Societati de asigurare CASCO
@Johnny:
Si eu am vrut sa fac cu Volksbank,dar am renuntat. Poti sa faci casco si cu alte societati nu numai cele agreate...(agentii acelor societati sunt personalul care lucreaza la banca asa a fost in cazul meu).Vazand ca nu vreau sa fac casco la ei(renunt la credit au spus ca pot sa fac si la alte soc. dar trbuie sa platesc ceva mai mult),...asta iar e o teapa deoarece diferenta aceea este suportata de soc.de asigurare .Toate soc. care fac casco au contract cu banca pentru credite auto.,afirmatia nu am facut-o gratis am verificat-o la toate soc.de asigurari.
Bafta !!!
Si eu am vrut sa fac cu Volksbank,dar am renuntat. Poti sa faci casco si cu alte societati nu numai cele agreate...(agentii acelor societati sunt personalul care lucreaza la banca asa a fost in cazul meu).Vazand ca nu vreau sa fac casco la ei(renunt la credit au spus ca pot sa fac si la alte soc. dar trbuie sa platesc ceva mai mult),...asta iar e o teapa deoarece diferenta aceea este suportata de soc.de asigurare .Toate soc. care fac casco au contract cu banca pentru credite auto.,afirmatia nu am facut-o gratis am verificat-o la toate soc.de asigurari.
Bafta !!!
Da deci si mi-au spus ca pot face CASCO si la alti asiguratori decat cei agreati de ei dar ma va costa in plus 150 RON pe an pentru urmarirea politei. Iar referitor la RCA la Omniasig mi-au spus ca ma costa 329,70 RON un pret echitabil zic eu. Sa ma interesez la Asirom, apropos a facut cineva la Asirom ca din ce am citit nu prea s-a bagat nimeni la astia.
1.4 MPI SW BEST, MARO
Mah oameni buni specificati si voi care/cum o cumpararatzi ...nu de alta da apar prea disproportzionat valorile la CASCO.
Eu am cautat si mai eftin de 670 Euro nu am gasit.
Cam toate se invart in jurul la 720 Euro ...
DAR EU AM LUAT"O CU BANII JOS ..
IN LEASING vad ca e mult mai putin...
Eu am cautat si mai eftin de 670 Euro nu am gasit.
Cam toate se invart in jurul la 720 Euro ...
DAR EU AM LUAT"O CU BANII JOS ..
IN LEASING vad ca e mult mai putin...
1.4 BEST , machine silver
Comandata: 5.09.2007
Serrie sasiu: 15.10.207
O am din: 22.11.2007
Comandata: 5.09.2007
Serrie sasiu: 15.10.207
O am din: 22.11.2007
am facut casca la generali,valoare asigurata 11854.prima anuala 16 800 000 si binenteles fransiza de 100 de euro,eu zic ca e rezonabila suma fata de cit plateam la omniasig in jur de 22 500 000 cit despre fransiza e cam nasol dar daca nu ai casco deloc ce faci mai bine dai tu 100 de euro si ei pun restul si oricum nu ai ceva la masina care sa coste 100 de euro,de exemplu de vopsit fata de usa care e zgiriata costa cam 600 de roni si e o diferenta sa dai doar 300 decit sa dai 600 ca sa nu mai zic de ceva mai grav doamne fereste
zafira b 1,6 ODO: 100 000 km....BR-12-CUB
KITURI XENON...OFERTE PT MEMBRI viewtopic.php?f=139&t=9254
http://www.xenonparavanturi.ro/
KITURI XENON...OFERTE PT MEMBRI viewtopic.php?f=139&t=9254
http://www.xenonparavanturi.ro/
Vezi ca ASTRA nu iti acopera vandalismul.
KIA Cee'd 1,4 GLS, 07/07/07, Mars Red, Base + Cateva optionale ODO: 121.000+ Km///album\\\///JB\\\
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km
Hai sa-ti zic eu de BT din Cta.Am vrut sa fac la ei casco,dar,citind hartiile de la ei,am vazut doua chestii:nu era trecut explicit vandalismul,iar BT ma despagubea doar pt accident facut din cauza mea,daca nu era vina mea,era treaba mea sa repar pe rca-ul vinovatului.Intreband seful agentiei care e treaba,mi-a zis ca pt zgarieturi in parcare,etc,n-o sa fie probleme la despagubire,chiar daca nu e prevazut vandalismul(n-am crezut asa ceva-ce nu e scris in polita,nu exista),iar faza cu rca-ul cica asa e la toti asiguratorii,lucru pe care iar nu l-am inghitit.Dar,faza care a pus capac,a fost cand i-am cerut sa-mi dea si mie o copie dupa un contract de asigurare,la care tipul mi-a zis ca nu are,ca daca ar da la toti care se intereseaza,s-ar consuma foarte multa hartie,care costa ...Pai,daca asta n-are bani de hartie,cum o sa ma despagubeasca la o eventuala avarie.M-am dus invartindu-ma.In final,am facut casco la Omniasig,si la astia mi-a facut unul un calcul,fara franshize,iar cand m-am dus sa inchei asigurarea,o alta tipa mi-a facut alt calcul,a iesit mai mult si cu franshiza de 10% la furt total.Am inghitit-o asa,ca ma grabeam sa ridic masina 

Kia ceed 1,4 gsl,machine silver,comanda 20.06,seria la "shashiu" 05.09,ridicata pe 03.10.07.