Cat despre masina, sa o stapanesti sanatos

Buna AndreeaAndreea2004 wrote: ↑09 Sep 2023, 17:41 Buna ziua,as dori câteva răspunsuri daca este cineva in tema,in lipsa transparenței totale din partea dealer-ului!
Am dat o comanda pentru o mașină precomandata de dealer cu un ID iunie,nu are inca alocată o serie de șasiu,dealer-ul nu știe nimic încă,poți afla când se fabrică ?La ce termen de livrare să mă aștept? Eu am văzut aici că se poate verifica Vin-ul ,ce înseamna?Unde se poate verifica și când?In momentul când ai o serie de șasiu?
Păreri de la cei care au achiziționat de curând un Xceed?Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!
Fix asa am patit si eu, doar cu un tichet. Am intrebat in fiecare luna: "cand sa predau masina veche?"Re: Lista asteptare masina
Post by R0bert » 26 Oct 2023, 17:28
Salutare!
Am o comanda data pentru XCeed din aprilie. Pana azi nu am primit nimic de la dealer. Surpriza, azi ma suna si imi spune ca masina este deja la Curtici.
Ce sa vezi....Fondul Rabla Clasic nu mai are fonduri si ma pune pe mine in situatia de a scoate cei 2600€ din buzunar. Nu mi se pare normal sa NU anunti clientul atunci cand incepi fabricarea masinii. Am asteptat ca fraierul un semn de la ei si...nimic. Sunt dezamagit ...parca nici nu ma mai bucur de venirea ei. Daca nu pierdeam avansul ma retrageam imediat. Am mai platit si jumatate din pretul ei in momentul cand am facut antecontractul. S-or fi gandit ca are baiatu' bani si nu sta in 2 tichete.