70 000 km..
A venit vremea de o revizie mai amănunțită.
Am făcut următoarele:
Revizie motor (ulei + filtre)
Înlocuit bujii
Revizie cutie (ulei)
+ discuri, placute față - spate (am mers pe kit complet de la Brembo)
Pe garantie, s-au inlocuit și flansele cap telescop. La speebumps, se auzea ca un mic scârțâit, nimic grav dar am rezolvat.
Ce sa zic, masina este în continuare ok. Nu consuma ulei, totul este în parametrii. Sa nu uitam ca are un Stage 1 pe ea de aproape 70k km.
Am fost și în Grecia cu ea anul ăsta, nici o problema. Am avut parte și de un incident în trafic unde cineva ne-a atins în spate, rezolvat pe asigurare tot. Si mega ok.
Pe langa laude, menționez și ce NU îmi place la ea, deși cred ca am mai mentionat asta in trecut:
- Insonorizarea proasta.. ma tot bate gândul sa o insonorizez complet, dar sunt șanse sa o vindem la anul și sa luam ceva mai mare (cost insonorizare, aprox 1.5k euro)
- sistemul audio, este sub unui sistem de pe VW Golf 4, si nu exagerez. Ajuta mult poziționarea boxelor de pe bord, dar claritatea lasa de dorit. Din nou, ma costa undeva 1.5k euro sa fac ceea ce trebuie din el, dar dacă posibil sa o vindem, atunci nu prea are sens sa ma apuc pe investit
- iluminat habitaclu noaptea.. slab de tot, cateva butoane și navi, fără lumini la picioare, sub usi, fără ambientale.. pt o masina din 2020, e slab de tot. Din nou, chestie de 500 euro maxim adunat.
- Cutia, vrei nu vrei o compari cu DSG, care e multe clase peste. Ce e drept, dq200 ar fi rivalul corect, deoarece e tot cu ambreiaje uscate și cu aia nu am fost. Dar am fost destul cu DSG DQ250, care e cu ambreiaje umede.. altceva
- Spațiul în spate, oarecum normal totuși pt un hatchback?
Bun, în ciuda acestor dezavantaje, masina e ok, agila, responsive. Softul se simte foarte ok. Fuge decent la 180 cp si 1300 kg.
20240721_192140.jpg
20240723_071338.jpg
20240802_201407.jpg
20241218_221435.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.