Lista asteptare masina
Re: Lista asteptare masina
A mai dat cineva comanda luna asta? Cand credeti ca ajunge masina?
Eu am dat de o Kia Ceed la MIT Motors Bucuresti. Sper sa ajunga prin septembrie 

De la ce data, conform contractului, se scurg cele 60-90 zile lucratoare pana iese masina din fabrica? La mine a inceput la 1 martie, dar avand in vedere ca de pe 23 martie se inchide fabrica 2 saptamani, cred ca ajunge prin iulie (comanda am dat-o pe 26 ianuarie). Sincer, eu daca eram in locul tau, mai asteptam. S-ar putea sa dureze f.mult in situatia actuala.
Nu stiu de cand incep cele 3 luni. Am nevoie de mașină, d.aia n.am mai așteptat. Contractul a fost facut 20.03. Ei au zis ca va fi transmisă cu data de fabricatie Mai si va ajunge in posesia mea pe la sfârșitul lui Iunie. Eu ma astept sa vina pe la toamnă, septembrie. Cu cât mai repede cu atat mai bine. Vom vedea. Pe lângă cererea mea de Rabla mai erau vreo 15-20. Presupun ca nu sunt singurul care a dat comanda luna asta.
Am inteles (de la 1 mai). Ai facut si cerere de rabla deja? Eu am vb cu dealerul saptamana asta si mi-a zis sa stau linistit ca facem toate actele dupa ce are seria masinii. Zicea ca sunt mult mai multe tichete anul asta. Sunt putin nelamurit cu procedura la rabla.JohnB wrote: ↑25 Mar 2020, 21:25 Nu stiu de cand incep cele 3 luni. Am nevoie de mașină, d.aia n.am mai așteptat. Contractul a fost facut 20.03. Ei au zis ca va fi transmisă cu data de fabricatie Mai si va ajunge in posesia mea pe la sfârșitul lui Iunie. Eu ma astept sa vina pe la toamnă, septembrie. Cu cât mai repede cu atat mai bine. Vom vedea. Pe lângă cererea mea de Rabla mai erau vreo 15-20. Presupun ca nu sunt singurul care a dat comanda luna asta.
Nici eu nu stiu exact procedura pentru Rabla prin dealer. Nu am facut cerere scrisă, doar verbală si i-am trimis Certificat de la Taxe si Impozite.
SIA wrote: ↑25 Mar 2020, 22:08Am inteles (de la 1 mai). Ai facut si cerere de rabla deja? Eu am vb cu dealerul saptamana asta si mi-a zis sa stau linistit ca facem toate actele dupa ce are seria masinii. Zicea ca sunt mult mai multe tichete anul asta. Sunt putin nelamurit cu procedura la rabla.JohnB wrote: ↑25 Mar 2020, 21:25 Nu stiu de cand incep cele 3 luni. Am nevoie de mașină, d.aia n.am mai așteptat. Contractul a fost facut 20.03. Ei au zis ca va fi transmisă cu data de fabricatie Mai si va ajunge in posesia mea pe la sfârșitul lui Iunie. Eu ma astept sa vina pe la toamnă, septembrie. Cu cât mai repede cu atat mai bine. Vom vedea. Pe lângă cererea mea de Rabla mai erau vreo 15-20. Presupun ca nu sunt singurul care a dat comanda luna asta.![]()
- gigi.ionescu
- Auto:
Si eu am facut comanda luna asta. Pe 20 martie am primit prin mail contractul si in ziua urmatoare l-am transmis la MIT Baneasa, semnat si dovada de plata avansului. Astept sa vad cum evolueaza lucrurile. Spor la asteptat, asteptare usoara.
[b]Kia Ceed 1.4 GLS, Silver Machine, City+ ( B 100 KIA)
http://picasaweb.google.ro/gigi.ionescu/KIaCeed#
KIA CEED 2020, 1,4 TGDI 7 DCT
- gigi.ionescu
- Auto:
Nu stiu cat de corecta este informatia asta. Pe pagina de facebook Kia Motors Slovacia nu este nicio postare in sensul asta. Oricum, MIT Baneasa, la ultima convorbire telefonica avuta in 21 martie, nu stia nimic legat de aspectul asta.
[b]Kia Ceed 1.4 GLS, Silver Machine, City+ ( B 100 KIA)
E adevarata informatia. Dealerul ce sa zica? Are tot interesul sa ia avansul, mai ales in perioada asta.gigi.ionescu wrote: ↑26 Mar 2020, 13:40Nu stiu cat de corecta este informatia asta. Pe pagina de facebook Kia Motors Slovacia nu este nicio postare in sensul asta. Oricum, MIT Baneasa, la ultima convorbire telefonica avuta in 21 martie, nu stia nimic legat de aspectul asta.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Eu am fost anuntat prin mail de IMG ca se intrerupe productia pana pe 3 aprilie la fabrica din Zilina si ca se vor decala comenzile si livrarile. Masina comandata de mine pe 25 februarie trebuia sa intre in productie in aprilie. Asa ca asteptam...
Interesant. Eu tot la IMG am facut comanda in ianuarie, cu intrare in productie din martie si nu am primit email de la ei. M-asteptam oricum sa decaleze, inclusiv cu rabla.
S plným vedomím a zodpovednosťou za zdravie zamestnancov a ich rodinných príslušníkov a za účelom zabránenia šírenia koronavírusu dočasne preruší Kia Motors Slovakia výrobu na dva týždne od 23. marca 2020.
mesaj original si traducere automata
Cu deplină cunoștințe și responsabilitate pentru sănătatea angajaților și a membrilor familiei acestora și pentru a preveni răspândirea coronavirusului, Kia Motors Slovacia întrerupe temporar producția timp de două săptămâni de la 23. martie 2020.
probabil urmaresti o pagina gresita
da, IMG a dat mesaj, poate nu la toti
Cu deplină cunoștințe și responsabilitate pentru sănătatea angajaților și a membrilor familiei acestora și pentru a preveni răspândirea coronavirusului, Kia Motors Slovacia întrerupe temporar producția timp de două săptămâni de la 23. martie 2020.
da, IMG a dat mesaj, poate nu la toti
Sportage 2020/GTline/T-GDI AWD DCT
aqua wrote: ↑26 Mar 2020, 18:35 S plným vedomím a zodpovednosťou za zdravie zamestnancov a ich rodinných príslušníkov a za účelom zabránenia šírenia koronavírusu dočasne preruší Kia Motors Slovakia výrobu na dva týždne od 23. marca 2020.
da, IMG a dat mesaj, poate nu la totic
Probabil te adresezi colegului gigi ionescu, pentru ca eu am zis acelasi lucru in postarea de mai sus (am atasat si print screen).
Kia Ceed ,avans platit la sfarsit de noiembrie. Azi am preluat masina. O bucurie ciuntita de situatia in care suntem... 

Ce dealer? Cum a mers colaborarea?
Da, sunt sigur că vor fi întârzieri. Sper totusi sa vina prin August, Septembrie. Trebuie să ne gândim că fabrica chiar dacă va lua pauza 2-3 saptamani când vor reîncepe muncă nu cred ca vor avea atat de multe comenzi de rezolvat.
Da, sunt sigur că vor fi întârzieri. Sper totusi sa vina prin August, Septembrie. Trebuie să ne gândim că fabrica chiar dacă va lua pauza 2-3 saptamani când vor reîncepe muncă nu cred ca vor avea atat de multe comenzi de rezolvat.