Sportage 1.6 T-GDI HEV 6AT STYLE+ 4x4 InfraRed
Re: Sportage 1.6 T-GDI HEV 6AT STYLE+ 4x4 InfraRed
Gasesti la linkul de mai sus, eu am pe xceed mata si nici nu iti dai seama ca e folie, nu s-a degradat in 2 ani. Ti-o monteaza pe loc.
-
- Auto: Sportage, 1.6TGDI HEV, AT, 4x4
Am pus folie pe toate pianoblack-urile din masina, pana si la grila de la gurile de AC, ecrane, tot, baietii de la Detailing Bucuresti mi-au zis ca am avut noroc ca la modelul asta au avut tot, altfel sunt masini la care nu au chiar daca au cereri. Oricum ar fi, sunt multumit.
-
Ca tot un topic e dilutia de ulei am urmarit temperatura motorului, in aceste perioade racoroase.
Daca mergi 1-2 km, nu prea ajunge intr-adevar pe ECO, solutia e pe SPORT, dar in 1-2 km nu cred ca termica ajunge la temperatura.
La distante mai lungi in oras, ajunge la temperatura, doar ca nu ramane prea mult timp acolo fiindca trece pe baterie, iar SPORT e solutia, dar nu mai e niciun avantaj fiindca va creste consumul.
Eu fac drumuri lungi macar la 2 saptamani unde nu mai e o problema cu temperatura.
Daca mergi 1-2 km, nu prea ajunge intr-adevar pe ECO, solutia e pe SPORT, dar in 1-2 km nu cred ca termica ajunge la temperatura.
La distante mai lungi in oras, ajunge la temperatura, doar ca nu ramane prea mult timp acolo fiindca trece pe baterie, iar SPORT e solutia, dar nu mai e niciun avantaj fiindca va creste consumul.
Eu fac drumuri lungi macar la 2 saptamani unde nu mai e o problema cu temperatura.
-
Scurt update, ieri pe ninsoare, la un moment dat am primit mesaje de eroare:
- radar blocked
- hda disabled
- SSC disabled
Sistemul de mentinere intre benzi functiona foarte bine.
Dupa ce am trecut de zona unde ningea, toate si-au revenit, nu am apucat sa opresc sa sterg senzorul radarului din bara.
- radar blocked
- hda disabled
- SSC disabled
Sistemul de mentinere intre benzi functiona foarte bine.
Dupa ce am trecut de zona unde ningea, toate si-au revenit, nu am apucat sa opresc sa sterg senzorul radarului din bara.
-
6000km, nicio problema, atasat cateva poze cu consumuri pe distante diverse.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.