Sunt hotarat pentru achizitia unui Sportage 1.6 T-GDI, 4x2, MT. Bugetul este de aprox 25.000E (plus minus 1000). Factorii deciziei de achizitie:
- bebelus, avem nevoie de o masina mai sigura pentru drumurile mai lungi
- 1.6 T-GDI: inteleg ca e foarte sprintena, te poti baza pe motor in depasi; nu sunt speriat de consumul urban, masina actuala consuma lejer 10-11 in oras
- 4x2: mi se pare inutila investitia in 4x4 pentru cateva zile cu zapada pe an, nu sunt vreun pasionat de soft off-road
- MT: am tot citit problemele cutie automate si as vrea sa nu ma complic
Vreau sa dau comanda pana la sfarsitul anului, insa stiu ca urmeaza sa apara modelul nou. Acum cateva nelamuriri:
- am vazut noul Tucson, e plin de ecrane, fara niciun buton, ceea ce mi se ingrozitor pentru ergonomie. voi ce ziceti?
- inteleg ca la lansarea unui model nou e bine sa mai astepti catva timp pana se rodeaza linia de productie. e adevarat?
- ma gandeam ca as putea obtine o reducere suplimentara de la dealer, pe langa cei 1500E din oferta Kia Romania. se poate?
- cat dureaza livrarea de obicei din momentul lansarii comenzii?
- cat este avansul necesar in momentul lansarii comenzii?
Va atasez PDF-ul cu configurarea facuta. Ce ziceti de optionale? Sunt prea multe inutile? Am omis ceva important? Aaa, inca ceva, ce culoare vi se pare mai potrivita pentru Sportage?
Multumesc mult pentru rabdare, sper sa devenim colegi de model cat mai curand!! Cheers!