Lista asteptare masina
Re: Lista asteptare masina
Tichetul este valabil 3 luni
Trimis de pe al meu POT-LX1 folosind Tapatalk
-
- Auto: Proceed GT Line 2020
Salutare,
Si eu astept estimatul de productie pentru o comanda lansata la sfarsitul lunii ianuarie.
Sper sa il primesc zilele ce urmeaza
Si eu astept estimatul de productie pentru o comanda lansata la sfarsitul lunii ianuarie.

Sper sa il primesc zilele ce urmeaza

CristiXander 

-
- Auto: Mm09meu
Salut
Și eu am primit data estimativa a fabricației 13 mai. Comanda plasata în 23 ianuarie.
Sper prin 20 mai sa am mașina!
Și eu am primit data estimativa a fabricației 13 mai. Comanda plasata în 23 ianuarie.
Din care știu eu, perioada de livrare este de 21 zile de la fabricație. Posibil sa mă înșel, dar eu așa știu, parca așa scrie in contract. Sa fie într-un ceas bun, sa vina cât mai repede.cata_nic10 wrote:Salut
Pentru ce model și nivel de echipare ați încheiat contractul?cata_nic10 wrote:Salut
Eu am dat comanda pe 25 februarie, inainte de primul caz de Covid19 la noi. Trebuia sa intre in productie in aprilie, dar am prins intreruperi de productie, asa ca nu se prea stie exact cat va dura.
Deci se mișcă super greu. Eu cu comanda la sfârșitul lui Martie nici nu-mi fac speranțe până în August cel puțin.
nu poti sa previzionezi, depinde de echipare, de optionale, cu plus minus 2 sapt ar trebui sa intre in prod pana la sf lui mai, pemtru johnB in iunie
Sportage 2020/GTline/T-GDI AWD DCT
-
Proceed gt, plus câteva extraoptiuni.
Pai daca se produce pe 13 mai ajunge asa repede la dealer? In 7 zile?
Ajunge in circa 2 saptamani de la data productiei. Asa mi-a zis mie dealerul. Plus ca e o data estimata de productie. Se poate produce putin inainte (1-2 zile), dar si mai tarziu, nu? Eu asa inteleg, din moment ce este o data estimata.
-
Dealerul a spus ca în câteva zile de la producție ajunge în vama la Curtici și de acolo transportul către Cluj.
Data producției este estimata, asa e.
Data producției este estimata, asa e.
JohnB wrote: ↑05 May 2020, 16:31Pai daca se produce pe 13 mai ajunge asa repede la dealer? In 7 zile?
Stiu ma multi asteapta informatii despre livrare masina; am depus comanda la mijlocul lunii decembrie si aseara dealerul a primit seria sasiu (Kia Ceed Star cu ceva optiuni). Bafta.
Ciudat...eu am dat comanda pe 23 decembrie 2019 si pe 9 martie 2020 masina era in curte la dealer.Stiu ma multi asteapta informatii despre livrare masina; am depus comanda la mijlocul lunii decembrie si aseara dealerul a primit seria sasiu (Kia Ceed Star cu ceva optiuni). Bafta