Lista asteptare masina

Minu
Auto: Kia Ceed GT MY23

Re: Lista asteptare masina

Post by Minu »

Bv, a mea e la Curtici deja :)
***Ceed GT MY23 Blue Flame
***Yamaha Tracer 9GT MY23

DCC08
Auto: XCeed 1.5 T 7DCT GT Line MY23

Post by DCC08 »

Cred ca s-a mai "așezat" producția. Poate nu era vrajeala faptul ca au adus inca 40 de roboti la Zilina si ca productia va creste semnificativ. Ieri am primit data de producție: 13.12.2022. Am comandat în august (luna de comanda octombrie) - XCeed MY23 7DCT 1.5 T-Gdi MHEV GT Line + o gălăgie de opționale. Sper sa fie un Crăciun fericit pentru majoritatea (sau chiar toți) celor care își așteaptă masina comandata de mult timp.

În plus, pe plan internațional a mai avut loc un eveniment trecut ușor cu vederea de opinia publica. La întâlnirea G20 din noiembrie Biden i-a promis lui Xi ca SUA vor ridica blocada și restricțiile asupra exporturilor chineze de tehnologie.
KIA XCeed 1.5 T-Gdi 160HP MHEV 7DCT GT Line MY23 - Celadon Spirit Green

Lauru
Auto: Ceed GT MY22

Post by Lauru »

In legatura cu cauciucurile de iarna, ce jante recomandati, sau le folositi pe cele cu care vine masina? Se pot pune si pe 17”?

Minu

Post by Minu »

Nu poti pune pe 17 la GT, nu intra din cauza etrierelor care sunt mai mari fata de restul de echipari, obligatoriu de 18", modelul inca nu m-am hotarat insa cred ca iau ceva de la Japan Racing la primavara.Pe cele stoc pun cauciucurile de iarna Bridgeston Blizzak BL005 pe care deja le-am primit :)

Lauru

Post by Lauru »

Lauru wrote: 07 Dec 2022, 16:40 In legatura cu cauciucurile de iarna, ce jante recomandati, sau le folositi pe cele cu care vine masina? Se pot pune si pe 17”?
Minu wrote: 07 Dec 2022, 19:58 Nu poti pune pe 17 la GT, nu intra din cauza etrierelor care sunt mai mari fata de restul de echipari, obligatoriu de 18", modelul inca nu m-am hotarat insa cred ca iau ceva de la Japan Racing la primavara.Pe cele stoc pun cauciucurile de iarna Bridgeston Blizzak BL005 pe care deja le-am primit :)
Cam asa stiam si eu, dar aici baietii zic ca poti https://www.wheel-size.com/size/kia/cee ... i-eudm-201 . Cred ca o sa merg pe 18 ca sa nu am batai de cap.

La cauciucuri exact asta vreau si eu sa iau.

Minu

Post by Minu »

Am vazut si eu datele de acolo, stiu ca mai multi au incercat sa puna si loveste in etrier.Plus ca nu ai omologare pe 17, ci doar 18 la versiunea GT.Cat despre cauciucuri, am sa iti dau un feedback cand le pun, oricum vor fi mult mai bune ca actualele Nokian WDR4 care sunt praf :lol:

DCC08

Post by DCC08 »

Am aflat si eu ieri motivul pentru care mi se produce masina asa de repede. De fapt, mi-a mai spus dealerul dar mi-a intrat pe o ureche și mi-a ieșit pe alta. Se pare ca inițial a fost o comanda pentru my22 la care s-a renunțat și tot ce a făcut dealerul a fost sa updateze specificatiile mașinii la my23 păstrând comanda inițială. Și, asa cum am aflat din mai multe surse, comenzile mai vechi updatate au prioritate. E bine și asa. Funny este ca masina ajunge în ianuarie în RO dar eu nu am încă aprobare de la Rabla.

