Lista asteptare masina

Minu
Auto: Kia Ceed GT MY23

Re: Lista asteptare masina

Post by Minu »

Noutati, sau nici nu stiu cum sa le zic....Pe afara prin Polonia sunt foarte multi clienti care incepand de ieri au fost sunati de dealer sa ii informeze ca li se anuleaza comenzile pentru masinile cu 7DCT.Vorbim de clienti care au luna de comanda chiar si noiembrie 2021.Sper doar sa ma insel iar la noi sa nu se aplice.... :evil:
Surse:
https://forum.kia-motors.pl/viewtopic.p ... 801#p63801
Grupul de facebook din Polonia: https://www.facebook.com/groups/ProCeedPL
***Ceed GT MY23 Blue Flame
***Yamaha Tracer 9GT MY23

psvkia
Auto: kia xceed

Post by psvkia »

:( :twisted: Ce veste ....perplexa ... pregatim avocatii ?!

Minu

Post by Minu »

Cred ca da...daca urmariti cu atentie topicurile, acestea se actualizeaza la cateva minute, vad ca din ce in ce mai multi posteaza ceea ce ma face sa cred ca nu e o gluma.Pur si simplu bataie de joc dupa 9 luni jumate de asteptat dupa masina asta sa anuleze productia...
Sincer ma duce cu gandul si la o "combinatie" facuta de Kia, preturile masinilor sunt mult mai mari fata de cand am dat comanda, am configurat ieri cu 1.5T-GDI GT Line cu aceleasi optiuni pe care le am pe GT (GT nu se mai poate configura) si mi-a iesit in jur de 27.300 euro fata de 24.300 euro cat am dat pe GT si vorbim de o masina mai slaba.

psvkia

Post by psvkia »

Deci Proceed e pe butuci iar la noi nu vin Ceed si Xceed .... am auzit ieri un zvon ca cica ar vrea sa schimbe DCT asta uscata cu una umeda ca la VAG, pt ca la o cutie fabricata trebuie sa mai faca una ca piese de schimb .... La noi au aruncat chestia aia cu luna iulie ca termene de livrare .... dar intr-adevar nu cred ca le convin nici preturile de anul trecut ....

psvkia

Post by psvkia »

Ar trebui anuntati si cei de pe grupurile Facebook de la noi, de Xceed si Ceed. Am vazut ca cei de pe Sportage pregatesc o actiune in masa la dealeri si importatori, pt. niste probleme tehnice dar au deschise si alte puncte.

Minu

Post by Minu »

La ce te referi cand zici de luna iulie?Cred ca anularea comenzilor e valabil si la Ceed si la xCeed toate cu 7DCT, sper, repet, sper, sa ma insel si sa nu am dreptate cu ce am scris mai sus. :roll:

psvkia

Post by psvkia »

Pozitia oficiala pina in acest moment a importatorului si dealerilor e ca toate DCT restante se vor fabrica si livra pina in luna iulie.

psvkia

Post by psvkia »

Ciudat e ca s-au livrat si se livreaza doar XCEED DCT de 1.6 TGDI 204 HP

Minu

Post by Minu »

Le produc total haotic, se plang ca nu au cutii si fabrica masini cu 7DCT comandate chiar si in martie, iar eu astept de pe 6 noiembrie si nu mai pun la socotoala ca am mai stat si 3 luni sa imi accepte dosarul de rabla... :(

Minu

Post by Minu »

Se pare ca e oficial, in Polonia se anuleaza comenzile pentru 7 DCT chiar si cele plasate de anul trecut, sursa chiar de la dealerul Kia din Polonia (fololsiti google translate pentru comentarii):

psvkia

Post by psvkia »

Pune si video pe Facebook

AndreiSP
Auto: Ceed SW GT Line

Post by AndreiSP »

Salut!

Prima postare aici! :D

Ma alatur si eu subiectului fiindca sunt in aceeasi situatie cu comanda (Ceed SW GT Line 7DCT)
Comanda plasata la inceput de an si nici pana azi nu am termen de fabricatie :-?

Faust
Auto: KIA Sportage GT-line AWD

Post by Faust »

psvkia

Pai nu mai este DCT minunat și eu plus încă câțiva nebuni că blamăm janghina aia de transmisie? Hyundai/Kia s-au saturat de schimbat ambreiaje? Uite că poate eu am avut dreptate când am tot zis că nu merită cumpărate Kia sau Hyundai cu 7DCT, cine nu este comod să cumpere cu 6MT, cine are bani să cumpere cu 6AT.
Aștept să mai mă facă nebun și hater ăia care acum câteva luni ziceam că am un fix cu 7DCT, să se uite câte mașini cu 7DCT sunt la vânzare și ce rulaj sau an de fabricație au, ăia le vând de bune sau că s-au saturat de probleme?
DCT =Dă-ți Cu Tesla...
Kia Sportage GT-line T-gdi AWD 6MT

Fan motoare supraalimentate pe benzină .

Faust
Auto: KIA Sportage GT-line AWD

Post by Faust »

Pe grupul ăsta https://www.facebook.com/groups/5097689 ... ?ref=share s-au strâns destui care vor să facă un proces împotriva Kia, problema fiind rola aia nenorocita , cred câ și 7DCT va fi cuprins în proces.

Căscați bine ochii înainte de a cumpăra!
Kia Sportage GT-line T-gdi AWD 6MT

Fan motoare supraalimentate pe benzină .

vyalli
Auto: Kia Proceed GT-LINE 2022

Post by vyalli »

Stati sa vedeti cand patiti ceva la masina si asteptam 6 luni dupa piese .....

P.S. ce masini sunt echipate cu 6AT?

Post Reply

Return to “Generalităţi”