Lista asteptare masina

Nesta3
Moderator General
Auto: Kia Sportage QL

Re: Lista asteptare masina

Post by Nesta3 »

Am avut textile si am textile, folosite stric vara-toamna.Nu e nicio problema, atata timp cat nu te urci cu noroiul pana la genunchi.In rest, nu se imbiba, nu miros si se curata foarte usor.
EX : 2008 Kia Proceed 1.4MPI Best

EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE

2021 Peugeot E-2008 GT LINE
2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition

cata_nic10
Auto: Mm09meu

Post by cata_nic10 »

Și al meu dar se pare ca trebuie sa le plătesc 😁. Oricum am negociat destul de bine cu dealerul la prețul mașinii.
365 lei covorasele 🤦‍♂️. Noroc ca pachetul legislativ pot sa îl cumpăr din altă parte și ies cu 100 ron.
Parca arata mai bine cele de cauciuc totuși la GT.
https://www.mobisparts.eu/de_de/custom/ ... rmodel=117

JohnB
Auto: Kia Ceed My20 1.4 T-GDI

Post by JohnB »

cata_nic10 wrote: 18 May 2020, 20:33 Și al meu dar se pare ca trebuie sa le plătesc 😁. Oricum am negociat destul de bine cu dealerul la prețul mașinii.
365 lei covorasele 🤦‍♂️. Noroc ca pachetul legislativ pot sa îl cumpăr din altă parte și ies cu 100 ron.
Pai nici covorașele și pachetul legislativ nu le-ai cerut bonus de la dealer? 😂 Atunci ce ai mai negociat? Ai negociat bine la cash? Ăștia de la Kia oricum sunt zgârciți rău. Iar legat de covorase, eu mi-aș comanda de cauciuc.

cata_nic10
Auto: Mm09meu

Post by cata_nic10 »

1654 euro am negociat la preț. Bine, 1000 erau de la importator dar tot e ceva. La reprezentanta mea din Baia Mare nici măcar 100 euro nu au vrut să îmi facă reducere:))
La cele de cauciuc cred ca rămân și eu. Parca arata și mai bine puțin.
JohnB wrote: 18 May 2020, 23:18
cata_nic10 wrote: 18 May 2020, 20:33 Și al meu dar se pare ca trebuie sa le plătesc 😁. Oricum am negociat destul de bine cu dealerul la prețul mașinii.
Pai nici covorașele și pachetul legislativ nu le-ai cerut bonus de la dealer? 😂 Atunci ce ai mai negociat? Ai negociat bine la cash? Ăștia de la Kia oricum sunt zgârciți rău. Iar legat de covorase, eu mi-aș comanda de cauciuc.

Cocostarc
Auto: Ceed

Post by Cocostarc »

Cauta-ti ceva direct TAVITA ... Altfel o sa faci colectie la iarna...

JohnB

Post by JohnB »

cata_nic10 wrote: 19 May 2020, 13:11 1654 euro am negociat la preț. Bine, 1000 erau de la importator dar tot e ceva. La reprezentanta mea din Baia Mare nici măcar 100 euro nu au vrut să îmi facă reducere:))
La cele de cauciuc cred ca rămân și eu. Parca arata și mai bine puțin.
Doar 1000e de la importator? Nu era 1500e? Sau ai cumparat mai demult? Aia care dau 100 de euro reducere parca zici ca fac misto de tine. Mai bine zici ca nu dai :))
Cocostarc wrote: 19 May 2020, 13:30 Cauta-ti ceva direct TAVITA ... Altfel o sa faci colectie la iarna...
apropo de tavite, a gasit cineva o tavita de cauciuc care sa se potriveasca bine cu portabajul de Kia Ceed 3? Stie cineva cat costa la reprezentanta?

SIA
Auto: KIA CEED SW GT-Line, 1.4 TGDI

Post by SIA »

La Proceed si GT e doar 1000 euro reducerea.

