Gălbuia neplanificată - Kia XCeed 2020
- ionutp
- Admin
- Auto: Sportage 2014 2.0 DSL AT
Re: Gălbuia neplanificată - Kia XCeed 2020
Sa ne tii la curent in legatura de comportamentul anvelopelor pe iarna, poate pe putina zapada. Am vazut multe review-uri foarte bune despre ele.
Kia Sportage 2014 2.0 DSL 136CP AT AWD
Am Nokian WRD 3 pentru iarna (nu este Xceed) ...foarte multumit ; nu stiu generatiile mai noi cum sunt. Continentalul s a cam subtiat la grosime , asa ca , atunci cand am ales pentru vara am optat pentru Hankook ...la fel de multumit de alegere. Acum...fiecare cum crede.
Nu văd ce legătură are grosimea și la ce anume s-au ”subțiat”. Tot 7mm aveau profil de noi. Problema e că se uzează repede, nu că sunt subțiri.
Iar Hankook, știu că mulți le laudă. Dar pe mine încă strânge în spate, că am avut pe Rio. 1 an au mers bine, al doilea an era să mă arunc de pe munte cu ele și, pe testate, aderența pe ud ajunsese de tot râsul
Dacă Continentalurile devin zgomotoase după 1 an, iar Hankook-urile rămân silențioase dar fără aderență, prefer zgomotul.
Ia-o ca pe-o glumă, nu încerc să te conving de nimic. Dar dacă eu am pățit-o o dată, va mai trece ceva timp până am le încerc iar. Așa, pentru confortul meu psihologic. 
Iar Hankook, știu că mulți le laudă. Dar pe mine încă strânge în spate, că am avut pe Rio. 1 an au mers bine, al doilea an era să mă arunc de pe munte cu ele și, pe testate, aderența pe ud ajunsese de tot râsul
Dacă Continentalurile devin zgomotoase după 1 an, iar Hankook-urile rămân silențioase dar fără aderență, prefer zgomotul.

-
- Auto: Kia Xceed
Salut,
Ai vreun gând să investești în jante separate pentru iarna? Sau nu merită investiția?
Ai vreun gând să investești în jante separate pentru iarna? Sau nu merită investiția?
Deluxe White - XCeed 1.6T-GDI DCT
- zaboss
- Auto: Kodiaq 2.0 TSI, 4x4 DSG, Style
Din punctul meu de vedere nu merită. Mai bine suplimentezi bugetul de cauciucuri dacă ai bani. Am avut 5 mașini ale mele până acum, plus cele pentru întreprindere. Am avut la una singură 2 seturi de jante și nu a fost cine știe ce. Motivul pentru care am avut atunci 2 a fost că venise din fabrică cu jante de tablă și am luat eu de aliaj. Cam ăsta ar fi singurul motiv pentru care ar merita, dacă nu-ți place setul original și vrei altceva.
Nici eu nu consider că merită. Eu nu am de gând să iau.
-
- Auto: Sportage 1.6 T-GDI 6MT GT-Line
si eu m-am hotarat sa iau doar anvelope pe 19 (la fel ca cele originale) si sa pastrez jantele de vara si pentru iarna 

Kia Sportage 2021 1.6 T-GDI 6MT GT-LINE
EX : Kia Sportage 2016 1.6 GDI Classic +
EX : Kia Sportage 2016 1.6 GDI Classic +
Stiti cumva daca dealeeul Kia Iasi schimba jante / roti / anvelope ? Azi mi-au spus ca nu sunt certificati ca vulcanizare si ei nu fac .... chestii de astea.
Păi dacă ți-au spus deja ei, de ce informații mai ai nevoie? 

Nu pot sa cred ca un dealer autorizat nu poate sa schimbe 4 roti ..... 

-
- Auto: Kia Xceed
De asta am luat mașina de la Rodav Vaslui și prefer sa merg la ei mai mulți km pentru revizie.
Deluxe White - XCeed 1.6T-GDI DCT
După 2 interacțiuni cu service-ul din Iași, n-am mai călcat pe la ei. În una din vizite mi-au deschis dosar de garanție aprobat de importator pe care apoi mi-au zis senini că ei nu-l pot onora, că nu se ocupă de operația respectivă (era vorba de vopsit jante).
Îți recomand cu căldură Rodav Vaslui. Fac inclusiv roți.
Pentru simplu schimb de roți mergi oriunde. Eu câțiva ani am schimbat la AutoStop Service Roți în Palas (subteran, sub Subway) și a fost ok.
Îți recomand cu căldură Rodav Vaslui. Fac inclusiv roți.
Pentru simplu schimb de roți mergi oriunde. Eu câțiva ani am schimbat la AutoStop Service Roți în Palas (subteran, sub Subway) și a fost ok.
Multumesc .... m-as muta si eu la Brasov dar are ceva Iasiul care nu ma lasa .... 

Cum spuneam .... tot patitu'-i priceput ... sa vina masina , apoi .... no comment 

Pentru cine este interesat .... daca e de bun augur sau nu hotarati voi :
https://cars-overview.com/97379-updated ... liningrad/
https://www.worldstockmarket.net/produc ... ussia/amp/
https://cars-overview.com/97379-updated ... liningrad/
https://www.worldstockmarket.net/produc ... ussia/amp/