Lista asteptare masina -2007-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
florin001
Auto:

Post by florin001 »

Nu a primit nimeni seria, nu s-a mai aflat nimic, ca vad ca la cei din septembrie au inceput sa apara masinile
Kia cee'd 1,4 BEST Silver
15000 km

bwo
Auto: Kia Proceed

Post by bwo »

Comanda 23.10.07 ; Achitata integral 24.10.07 ; Mit Motors Militari ; 1.4 BEST ; in contract scrie ca masina vine in ianuarie .
Inca nu a venit seria .

ionutcc
Auto:

Post by ionutcc »

deci se poate achita masina si daca nu au venit seriile, cred ca o voi achita si eu in dec, chiar daca nu vin seriile
4. Kia Sorento 2.2 D, 7 locuri (2021...)
3. Kia Carens 1.7 D, 7 locuri (2017-2021)
2. Kia cee'd 2 1.6 GDI City+ (2013-2016)
1. Kia cee'd 1.4 LX Best (2008-2012)

ionutcc
Auto:

Post by ionutcc »

am dat avans 10%, normal ca o sa urmaresc cursul, tendinta e in scadere, dar cu siguranta vreau sa o platesc in decembrie
4. Kia Sorento 2.2 D, 7 locuri (2021...)
3. Kia Carens 1.7 D, 7 locuri (2017-2021)
2. Kia cee'd 2 1.6 GDI City+ (2013-2016)
1. Kia cee'd 1.4 LX Best (2008-2012)

leeloo
Auto:

Post by leeloo »

Vineri m-a sunat dealearul din Tulcea care stia ca sunt interesat de un C'eed si ca as fi vrut sa ma apuc de acte si sa dau avans prin decembrie ca ar fi cam 24 de C'EED best pe stoc la Pitesti si ca fac rezervari. Luni ma duc sa vad ce si cum dar in principiu mi-a zis ca daca imi place una din cele pe stoc si fac precontract si rezolv repede cu banca pot avea masina pana la sf. lui decembrie. Azi am fost la el sa discut si mi-a oferit si o plimbare in tr-un cerrato, nu aveau c'eed de test drive. Stiind ca la mine culoarea, sau ca are cotiera nu stiu de care si alte nimicuri de felulu asta nu au mare importanta cat livrarea cat mai rapida s-a oferit chiar sa ma duca pana la Pitesti sa o ridicam si sa nu mai ateptam trailerul. Mentionez ca acum conduc o dacie 1300 din 79 cu care fac intre 700 -1500 km / saptamana .Omul spunea chiar ca ii convine ca il costa mai putin sa puna benzina de un Pitesti dus intors decat un transport cu trailerul . Mentionez ca sunt deschisi de curand , sunt 2 tipi tineri care sunt proprietari / secretare / soferi ...Luni imi iau seful de guler sa se apuce de acte. Va fi masina de serviciu , o sa platesc si eu jumate din rate , va ramane a mea. Sper sa am noroc si urez celorlalti viitori posesori de c'eed la fel .

Gothic
Auto: KIA SPORTAGE 1.6 GDI.STYLE

Post by Gothic »

Se pare ca asa este! Ieri am fost anuntat de dealerul din Suceava ca pot trece sa ridic CIV -ul masinii. Din discutia cu el am aflat ca din lotul de 15 masini comandate in luna august au sosit ultimele 3 bucati si sunt in depozit la Pitesti asteptindu-si viitorii proprietari.
1,4 GSL EX Classic Black Pearl
SV 08 NKV

nashu77
Auto:

Post by nashu77 »

care e faza cud epozitul asat minunat de la Pitesti, eu acum o sapt jumate cand ma fost la pitesti mi-au spus ca fac comanda, si astept toata perioada aia lunga.

