Lista asteptare mașina KS
Lista asteptare mașina KS
Avans plătit 1.6 T-GDi 7DCT 4x2, 12 noiembrie 2019, Brașov.
Am deschis acest topic în speranța că vom afla mai multe despre onorare comenzi, unii de la alții.
Am deschis acest topic în speranța că vom afla mai multe despre onorare comenzi, unii de la alții.
Kia Sportage 2020 1.6 T-GDi 7DCT 4x2 GT Line+
Re: Lista asteptare mașina KS
Aceeași variantă GT Line, tot în noiembrie. N-am primit încă nici o veste, dar am înțeles că se comunică seria de sașiu odată ce mașina a intrat în fabricație. Apoi, cine știe cât durează până la livrare?
Kia Sportage 1.7 DSL 7DCT Style New Infra Red
Teoretic conform contractului se trece o luna incepand de cand se contorizeaza cele 60 de zile pana la livrare.
Comanda la mine este trecuta cu 1 aprilie si din momentul cand primesc seria la sasiu ar dura maxim 3 saptamani ca masina sa fie gata. Livrarea se mai poate intinde pe inca cateva saptamani. Asa mi-a spus dealer-ul.
Comanda la mine este trecuta cu 1 aprilie si din momentul cand primesc seria la sasiu ar dura maxim 3 saptamani ca masina sa fie gata. Livrarea se mai poate intinde pe inca cateva saptamani. Asa mi-a spus dealer-ul.
Va salut! Pe 8 noiembrie am platit avansul pentru masina 1.6 T-GDI 7DCT 4X2 GT Line si astazi am fost sunat pentru efectuarea platii integrale pentru ca masina e la Curtici. Nu am primit niciun telefon in legatura cu intrarea in fabricatie sau serie de sasiu, deci probabil va puteti astepta in curand sa va vina si voua masina.
Wow, fericitule! Așteptăm jurnalul!
Mulțumesc de postare!
Mulțumesc de postare!
Se pare pentru cei care am plătit avansul în noiembrie ne intră mașina în productie. M-a sunat dealerul : producție 21 februarie, iar cam în 10 zile va ajunge la reprezentanță.
Am fost sunat de dealer, mașina este pe tren, săptămâna viitoare, dacă totul este OK, o pot ridica. 
salutare, am dat drumul si eu la o comanda pentru un t-gdi, urmeaza asteptarea de 3 luni, pentru cei interesati de un style gdi, il scot la vanzare din mai, jurnal aici
viewtopic.php?f=74&t=24141
Sportage 2020/GTline/T-GDI AWD DCT
Azi am primit-o. Aproape 4 luni în cap de așteptare! 
salut, te asteptam si in clubul de fb Club Kia Brasov 

Mulțumesc! Sunt deja membru. Aștept să ne întâlnim cu toții! 
produsa in 25.05, a ajuns in Arad, astept transportul in Bucuresti.aqua wrote: ↑28 Feb 2020, 19:43 salutare, am dat drumul si eu la o comanda pentru un t-gdi, urmeaza asteptarea de 3 luni, pentru cei interesati de un style gdi, il scot la vanzare din mai, jurnal aici
Sportage 2020/GTline/T-GDI AWD DCT