 2-3 saptamani. Comenzi lansate pana acum : 560 !
Kia cee’d – vanzari record
22 Iunie 2007
Kia cee’d – vanzari recordIn aproape 2 luni de la lansarea oficiala (26.04.2007), pentru modelul Kia cee’d s-au realizat 562 de contracte. Acest lucru inseamna ca in primele 50 de zile de la lansare, planul initial de vanzari pentru acest an (400 de autoturisme cee'd) a fost depasit cu peste 50%. “Cererea foarte mare pe care am inregistrat-o la acest model ne-a luat putin prin surprindere, dar, incepand cu luna mai, Kia Romauto a recalibrat comenzile catre fabrica din Zilina, ceea ce se va traduce, incepand cu luna iulie, in intervale mult mai mici de asteptare (2-3 saptamani) pentru livrarea masinilor catre clienti precum si in dimensionarea conform noilor conditii a stocului de masini existent”, a declarat dl. Dan Chitaru, presedinte al Kia Romauto, distribuitor pentru Romania al Kia Motors Corp.
“Ne asteptam ca, incepand cu luna iulie, cand vom aduce si celelalte motorizari (1.6 diesel 115 CP, 1.6 benzina 122 CP, 2.0 benzina 143 CP si 2.0 diesel 140 CP), ritmul comenzilor sa se intensifice semnificativ.”, a mai precizat Dan Chitaru.
Din analiza comenzilor deja primite, a reiesit ca modelul Base, acum "rebotezat" Best, a fost preferat de aproximativ 58 % din totalul clientilor, multi altii preferand sa-si configureze singuri masinile. Kia Romauto este unul dintre putinii importatori care ofera oricarui client posibilitatea reala de a-si construi singur masina dorita.
In actualele circumstante, Kia Romauto si-a propus un target de vanzari de 1.500 de unitati pentru acest model, pe 2007.
gcristi wrote:
“Ne asteptam ca, incepand cu luna iulie, cand vom aduce si celelalte motorizari (1.6 diesel 115 CP, 1.6 benzina 122 CP, 2.0 benzina 143 CP si 2.0 diesel 140 CP), ritmul comenzilor sa se intensifice semnificativ.”, a mai precizat Dan Chitaru.
Hopa! L-am prins pe dealer in offside! Mi-a zis da diesel-ul de 115CP se va putea comanda doar din toamna! Ma duc fugulitza l-a el sa schimb comanda, sper sa se mai poata, ca oricum, mi-a dat termen de livrare septembrie. Daca ma trimite la plimbare ii scriu direct dl-ului Chitaru
gcristi wrote: “Cererea foarte mare pe care am inregistrat-o la acest model ne-a luat putin prin surprindere, dar, incepand cu luna mai, Kia Romauto a recalibrat comenzile catre fabrica din Zilina, ceea ce se va traduce, incepand cu luna iulie, in intervale mult mai mici de asteptare (2-3 saptamani) pentru livrarea masinilor catre clienti precum si in dimensionarea conform noilor conditii a stocului de masini existent”, a declarat dl. Dan Chitaru, presedinte al Kia Romauto, distribuitor pentru Romania al Kia Motors Corp.
Buuunnn, suna frumos, recalibrate comenzile din luna mai. Totusi nu prea inteleg, eu am dat comanda in iunie, deci am intrat in algoritmul recalibrat. De ce atunci, in fras, am primit termen de livrare septembrie!!! Ori nea Chitaru minte de usca apele, ori delaer-ul ii bolovan si nu stie ce se intampla cu comenzile!!! Oi Doamne! ca mare-i gradina ta si plina de ciudati...
Azi ii caravana KIA in Timisoara, ma duc in pantaloni scurti si-n slapi sa le zic buna ziua sa-i mai intreb inca odata de termenul de livrare. Ca acum am cuvantul oficial a importatorului oficial KIA in Romania.
Teoretic, in vreo 3 saptamani ar trebui sa inceapa sa vina comenzile date in mai si trimise mai departe pe 25... Deci in vreo sapt - doua ar trebui sa fie trimise la dealeri seriile de sasiu. Pregatiti banii
Majoritatii celor care au dat comanda in mai ni s'a dat termen de asteptare 2 luni. Sper ca alea 3 luni care ti le'au spus tie sa fi fost doar ca acoperire pentru eventuale intarzieri si de fapt masina sa fie livrata mai devreme.
Eu cand am intrebat ultima oara la dealerul din CT de data probabila a livrarii masinii mi s'a spus sf lui iulie, inceputul lui august. Ramane de vazut cum va fi pana la urma ... Eu in contract oricum nu am trecut nici o data pentru livrare ...
Nici eu nu am nicio data de livrare. Am intrebat si saptamana trecuta si tot 15 aug a ramas. Vom vedea. Oricum, dupa cum se pare nu pozi pune baza pe cuvantul lor. Eventual niste acid.
Sunt HAPPY. Am sunat la dealer si mi-a zis ca a venit seria de la sasiu. El trebuia sa ma suna insa cica uitase. A zis ca imi trimite proforma si dupa ce platesc in 3 saptamani e masina in Romania.
E prea mult 3 saptamani? Eu stiam de de 2 saptamani.