fir audio suplimentar
fir audio suplimentar
are cineva idee - dintre posesori - daca exista vreun fir din playerul audio al masinii suplimentar pt conectarea de ex a unui subwoofer activ?
sau ca sa ai asa ceva trebuie sa schimbi mp3playerul siemens?
sau ca sa ai asa ceva trebuie sa schimbi mp3playerul siemens?
Ex: Ceed 1.4 Best, Kompass Blue
Ex: Subaru Impreza 2.0S, Pearl White
Now: Subaru Impreza WRX STI 2.5T, Rally Blue & Ceed 1.4 City
-
- Auto:
eu nu cred ca are iesire de subwoofer....

din ce vad eu, pe conectorul de sunet, toate iesirile sunt ocupate

din ce vad eu, pe conectorul de sunet, toate iesirile sunt ocupate
1.6 DSL LP Base Pewter Beige + optionale
vrrrrroooooommm !!!!!! vrrrrroooooommm !!!!!!
www.erepublik.com
www.erepublik.com
care este fratioare, ca io trebuie sa-mi schimb ochelarii?.indie. wrote:Are iesire de sub, la C1

- iesire "rear left" si "right",
- iesire "front left" si "right",
- impamantare,
- antena.
subwooferul se pune pe una din iesirile astea? daca da, pe care? nu cumva va procesa basii doar de pe o parte?
www.erepublik.com
www.erepublik.com
mi se pare greu de crezut sa nu aiba o iesire speciala pt subwoofer suplimentar...desi are 4+2 incinte...si desi e player "special kia" si nu universal....normal ar trebui sa aiba
probabil in manual sau in service ma pot lamuri...oricum nu ma las pana nu aflu...e o prioritate sa mi pun sub.
probabil in manual sau in service ma pot lamuri...oricum nu ma las pana nu aflu...e o prioritate sa mi pun sub.
Ex: Ceed 1.4 Best, Kompass Blue
@moguai,
desenul pus de mine este de pe situl de service. poate ca ar trebui, dar nu are iesire speciala.
referitor la stanga si dreapta, depinde numai de ce vrei sa asculti: daca asculti mp3 la 24 kbps, nu ai nevoie. daca ai muzica inregistrata corect poti sa ajungi in situatia ca intr-o boxa sa ai chitara si in cealalta bateria.
de asemenea, daca vrei numai si numai sa bubuie subwooferul, atunci chiar nu mai conteaza, orice fir de acolo este absolut suficient.
desenul pus de mine este de pe situl de service. poate ca ar trebui, dar nu are iesire speciala.
referitor la stanga si dreapta, depinde numai de ce vrei sa asculti: daca asculti mp3 la 24 kbps, nu ai nevoie. daca ai muzica inregistrata corect poti sa ajungi in situatia ca intr-o boxa sa ai chitara si in cealalta bateria.
de asemenea, daca vrei numai si numai sa bubuie subwooferul, atunci chiar nu mai conteaza, orice fir de acolo este absolut suficient.

www.erepublik.com
www.erepublik.com