Lauru

Post by Lauru »

DCC08 wrote: 08 Dec 2022, 07:39 Am aflat si eu ieri motivul pentru care mi se produce masina asa de repede. De fapt, mi-a mai spus dealerul dar mi-a intrat pe o ureche și mi-a ieșit pe alta. Se pare ca inițial a fost o comanda pentru my22 la care s-a renunțat și tot ce a făcut dealerul a fost sa updateze specificatiile mașinii la my23 păstrând comanda inițială. Și, asa cum am aflat din mai multe surse, comenzile mai vechi updatate au prioritate. E bine și asa. Funny este ca masina ajunge în ianuarie în RO dar eu nu am încă aprobare de la Rabla.
Super tare! Norocos, sa o stapanesti sanatos! :D

DCC08

Post by DCC08 »

@Lauru

Mulțumesc pentru urare. Intr-adevar am fost foarte norocos. Aceasta masina va fi ca o bijuterie pentru mine. Pana acum am detinut un Audi A4 din 2008 luat sh, un Fiat Stilo în 3 usi luat Sh, un BMW Seria 3 din 2002 luat Sh, un Opel Astra H luat sh și 2 Mazda 3 (an 2012 și an 2007) luate de noi însă masina mea de suflet a fost o Skoda Superb din 2010 cumpărată în 2014 (4x4, DSG, cu de toate în afara de piele și trapa). Cu aceasta din urma compar Kia Xceed și sunt mai fericit ca niciodata...exact ca un copil care îl vede pe Mos Craciun. Va fi jucăria mea proprie și personala pentru ca masina familiei va fi o Skoda Kodiaq (asta și numai asta vrea soția și cred ca la anul în vara o luam).

Sincer, îmi doresc sa aibă parte toată lumea de termeni de livrare cât mai reduși.

Lauru

Post by Lauru »

DCC08 wrote: 08 Dec 2022, 11:54 @Lauru

Mulțumesc pentru urare. Intr-adevar am fost foarte norocos. Aceasta masina va fi ca o bijuterie pentru mine. Pana acum am detinut un Audi A4 din 2008 luat sh, un Fiat Stilo în 3 usi luat Sh, un BMW Seria 3 din 2002 luat Sh, un Opel Astra H luat sh și 2 Mazda 3 (an 2012 și an 2007) luate de noi însă masina mea de suflet a fost o Skoda Superb din 2010 cumpărată în 2014 (4x4, DSG, cu de toate în afara de piele și trapa). Cu aceasta din urma compar Kia Xceed și sunt mai fericit ca niciodata...exact ca un copil care îl vede pe Mos Craciun. Va fi jucăria mea proprie și personala pentru ca masina familiei va fi o Skoda Kodiaq (asta și numai asta vrea soția și cred ca la anul în vara o luam).

Sincer, îmi doresc sa aibă parte toată lumea de termeni de livrare cât mai reduși.
Multumesc si eu, eu am detinut 4 ani un BMW E46 320cd din 2005, o sa fie o experienta cu asta noua, este si prima data cand cumpar o masina noua :D

Legat de roti, PCD-ul este de 5x114,3, corect? (vad ca pe wheel-size este o eroare si zice 5x139,7).

Minu

Post by Minu »

5x114.3 R18 ai la GT

Minu

Post by Minu »

Gata, saptamana trecuta am intrat si eu in posesia ei.Masina merge genial, cand stiu ca trebuie sa cobor din ea ma apuca tristetea atat de misto merge :lol:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

DCC08

Post by DCC08 »

Sa o stăpânești sănătos (ti-am urat și pe whatsapp). Arata ca o bijuterie pe roti. O aștept și eu pe a mea în ianuarie.

Minu

Post by Minu »

Multumesc mult!Asteptare usoara si tie si tuturor celor ce-si asteapta masinutele. :)

Bogo2020
Auto: XCeed 1.4 TGDI DCT, 2020

Post by Bogo2020 »

Minu, inseamna ca ai fost cuminte anul acesta si Mos Craciun a venit mai devreme!
Sa o stapanesti sanatos! Ai ales un pachet frumos de culoare si dotari. =D>

Post Reply

Return to “Generalităţi”