Cocostarc
Auto: Ceed

Post by Cocostarc »

Toate de pe toate site urile se potrivesc. Un exemplu ar fi Rimi dar sunt multe... Sunt pe 3 categorii de pret... Cea mai scumpa ar fi cea mai groasa in carne dar DIFERENTELE sunt foarte MICI intre ele ... Si oricum pana si versiunea cea mai scumpa mi se pare SUBTIRE ... Dar daca nu cari zilnic obiecte ascutite si grele nu ai probleme...
Cele aftermarket din reprezentante sunt identice cu cele de pe site uri +20/30 lei mai mult... Cele originale nici nu mi am batut capul...

Spor la citit:
viewtopic.php?t=25357

JohnB

Post by JohnB »

Nesta3 wrote: 18 May 2020, 17:29 Am avut textile si am textile, folosite stric vara-toamna.Nu e nicio problema, atata timp cat nu te urci cu noroiul pana la genunchi.In rest, nu se imbiba, nu miros si se curata foarte usor.
Daca sunt covorasele bonus de la dealer, ce tip or fi, textil sau cauciuc? #-o
De alarmă știe cineva cum e? E altă telecomanda decât cheia mașinii?
Mie mi-au inclus in oferta, alarmă, covorașe interior, pachet legislativ cadou.

Nesta3
Moderator General
Auto: Kia Sportage QL

Post by Nesta3 »

Covorase de cauciuc.
Daca ai alarma din fabrica, e pe claxon, fara cheie suplimentara.Daca iti pun ei, o sa ai una separata,cel mai probabil.
EX : 2008 Kia Proceed 1.4MPI Best

EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE

2021 Peugeot E-2008 GT LINE
2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition

JohnB

Post by JohnB »

Nesta3 wrote: 19 May 2020, 22:58 Covorase de cauciuc.
Daca ai alarma din fabrica, e pe claxon, fara cheie suplimentara.Daca iti pun ei, o sa ai una separata,cel mai probabil.
Mersi de info. E urat rau sa ai 2 telecomenzi. Sper sa fie instalata din fabrica nu de ei. :D

escape2007
Auto: Kia XCeed

Post by escape2007 »

Alarma este pregatita (cablaje, etc) din fabrica. La dealer se monteaza doar senzorii de habitaclu. Controlul alarmei se face din cheia masinii, fara alta telecomanda. Astea sunt informatiile primite de la dealer. O sa vin cu mai multe detalii cand vine masina.
Eu am primit de la dealer reducerea standard de 1000 de euro + 1% din pret, covorase, alarma si pachet legislativ.

yso
Auto: --

Post by yso »

Alarma aia a lor e o prostie. Am văzut ca mai mulți se plângeau de ea. Ba nu mergea cum trebuie, ba suna aiurea.
Iar senzorii aia de habitaclu ii montează atârnați de stâlpii stanga/dreapta de la parbriz și arata urat. Dacă îți întra vreo musca în masina suna alarma aiurea.
E fara telecomanda suplimentara. Iti da doar o cheie ca sa o poți dezactiva în caz ca o ia razna.
De sa umble Gigel și sa-ti taie firele ca sa iti monteze alarma aia?
Masina vine oricum din fabrica cu o alarma simpla pe claxon. Bine, nu ai senzor de soc și de habitaclu.
Și la mine era bonus alarma dar am refuzat-o.

Din câte imi aduc aminte, alarma pe care o da dealerul bonus e Gemini 822.
http://www.avsgemini.com/gemini-822-upg ... ystem.html

Dacă vrei o alarma mai buna, montezi un Viper ceva... cu 15 mii de senzori, GPS.... dar trebuie sa vorbești cu cei de la Kia ca sa nu ai probleme cu garanția, eventual sa o montezi la ei.

escape2007
Auto: Kia XCeed

Post by escape2007 »

Din pacate eu nu am gasit absolut nimic despre alarma lor. Nu a zis nimeni nimic...si chiar am cautat. Acum asta este. Daca e vreo problema o dezactivez.

silverone
Auto: Kia Ceed 1.4 T-GDI 7DCT

Post by silverone »

in atasamente alarma care este instalata pe masina mea. Este pe cheie, nu are telecomanda separata.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Post Reply

Return to “Generalităţi”