Osram H7 Led
Osram H7 Led
Salut, a montat cineva ledurile de mai jos (Osram H7 Night Breaker LED Speed 450) pe Kia Ceed ? Lumineaza bine ? Eu am pe masina de cand am cumparat-o instalat xenon chinezesc si sunt multumit de el, dar as vrea sa trec la aceste led-uri si sa elimin instalatia xenon. Stiu ca nu sunt omologate pt acest model. Astept opinii si pareri. Multumesc
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Fost posesor KIA CEED 1.4 BEST - BLACK PEARL
Acum posesor KIA ProCeed City Cassa White 1.6 GSL
Re: Osram H7 Led
Atentie , chiar daca sunt Osram ( firma serioasa ) cred ca tot in China sunt fabricate . Nu ar fi nici o problema asta dar este foarte posibil ca un bec H7 cu led in realitate sa nu lumineze la fel ca farurile originale cu becuri cu incandescenta sau xenon-ul tau chinezesc .
Un bec led chiar daca emite lumina rece de 6000 k nu poate avea aceeasi luminozitate ca farurile cu led cu care vin dotate din fabrica masinile mai noi de 5 ani incoace . Cei 16 W cum scrie pe cutie nu cred ca pot echivala cu cei 55 w originali .
Apoi , 90% ar fi posibil ca la o verificare ITP serioasa sa te puna sa le inlocuiesti cu becurile cu care a iesit masina din fabrica .
Eu am patit-o , nu mi s-au acceptat nici macar becurile cu led pe care le montasem in locul celor de pozitie de 5 w
Un bec led chiar daca emite lumina rece de 6000 k nu poate avea aceeasi luminozitate ca farurile cu led cu care vin dotate din fabrica masinile mai noi de 5 ani incoace . Cei 16 W cum scrie pe cutie nu cred ca pot echivala cu cei 55 w originali .
Apoi , 90% ar fi posibil ca la o verificare ITP serioasa sa te puna sa le inlocuiesti cu becurile cu care a iesit masina din fabrica .
Eu am patit-o , nu mi s-au acceptat nici macar becurile cu led pe care le montasem in locul celor de pozitie de 5 w
1.6 GSL EX, MT, 122 CP, 225/45 R17W, 142.000 km
SUZUKI VITARA , MHEV,129 CP
SUZUKI VITARA , MHEV,129 CP
Sunt de acord cu tine ca nu au cum sa aiba acelasi randament cu farurile led stoc de la masinile din ultimii 5 ani, eu vreau sa incoluiesc instalatia xenon pe care o am si as vrea ca aceasta inlocuire sa fie cel putin la fel din punct de vedere al luminozitatii.
Referitor la IPT eu oricum imi inlocuiesc xenon-ul cu becurile din fabrica cand merg la ITP ca sa nu am probleme.
Mai astept ca poate cineva de pe forum a instalat aceste becuri led
Referitor la IPT eu oricum imi inlocuiesc xenon-ul cu becurile din fabrica cand merg la ITP ca sa nu am probleme.
Mai astept ca poate cineva de pe forum a instalat aceste becuri led
Intre timp am comandat unele de la chinezi …. O sa vad exact cum sunt cand ajung la mine.
I just found this on AliExpress: | H7 LED Lights for Car Headlight Bulb CANBUS High Power Spotlights Driving safety Mini Wireless Auto Headlamp Fan Cooling 12V 24V
https://a.aliexpress.com/_EJVZOg4
I just found this on AliExpress: | H7 LED Lights for Car Headlight Bulb CANBUS High Power Spotlights Driving safety Mini Wireless Auto Headlamp Fan Cooling 12V 24V
https://a.aliexpress.com/_EJVZOg4
- ionutp
- Admin
- Auto: Sportage 2014 2.0 DSL AT
Am eu Osram Nighbreaker 450 Speed pe Sportage, am certificat de omologare in masina primit cu becurile
Se vad impecabil... pe zi
Pe noapte nu am apucat sa le testez dar se vad mai puternic putin decat LED-urile (aftermarket, cu adaptor) pe care le aveam puse anterior.
Se vad impecabil... pe zi
Pe noapte nu am apucat sa le testez dar se vad mai puternic putin decat LED-urile (aftermarket, cu adaptor) pe care le aveam puse anterior.
Kia Sportage 2014 2.0 DSL 136CP AT AWD
O sa vad cum se vad cele de la chinezi, nu au costat mult si am zis sa incerc inainte sa dau vreo 600 lei pe Osram. Avantajul tau este ca ai lupe pe Sportage.