Sunt multe de spus, dar nu acum și nu de pe telefon

Spațiul, nu neapărat, adica n-aveam nevoie, mai degrabă faptul ca Qashqai nu-mi place deloc și ca nu are 4x4. Asta în condițiile în care cel anterior era no 1 pe lista scurta pana am aflat de Sportage, asa mult îmi plăcea.
Vreau într-adevăr hibrid pentru oraș, mi s-a luat de chinuit pe actuala, nu mai vorbesc de consum 12...14. Dacă n-aveam niște probleme de sănătate care ma împiedică sa ma duc pe jos la muncă, nu-mi păsa, ca plecam cu ea doar în we și concediu, dar asa...
Și așteptam de mult hibridul serial de la Nissan, de când eram mai prichindel ma gândeam de ce nu s-or face mașini electrice pe care sa le alimentezi cu un generator pus în portbagaj
În sfârșit, asta plus reducerile de mai sus au dus către Xtrail. Ca se jeleste toată lumea pe net ca n-are el consumurile de Rav4, asta sa fie problema, aia 1..2 l în plus. Oricum fata de Sportage actual e parfum la consum.
Sportage 5 m-a cam dezamăgit nițel, adică niște chestii care ma deranjează la actuala se pare ca sunt tot acolo. Plasticaraia din portbagaj, motorul zgomotos de la 2000 rpm în sus, piano black pe toate părțile posibile.... și dacă și senzorul de la ștergătoare e la fel de aberant ca la a mea... plus prețul, vorbim totuși de 45k fără rabla.
La aceeași bani Xtrail mi se pare o afacere mai buna. Ii lipsesc ceva lucruri fata de Kia, scaunele ventilate (pe care le-am folosit de 3 ori în 5 ani), mi-ar fi placut chestia aia cu camera laterala activata în bord când semnalizezi și... cam atât. Ah, garanția super-nașparlie, dar o sa cumpăr câțiva ani în plus. În rest plusează la multe altele: spațiu, accelerație, reprize, garda la sol, cred ca și managementul tracțiunii in off-road dar în principal confort și rafinament având acționare doar electrica.
În sfârșit, vedem ce-o fi

...