Doar scaunul sofer poate sa fie full electric. Cel pasager nu se poate pune electric. Mi se pare o tampenie sincer dar na.. cost saving probabil. E un trend defapt, am vazut si la VAG, la modelele mai low cost.
Legat de partea audio, treaba asta cu "cat de bine se aude" e foarte subiectiva. Depinde foarte mult de fiecare, ce experienta are cu sistemele audio. Daca masina anterioara a fost un Logan, posibil sa zici ca e chiar decent sistemul standard de pe Kia Ceed. Personal, nu as mai lua Ceed vreodata cu sistemul standard. Este un sistem foarte foarte slab din toate punctele de vedere. JBL-ul e ok. Se aude decent. Dar cel stock.. e sub nivelul marii.. Unul din regretele cele mai mari ca nu le-am pus la mine. Probabil voi face un upgrade si acolo curand.
Farurile sunt decente. Lipsa auto-level-ului si a cornering-ului, din nou, cost saving. Pacat..
Nu m-am uitat pe configuratorul la facelift, dar sper ca au pus ceva pe parte de lumini interioare. Pre-faceliftul este foarte "saracacios" cand vine vorba de lumini, noaptea. Nu tu, un bec sub usa cand o deschizi.. sau becuri la picioare.. sa nu mai zic de o lumina ambientala.. fiind o masina 2023, m-as astepta la ceva imbunatatiri pe partea asta. Mai ales daca aruncam un ochi la concurenta.. DIN NOU, cost saving