Lista asteptare masina

AIVV
Auto: Kia Proceed GT

Re: Lista asteptare masina

Post by AIVV »

FulgaCA23 wrote: 09 Jan 2023, 16:30 Mai e careva care asteapta dupa Kia Ceed GT sau am ramas singurul ? :)) Stiu ca au ajuns pana acum vreo 3 Ceed GT si un Proceed.
Doar de curiozitate, tu ai facut comanda in ianuarie anul trecut? Ai mai discutat cu dealer-ul?
Intreb pt ca ma gandeam la un upgrade, dar daca dureaza un an livrarea nu e prea ok :)

FulgaCA23
Auto: Kia Ceed GT MY23 Lunar Silver

Post by FulgaCA23 »

Da, am facut comanda in Ianuarie anul trecut, s-au anulat toate comenzile prin Mai-Iunie, s-au refacut contractele cu aprox 2 K peste ce comandasem initial. Promisiune de prioritizare a comenzilor vechi din partea dealer-ului si pare ca pana acum s-a respectat, in sensul ca cei cu comenzi din Noiembrie-Decembrie 2021 sau chiar mai vechi au inceput sa le primeasca. Practic la partea de comenzi la GT-uri sunt in urma cu 1 an de zile la capitolul livrare..

deby
Auto: Ceed MY22 1.5 T-GDI 6MT

Post by deby »

Salut!
Cum mai sta KIA la livrari in perioada asta? Ce timpi de asteptare mai sunt?
Ma tot gandesc si imi pare rau ca nu am acceptat comanda noua cand mi-au anulat comanda la MY22 si parca tot as vrea una noua :cry: .

AIVV

Post by AIVV »

FulgaCA23 wrote: 11 Jan 2023, 12:58 Da, am facut comanda in Ianuarie anul trecut, s-au anulat toate comenzile prin Mai-Iunie, s-au refacut contractele cu aprox 2 K peste ce comandasem initial. Promisiune de prioritizare a comenzilor vechi din partea dealer-ului si pare ca pana acum s-a respectat, in sensul ca cei cu comenzi din Noiembrie-Decembrie 2021 sau chiar mai vechi au inceput sa le primeasca. Practic la partea de comenzi la GT-uri sunt in urma cu 1 an de zile la capitolul livrare..
Wow, ce situatie nasoala. Sper sa primesti masina cat mai repede.

FulgaCA23

Post by FulgaCA23 »

deby wrote: 12 Jan 2023, 23:57 Salut!
Cum mai sta KIA la livrari in perioada asta? Ce timpi de asteptare mai sunt?
Ma tot gandesc si imi pare rau ca nu am acceptat comanda noua cand mi-au anulat comanda la MY22 si parca tot as vrea una noua :cry: .
Din ce stiu de pe grupuri au fost livrate 4 Ceed GT-uri (2 albastre, 1 noul verde care e si pe Sportage, 1 negru), 1 Proceed GT verdele nou si un XCeed GT Line verdele crud. In principal toate anulate si refacuta comanda si parca majoritate, daca nu toti cu comanda initiala din 2021 (Octombrie-Decembrie), dar parca a fost si cineva cu comanda din Martie 2022, dar nu bag mana in foc. Ma gandesc ca mie poate imi intarzie si din cauza ca am optat pentru trapa, fiindca din ce am vazut din cele comandate nu aveau trapa si posibil si luna in care am dat comanda - Ianuarie 2022, iar celelalte fiind cu comanda mai veche din 2021.
AIVV wrote: 13 Jan 2023, 12:00
FulgaCA23 wrote: 11 Jan 2023, 12:58 Da, am facut comanda in Ianuarie anul trecut, s-au anulat toate comenzile prin Mai-Iunie, s-au refacut contractele cu aprox 2 K peste ce comandasem initial. Promisiune de prioritizare a comenzilor vechi din partea dealer-ului si pare ca pana acum s-a respectat, in sensul ca cei cu comenzi din Noiembrie-Decembrie 2021 sau chiar mai vechi au inceput sa le primeasca. Practic la partea de comenzi la GT-uri sunt in urma cu 1 an de zile la capitolul livrare..
Wow, ce situatie nasoala. Sper sa primesti masina cat mai repede.
Si eu sper. Sunt la al doilea rand de tichete rabla, deoarece primele expirasera si mi-a cerut dealerul CAF-urile sa reinnoiasca tichetele. Dasta intrebam si eu cine mai e cu comanda cu luna Ianuarie, Februarie, Martie 2022 si cu specificatii asemanatoare, daca a mai primit vreo informatie.

