Ce mizerie ordinara.Haideti sa va spun ceva, in 2009 am luat actualul Proceed care e printre primele cu facelift, de fapt la 2 luni au facut facelift si la exterior fara sa anunte.Ei, clientii care au dat comanda de prefacelift si asteptau deja de 2 luni li s-a comunicat ca vor primi facelift fara nicio diferenta de pret desi erau vreo 600 de euro.Cum sa iti spuna ca anuleaza contractele cand la Ceed a fost deja facut un facelift?Iar acum anuleaza comenzile si ne pun sa mai stam inca odata, probail 1 an.Si de unde sa fiu eu sigur ca peste 1 an Kia nu o sa imi spuna cumva ca ii lipseste un surub si nu reuseste sa imi termine masina si iar imi arata degetul mijlociu?andreipoplaceanu wrote: ↑23 May 2022, 15:50 Update: am vorbit cu dealerul si se va trimite o notificare pe mail ca trebuie refacute contractele pe MY23. Cine vrea anuleaza contractul, cine nu va avea probabil luna de productie august si livrare octombrie-noiembrie.
Zicea ca din 65 comenzi vreo 59 sunt anulate.
Problema e ca se vor face cu pret de MY23, iar pentru GT inca nu au primit preturi. Nu stiu ce sa zic despre asta, nu am vazut pe nicaieri vreo informatie despre GT MY23.
Acum sa vedem conditiile legale pentru ca nu e normal sa semnezi pentru un pret si sa primesti alt pret livrare cu 9-10 luni dupa. Daca si asa.
Lista asteptare masina
Re: Lista asteptare masina
***Ceed GT MY23 Blue Flame
***Yamaha Tracer 9GT MY23
Au cam rupt-o in fericire cei de la Kia ...
Din ce zice Minu am înțeles doar “nici Kia nu mai e ce-a fost” sau poate ca voiau sa fie băieți finuți că era cu recesiunea din 2007
Buna ziua!
Având in vedere ca deja mulți au avut comenzile anulate am hotărât, alături de colegul Psvkia, ca ar fi cazul sa înființăm un grup de whatsapp pentru cine dorește sa se alăture inițiativei comune
Pentru cei interesați, va rog să-mi dați un mesaj pe Facebook cu numărul de telefon, profilul meu este www.Facebook.com/flaffy7 (Mihai Calin)
De asemenea, va rog sa informați și pe oricine mai știți ca este in aceeași situație
Va mulțumesc!
Având in vedere ca deja mulți au avut comenzile anulate am hotărât, alături de colegul Psvkia, ca ar fi cazul sa înființăm un grup de whatsapp pentru cine dorește sa se alăture inițiativei comune
Pentru cei interesați, va rog să-mi dați un mesaj pe Facebook cu numărul de telefon, profilul meu este www.Facebook.com/flaffy7 (Mihai Calin)
De asemenea, va rog sa informați și pe oricine mai știți ca este in aceeași situație
Va mulțumesc!
-
- Auto: Kia Rio II 1.5CRDi
Mi se pare uimitor ca dai comanda pentru un MY22 nelansat si ajung sa iti “ofere” un MY23 si asta nelansat la alti bani. Au dat skip pe nervii, timpul si banii nostri.
Sa vedem ce fac cu GT-ul ca nici urma de MY23 si pret.
@Flaffy7 ti-am trimis cerere pe fb
Sa vedem ce fac cu GT-ul ca nici urma de MY23 si pret.
@Flaffy7 ti-am trimis cerere pe fb
Au aparut preturile si la GT MY23, pentru varianta de baza utilizand doar un tichet rabla diferenta e de 4237 euro fata de anul trecut.Momentan, dealerul nu imi poate confirma daca mi-a afost anulata comanda, dar nu trag sperante. 

Au fost anulate toate comenzile Ceed, sau numai anumite motorizari din gama?
Toate comenzile din familia Ceed cu cutie automata 7DCT ( Ceed, Ceed GT, Xceed, Proceed ).
Confirm anularea comenzii la Ceed MY22 1.5 t-Gdi, manuala 6 trepte. 

Au anulat comenzile si la manuale?Esti primul caz pe care il aud, incredibil.
Au luat-o razna de tot .... 
Citeste pe grupul FB Xceed si vezi de ce nu sunt notificari.
Da, m-a informat ca si masina mea facea parte dintr-un lot care nu se mai fabrica.Au anulat comenzile si la manuale?Esti primul caz pe care il aud, incredibil.
In februarie pe la inceput.Cand ai comandat masina de ti-a anulat-o?