Salut!
Dupa 2 seturi de Led-uri, 2 seturi de halogene si kit-ul de xenon de la Rdxenon, pot sa iti spun urmatoarele:
1. Halogenele Oem, Sylvania, luminau foarte ok dupa parerea mea, lumina era imprastiata corect, aveai faza lunga/scurta doar ca singurul dezavantaj era temperatura de culoare, era galbuie si exista un contrast urat intre ledurile de la luminile de zi si halogene.
2. Halogene de la Osram Cool Blue Intens, la fel de galbene ca cele Oem si lumina putin mai slaba
3. Led-uri 5000k cumparate de pe Aliexpress cu 25$ parca, faceau o lumina de exceptie pe faza scurta, erau impecabile, doar ca faza lunga era = cu 0, deci au picat din start.
4. Halogene de la Philips Diamond Vision (niste chinezarii infecte) lumina emisa pe asfalt era cam slaba dar cei drept, temperatura de culoare era foarte apropiata de xenon, adica te uitai din fata masinii, era mai alba/albastra iar lumina de pe asfalt era putin mai galbuie.
5. Led-uri primite de la un prieten cu led-uri pe 4 parti (360*), luminau decent dar nu foarte departe, adica maxim 15-20m faza scurta iar cea lunga din nou 0
6. Xenoane de la RdXenon 35w. Lumina imprastiata cat de cat corect, ai faza scurta/ lunga cat de cat, dar nimic wow iar temperatura culorii, cel mai putin la mine zici ca este din Fast&Furios, sunt albastre, nu albe...Gandeste-te, daca si led-urile de la luminile de zi par mai galbene decat xenonul meu, ce sa mai zic

)) Cel mai probabil au gresit cei de la RdXenon si mi-au trimis alte becuri, dar in concluzie nici xenoanele nu sunt spectacol.
Daca era un kit de 55w, cu siguranta era altceva, doar ca din cate am inteles nu se pot monta in far pentru ca se incing foarte tare, nu?
Concluzia pe care am tras-o eu? Mare greseala ca nu mi-am cumparat masina cu faruri Full Led, pentru ca in 2018 cand am cumparat Sportage-ul mai erau si alte variante cu tehnologie/design interior de actualitate, bine asta ar fi o alta poveste

))