Minu
Auto: Kia Ceed GT MY23

Post by Minu »

Vezi ca pe afara multi se plangeau la intarzieri pentru comenzile ce includeau trapa, se livrau foarte greu astfel de masini, deci e posibil la tine sa dureze o idee mai mult.Si apropo de GT-uri, sunt chiar 5 din ce stiu eu, toate din 2021 :)
***Ceed GT MY23 Blue Flame
***Yamaha Tracer 9GT MY23

AIVV

Post by AIVV »

Interesant, ca a aparut si pe stoc un Proceed GT pe la sfarsitul lui noiembrie la dealerii KIA din Timisoara (SilverMotors) dar a disparut rapid, nu mai stiu daca avea trapa sau nu dar parca era undeva pe la 31k-32k pretul lui.

Flaffy7
Auto: Waiting for my Ceed GT MY22

Post by Flaffy7 »

Eu sunt cu ceed GT verde și am comandat in martie 2022.
Sper să ajungă la toată lumea cât mai curând!
Proceed GT verde ? Nu știam că a mai dat cineva comandă de verde 😂

y2jliviu
Auto: By the will of god Ceed My23

Post by y2jliviu »

Astazi , dupa un an fara 8 zile de la comanda initiala , in sfarsit mi-a venit si mie ceed-ul Gt line ! :D

AIVV

Post by AIVV »

y2jliviu wrote: 31 Jan 2023, 18:03 Astazi , dupa un an fara 8 zile de la comanda initiala , in sfarsit mi-a venit si mie ceed-ul Gt line ! :D
Super, e automat cumva?

Asteptam si un jurnal de bord cu poze :D

skemosu
Auto: i20

Post by skemosu »

Plictiseala mare pe aici...😄 Se mai livreaza ceva masini oare ? Pare destul de "inghetat" totul pe forum...

FulgaCA23

Post by FulgaCA23 »

skemosu wrote: 17 Feb 2023, 19:38 Plictiseala mare pe aici...😄 Se mai livreaza ceva masini oare ? Pare destul de "inghetat" totul pe forum...
Momentan eu inca astept GT-ul :)).. Stiu ca mai e cineva cu un GT Line cu data comanda ca si mine 28 Ianuarie 2022. Ar fi de ajutor daca ar mai raspunde cine asteapta si este cu comanda anulata si refacuta. Macar stim daca se mai misca lucrurile. Ultima informatie este ca se ajunsese pe la 18 Ianuarie 2022 cu comenzile primite si o exceptie un GT cu data comanda Martie 22.

Va anunt cand primesc. :D

nicusors
Auto: Kia Sportage HEV 4x4

Post by nicusors »

@FulgaCA23,

Cum ai aflat cam pe unde is cu comenzile? Eu am tot intrebat si degeaba. Atita doar ca eu is pe craca Sportage...

FulgaCA23

Post by FulgaCA23 »

nicusors wrote: 21 Feb 2023, 12:12 @FulgaCA23,

Cum ai aflat cam pe unde is cu comenzile? Eu am tot intrebat si degeaba. Atita doar ca eu is pe craca Sportage...
Pai avem un grup cu Comenzi Anulate 7DCT pe whatsapp si acolo practic am aflat ca s-au livrat 5 GT-uri cu data de comanda Noiembrie 2021 - Ianuarie 2022 inclusiv. Oarecum s-au livrat in ordinea comenzii initiale. Lucru confirmat cu dealer-ul meu care si el spune ca va urma sa vina si la mine, avand in vedere ordinea in care s-au livrat pana acum. Regula reinnoirii contractelor a fost ca se vor prioritiza comenzile vechi, deci pana acum din cate am aflat s-a respectat asta. Ar fi de ajutor daca ar fi mai multi activi si ar spune ce data de comanda initiala au si daca a fost sau nu livrata masina.

skemosu
Auto: i20

Post by skemosu »

Comanda data la sfarsit de octombrie 2022.
Termen initial estimat: Martie 2023.
Al doilea termen (amanare) : Mai 2023
Ceed Star 1.5 T-GDI manual cu ceva optionale(aprox. 26 k euro fara rabla)

Sa vedem.... ca incep sa am indoieli si cu al doilea termen. :)
Dar daca nu se livreaza nici atunci, cred ca ma retrag din afacere, ca oricum nu e nici ieftin :D ... Si caut ceva de la altii din stoc. Sau pur si simplu nu mai iau nimic deocamdata....

Post Reply

Return to “Generalităţi”