Acelasi sentiment il am si eu
Lista asteptare masina
Re: Lista asteptare masina
@Minu / Arată teribil ! Sa o stăpânești sănătos și fără incidente ! 

Las si eu 2 poze
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Sa o stăpânești și tu fără incidente. V-ati luat jucării, ce sa mai... 

KIA XCeed 1.5 T-Gdi 160HP MHEV 7DCT GT Line MY23 - Celadon Spirit Green
Multumesc mult si sper ca si voi sa le primiti cat mai repede. Grea rau asteptarea asta… 

Ha ha, cea albastra era a mea, ai ridicat-o cu putin inainte sa ajung la MIT

Sa o stapanesti sanatos si fara probleme!
L.E.:O sa stam destul de des cu ele prin spalatorii la cat de pretentioase sunt culorile, mai ales tu

Multumesc tuturor de urari

***Ceed GT MY23 Blue Flame
***Yamaha Tracer 9GT MY23
***Yamaha Tracer 9GT MY23
Da, m-am uitat pe la a ta pana au venit cu asta 

Drumuri multe si fara probleme!
Drumuri multe si fara probleme!
Întrebare - cum ați făcut cu cauciucurile ? Au venit cu cauciucuri de iarna ? Sau ați luat mașinile cu cauciucuri de vara și ați schimbat după ?
Toate mașinile KIA, indiferent de anotimpul în care se livrează, vin cu anvelope de vara.
@DCC08/ Scuza-ma te rog , nu e chiar o întrebare directă dar sunt curios. Cum e posibil sa îți vina mașina ( care e xceed my23 gtline ) in ianuarie , iar eu din februarie anul asta pentru un ceed gtline , încă sa nu știu nimic . 

Nu trebuie sa te scuzi și am explicat aceasta situație și pe jurnalul meu de bord.
În august anul acesta cineva a renunțat la comanda pentru un MY22 și dealerul nu a făcut decât sa modifice comanda inițială (sa o adapteze la MY23) și sa reactiveze comanda inițială făcută în toamna-iarna anului trecut-curent (nu știu exact ce vechime avea comanda initiala). Fabrica a primit update-ul însă a luat ca data comenzii data inițială pentru MY22. Și eu m-am mirat inițial însă m-a luminat dealerul.
Capisci?
În august anul acesta cineva a renunțat la comanda pentru un MY22 și dealerul nu a făcut decât sa modifice comanda inițială (sa o adapteze la MY23) și sa reactiveze comanda inițială făcută în toamna-iarna anului trecut-curent (nu știu exact ce vechime avea comanda initiala). Fabrica a primit update-ul însă a luat ca data comenzii data inițială pentru MY22. Și eu m-am mirat inițial însă m-a luminat dealerul.
Capisci?

ÎnțelesDCC08 wrote: ↑21 Dec 2022, 22:44 Nu trebuie sa te scuzi și am explicat aceasta situație și pe jurnalul meu de bord.
Capisci?![]()
Vad niste poze cu masini faine, ma bucur ca au inceput sa ajunga GT-urile. Am mai vazut ca a fost un proceed GT la cei din TM pe stoc, aveau anuntul pe autovit pt 2-3 zile si a disparut, deci poate poate se imbunatateste situatia.
A mai fost cineva recent si a primit ceva termene de livrara pt proceed GT my23?
A mai fost cineva recent si a primit ceva termene de livrara pt proceed GT my23?
-
- Auto: Kia Ceed GT MY23 Lunar Silver
Mai e careva care asteapta dupa Kia Ceed GT sau am ramas singurul ?
) Stiu ca au ajuns pana acum vreo 3 Ceed GT si un Proceed.