Se răcorește vremea. Am luat anvelope de iarnă, să nu mai pierd stocul. 4 bucăți Bridgestone Blizzak LM005 XL 98V, DOT 2321, 2.704 lei (cu tot cu livraere) de la Anvelope Jante Promotii (cam cocălăresc numele, zic eu, dar avea reviewuri bune și s-au mișcat foarte rapid băieții). Nu le schimb încă, dar sunt pregătit de iarnă.

====
Cu ajutorul Rodav Vaslui, am făcut și a doua actualizare de navigație pe anul ăsta. Nu sunt schimbări majore, ca în primăvară, dar sunt câteva observate la prima vedere (nici n-am apucat s-o butonez prea mult):

Pe ecranul principal, mici schimbări de stilizare la ceas (afișează și data), și parcă harta e nițel mai vizibilă. Însă tot inutilizabilă e.
Ceva schimbări la afișarea camerei de marșarier. O schimbare aici e că se poate seta luminozitatea camerei diferit pentru zi/noapte. Nu știu cum se decide când e zi/noapte, dar până la urmă ideea nu e rea.

La navigație, butoanele laterale nu mai dispar complet, rămân ușor translucide. Mi se pare mult mai ok așa, nu mi-a plăcut când au decis să le ascundă.
Traseul e desenat ușor 3D. Nu e cea mai bună randare însă, dă puțin impresia de eroare de randare.

Miezu' din dodoașcă: avertizare vizuală și verbală la intrarea pe sens interzis, cam așa:

Am ”probat-o” deja, pe niște bulevarde în construcție în Galați, cu trafic deviat pe contrasens. Dar n-am apucat să-i trag o poză. N-ar fi rău să existe implicit în orice navigație, poate mai triază din cei care merg invers pe autostrăzi...