Va cer ajutorul in legatura cu o problema intampinata in service-ul Mit Motors : saptamana trecuta ,am dus masina la ei pentru a 3-a oara in decurs de 3 saptamani ,pentru ca imi tremura la accelerare si pe langa incompetenta demonstrata in precedentele 2 dati, cand nu au depistat problema si mi-au spus ca masina nu are nimic, de aceasta data, au reusit sa o rezolve ( au schimbat bobina unui cilindru, chestie elementara care se verifica obligatoriu in cazuri similare) ,doar ca , ajungand acasa, cam la 2-3 ore dupa, cand am iesit cu copilul, am observat o zgarietura urata, care nu are de unde sa fie decat de la service ( nu este lovitura de portiera, este evident ca s-a trecut cu un obiect metalic pe langa ea si au lovit-o).
Mentionez ca, zgarietura nefiind pe partea soferului, nu a fost observata cand am luat masina de la ei, ea este pe partea opusa, de aceea am vazut-o cand am pus copilul in masina, scaunul fiind pe acea parte.
I-am contactat pe adresa office@mit-motors.ro si l-am pus si pe consilierul de receptie service in mail, care mi-a si raspuns spunand ca, bineinteles, zgarietura n-are cum sa fie de la ei si mi-a atasat o poza total irelevanta cu masina, din ziua cand am dus-o. O sa ii cer una si din ziua cand am luat-o

A mai avut cineva o problema similara? As avea nevoie de un contact unde sa escalez problema , pentru ca, desi nu ma astept sa recunoasca sau sa se rezolve ceva, nu mi se pare normal sa o las asa. Una este cand iti gasesti masina zgariata in parcare si alta cand o duci la un service autorizat si patesti asa ceva. Am tot cautat adrese de email, dar nu par sa aiba ceva de reclamatii sau nemultumiri...
M-am gandit sa le zic si de camere, dar sunt slabe sanse sa se uite pe ele sau sa recunoasca cel care a zgariat-o...
Apreciez orice raspuns si sfat!
Multumesc!