Lista asteptare masina -2007-
se pare ca livrarea este legata in mod direct de achitarea masinii, astfel de la achitarea integrala exista un termen cuprins intre 10-20 zile pana la livrare!
Kia Cee'd 1,4 GSL LX BEST Pewter Beige (Comanda 06.10 - SIAB)
http://spreadsheets.google.com/pub?key= ... P0GSEU-LCw
http://spreadsheets.google.com/pub?key= ... P0GSEU-LCw
M-a sunat dealerul, IMG si a zis el: "A venit seria." A mai zis ca daca masina ajunge in tara pana cel mai tarziu 18/12/2007 mi-o poate livra.Daca vine dupa, la anul pentru ca incep sarbatorile, etc.....
Cu toate ca am zis ca fac plata in ianuarie o sa o platesc saptamana viitoare ca cinestie, poate poate...
P.S. ..A...si a mai zis ca i-au venit aproape toate seriile de la masinile comandate in octombrie, asa ca cine a dat comanda acolo sunati.
Cu toate ca am zis ca fac plata in ianuarie o sa o platesc saptamana viitoare ca cinestie, poate poate...
P.S. ..A...si a mai zis ca i-au venit aproape toate seriile de la masinile comandate in octombrie, asa ca cine a dat comanda acolo sunati.
Cee'd 1.4 benzina; abyss blue, proiectoare si esp
Si pe mine m-a sunat aseara dealerul (Neoserv Ploiesti) sa ma anunte ca a sosit seria. Pana cel tarziu miercurea viitoare trebuie sa trec pe la dealer pentru factura proforma.
Intrebare: exista un termen de la data cand se face factura proforma si data platii?
ps: puteti modifica tabelul. merci!
Intrebare: exista un termen de la data cand se face factura proforma si data platii?
ps: puteti modifica tabelul. merci!
KIA Cee'd 1,4 GSL LX BEST - PISTON GREY
si pe mine m-au anuntat ca sunt sanse sa iau masina anul acesta. eu nu prea cred, dar in fine...
rog noii utilizatori sa ofere informatii complete daca doresc sa fie introdusi in tabel, de asemenea rog pe cineva care are drept de editare sa faca modificarile, ptr ca eu nu am timp deloc pana maine
rog noii utilizatori sa ofere informatii complete daca doresc sa fie introdusi in tabel, de asemenea rog pe cineva care are drept de editare sa faca modificarile, ptr ca eu nu am timp deloc pana maine
Cee'd 1,4 LX BEST black pearl IS-&9-MFM - 250000km
Opel Mokka 4x4, 1.4l 140CP
jurnal de bord: viewtopic.php?t=1126
eu am comanda din octombrie. Pe contractul de rezervare scrie: livrare in 75-90 de zile de la 01.11.2007. Am vorbit cu Marius G de la MIT Motors Bucuresti si mi-a zis sa vin sa achit avansu' ca s-ar putea ca de sarbatori sa am masina
da nu a zis nimik de serie.... mai astept

KIA CEED 1,4 Best-2008, kompass blue. ODO +170.000 Km
GPL Tomasetto
GPL Tomasetto
mie nu mi-a venitdragos wrote:M-a sunat dealerul, IMG si a zis el: "A venit seria." A mai zis ca daca masina ajunge in tara pana cel mai tarziu 18/12/2007 mi-o poate livra.Daca vine dupa, la anul pentru ca incep sarbatorile, etc.....

Kia CEE'D 1.6 DSL LX BASE 90 CP + ceva optionale. PISTON GREY
poze in curand...
poze in curand...
manucu01 wrote:si pe mine m-au anuntat ca sunt sanse sa iau masina anul acesta. eu nu prea cred, dar in fine...
trece-mi si mie un " + Opt"... nu stiu cat de mult conteaza dar... sa fie acolo..

Kia CEE'D 1.6 DSL LX BASE 90 CP + ceva optionale. PISTON GREY
poze in curand...
poze in curand...
nu inteleg...victor wrote: trece-mi si mie un " + Opt"... nu stiu cat de mult conteaza dar... sa fie acolo..
Cee'd 1,4 LX BEST black pearl IS-&9-MFM - 250000km