ProCEED GT 1.6 T-GDI 7DCT Pearly White
Re: ProCEED GT 1.6 T-GDI 7DCT Pearly White
Nu .. La mine sub stergatoare am difuzorul de fake sound. Si daca l-am deconectat trebuia sa sigilez cumva mufa si conectorul de pe difuzor. Am luat un set de mufe identice, le-am umplut cu teroson si le-am bagat in fiecare. Dar daca cauti pe aliexpres sigur gasesti multe alte mufe de care ai tu nevoie.
Ca nu am mai scris de mult, sa va mai prezint inca o inbunatatire la masina si anume am facut lumina in portbagaj.
Si o poza cu masina prin zapada .
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Salutare!
Saptamana trecuta am fost la munta ma Madarasi (Harghita) si am avut parte de zapada multa, asa ca a fost nevoie sa montez lanturile. A fost mai greu ca e spatiul mic intre roata si carenaj dar nu au fost probleme. Va pun si un filmulet cu distractia care am avuto cu masina.
Ca sa protejez ambreiajul si sa nu am surprize de blocaje in zapada am dezactivat ESP si am mers numai pe manual
. Masina s-a descurcat fara probleme.
Saptamana trecuta am fost la munta ma Madarasi (Harghita) si am avut parte de zapada multa, asa ca a fost nevoie sa montez lanturile. A fost mai greu ca e spatiul mic intre roata si carenaj dar nu au fost probleme. Va pun si un filmulet cu distractia care am avuto cu masina.
Ca sa protejez ambreiajul si sa nu am surprize de blocaje in zapada am dezactivat ESP si am mers numai pe manual
. Masina s-a descurcat fara probleme.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Imagini filmate foarte frumoase, la fel și peisajul de iarnă.
Multumesc. Peisajul a fost superb. Asta a fost doar inceputul. In timp ce urcam spre Varful Madarasi cota 1800 era din ce in ce mai frumos!
Azi am am facut 110 000 km .. nu imi vine sa cred cati km am facut intr-un an si jumatate(18 000 km). Momentan sunt multumit de masina.
Cadou de ziua ei, i-am comandat si un lip de la maxton design .. astept sa soseasca.
Ca tot a fost frumos in weekend am facut un pic de curatenie in portbagaj si am retapitat cutia din mijloc cu fetru in speranta sa nu se mai auda cum se plimba si vibreaza accesoriile din portbagaj. Se pare ca isi face treaba!
Ca tot a fost frumos in weekend am facut un pic de curatenie in portbagaj si am retapitat cutia din mijloc cu fetru in speranta sa nu se mai auda cum se plimba si vibreaza accesoriile din portbagaj. Se pare ca isi face treaba!
Ieri am dat comanda si la ulei si filtre!
Face ce face masina, mai cere si ea cate ceva!
Ca v-am zis ca iam facut un cadou, a venit si m-am si apucat de treaba.
Am astept sa vina uleiul si filtrele sa o pregatesc de vara. Daca tot am umblat am zis sa trecem si la rotile de vara.
Parca arata altfel.
Imi cer scuze dar nu am apucat sa o spala.. promit ca revin cu poze.
Imi cer scuze dar nu am apucat sa o spala.. promit ca revin cu poze.
Neata!
Au venit piesele.. si cu ocazia asta ca a fost si frumos afara, ieri iam facut si revizia:
- ulei si filtru de ulei
- filtru de polen
- curatat filtru de aer Facand schimbul de ulei si curatat pe la motor am descoperit ceva .
Nu apare nici o eroare in bord.
Oare daca senzorul asta o fi rupt, poate sa imi trepideze asa mult la relanti cateodata ? El nu ar trebui ori sa mearga ori nu ?
Au venit piesele.. si cu ocazia asta ca a fost si frumos afara, ieri iam facut si revizia:
- ulei si filtru de ulei
- filtru de polen
- curatat filtru de aer Facand schimbul de ulei si curatat pe la motor am descoperit ceva .
Nu apare nici o eroare in bord.
Oare daca senzorul asta o fi rupt, poate sa imi trepideze asa mult la relanti cateodata ? El nu ar trebui ori sa mearga ori nu ?
Si am revenit cu poza!