Gothic
Auto: KIA SPORTAGE 1.6 GDI.STYLE

Post by Gothic »

Din cite stiu, la Pitesti este depozitul importatorului unde vin toate masinile de la Zilina.Dupa ca se achita integral masina la dealerul local si acesta vireaza banii in contul importatorului, masina se incarca pe trailer si se trimite dealerului de unde este ridicata de noul proprietar.
Daca dealerul local din Pitesti nu a comandat din timp masini,singura sansa de a evita lunile de asteptare e sa gasesti un dealer care sa aiba masini pe stoc.Bafta multa!
1,4 GSL EX Classic Black Pearl
SV 08 NKV

manucu01
Auto:

Post by manucu01 »

ok, deci pleaca omul un weekend si voi va faceti de cap...aparitii pe la TV, klado se lauda el singur ca-i serios, unii si-au platit masinile fara sa aiba identificat exact obiectul contractului, etc!! Bravo, bravo!!! :D

am facut un update la lista, si revin cu rugamintea sa incercati sa va treceti in semnatura adresa spreadsheet-ului. ce nu imi este clar este cum voi tine evidenta zilelor pentru ceio ce isi achita masina fara a avea serie atata vreme cat facusem ca puncte intermediare comanda, sosirea seriei, achitarea integrala si livrarea. ma mai gandesc si sunt deschis si la sugestii....
Cee'd 1,4 LX BEST black pearl IS-&9-MFM - 250000km
Opel Mokka 4x4, 1.4l 140CP
jurnal de bord: viewtopic.php?t=1126

dragos
Auto:

Post by dragos »

O intrebare am si eu: stie cineva cu ce anvelope vor veni "incaltate" masinile noastre, vara, allseasons, iarna? Asta ca sa stiu daca trebuie sa le schimb sau nu.
Cee'd 1.4 benzina; abyss blue, proiectoare si esp

psystem
Geologu'
Auto:

Post by psystem »

Sunt convins 100% ca vin cu cele de vara chiar daca sunt nametii de 2m afara.

Bafta.
KIA Cee'd 1,4 GLS, 07/07/07, Mars Red, Base + Cateva optionale ODO: 121.000+ Km///album\\\///JB\\\
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km

victor
Jidanul
Auto:

Post by victor »

dragos wrote:O intrebare am si eu: stie cineva cu ce anvelope vor veni "incaltate" masinile noastre, vara, allseasons, iarna? Asta ca sa stiu daca trebuie sa le schimb sau nu.
pai nu l-ai intrebat pe Alex de la IMG? :lol:

sapt. viitoare mi-am programat o vizita pe la ei (IMG) daca ajungi tu intre timp posteaza si tu aici ce i-ai mai intrebat, ce raspunsuri ti-au dat. Eu oricum o sa postez sapt. viitoare dupa ce o sa vb. cu ei! :)
Kia CEE'D 1.6 DSL LX BASE 90 CP + ceva optionale. PISTON GREY

poze in curand...

Lucian62
Auto:

Post by Lucian62 »

Si-a sunat careva dealerul? Cel din Bacau imi spunea ca pe la inceputul lunii e posibil sa ajunga seriile....
Kia Cee'd 1.4 GSL LX MT Best, Pewter Beige,

dragos
Auto:

Post by dragos »

[quote="victor]
pai nu l-ai intrebat pe Alex de la IMG? :lol:

Dupa ce am dat comanda nu i-am mai intrebat nimic pentru ca nu a mai fost cazul, dar ai dreptate, ei ar trebui sa stie mai bine.
Poate ar fi bine sa strangem o lista cu ce informatii mai vor oamenii de pe aici sa stie si daca putem afla ceva sa raspundem (normal ca tre sa fie informatii pe care cei de la IMG sa le stie).
Cee'd 1.4 benzina; abyss blue, proiectoare si esp

victor
Jidanul
Auto:

Post by victor »

dragos wrote: Poate ar fi bine sa strangem o lista cu ce informatii mai vor oamenii de pe aici sa stie si daca putem afla ceva sa raspundem (normal ca tre sa fie informatii pe care cei de la IMG sa le stie).
de acord! Incepem asa cu astea

1. Cu ce anvelope vor veni echipate masinile comandate in Octombrie?
2. Care este data de livrare a masinilor comandate in Octombrie?
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

completati voi pana la a 10 a intrebare.

Saptamana viitoare, cum am zis, ma voi duce la dealer-ul IMG si-i voi adresa toate aceste intrebari. Raspunsurile le voi posta in aceeasi zi!
Bagati mare! :lol:

P.S evident ca pot fi mai mult de 10 intrebari :P
Kia CEE'D 1.6 DSL LX BASE 90 CP + ceva optionale. PISTON GREY

poze in curand...

Post Reply

Return to “Generalităţi”