Le-m luat cu copy paste si le-am aruncat intr-un excel

Legat de VAT poti sa bagi si ro-ul lu emag si merge

Da, eu am scris acolo, am vazut ca sunt mai multi care pe grupurile de afara se plang de materialele din interior, atasez cateva exemple mai jos, de ex. GT-ul are doar 10.000km iar scaunele arata ca mai jos (ok, e in garantie dar sa tot stai sa schimbi la scaune parca nu e bine deloc, nu vreau sa ma gandesc cum vor arata la 50-100.000KM...), in poze mai apare si un GT-Line cu 8.000KM unde s-a luat vopseaua de pe scaune, destul de trist.Misu wrote: ↑31 Jan 2020, 17:04 ai observat cumva vreo problema sau ceva calitate scazuta la scaunele fata la care se referea minu in topicul kia cee 2018 generatia III?
"Mi se pare mie sau pielea de pe scaune pare cam de slaba calitate (minutul 6.56)?Pare ca nu au invatat nimic de la prima generatie de GT care avea fix aceleasi probleme.Cei care ati facut ceva mai multi km cu ele cum se prezinta interiorul?Nu de alta dar la prima varianta dupa vreo 40.000km s-a umflat bordul (schimbat cu altul nou care arata mai jalnic ca cel vechi) s-a curatat vopseaua de pe piele mai peste tot iar dupa 80.000Km s-a taiat panza de la scaun, arata de parca ar avea 200.000 km, sincer Dacia are materiale mai longevive la interior.Daca si generatia asta e la fel ca prima ma orientez catre altceva, deja pretul s-a dus sus cu mult peste concurenta (Skoda Scala are pret mai ok doar ca pierde la motorizari)"
https://www.youtube.com/watch?v=wg9aazA7KmY#action
Acum vad si eu ca pe produsul cu 2 suporti la pack apare ca nu livreaza in Romania