Imi era frica de asta

Stickul folosit nu e unul de laptop ci trebuie sa ruleze si el Android, este un stick mini pc care se poate folosi la un TV (ca sa il faci "smart" si sa rulezi pe tv aplicatii Android gen Netflix, Youtube, jocuri, etc).
Tutorialul e facut in topicul respectiv, si nu e exista o varianta plug-and-play. Trebuie testat in functie de tipul telefonului care e varianta functionala.
Eu urmaresc discutia de acolo din decembrie iar acum a ajuns la 243 pagini, am brickuit si restaurat un telefon, am ars un alt stick (l-am conectat in portul de fast charging al masinii), se instaleaza o aplicatie care e pe bani (0.99 eur) si nu merge orice stick. Am testat si merge si cu alt telefon dar trebuie sa ai root asa cum si stickul trebuie sa fie rootat. Aplicatia respectiva e inca in stadiul Beta si e mai mult pt. teste.
Pe scurt functioneaza pe principiul client-server sau master-slave: telefonul ruleaza serverul de AndroidAuto care face broadcast prin reteaua wifi creata de hotspot; semnalul respectiv ajunge la slave/client iar prin aplicatia instalata ce are rolul unui proxy, trimite semnalul prin cablul usb catre masina si se activeaza AA. Am si o masina virtuala cu OpenAuto in care am testat configuratiile pe telefoane si chiar daca acolo mergeau, cand am testat in masina nu a mers.
Ajut cu placere cu sfaturi pe cine vrea sa incerce dar chiar nu pot face un alt tutorial din moment ce toate informatiile sunt scrise deja.
LA FINAL: trebuie sa ai ceva cunostinte tehnice (sa stii ce/cum inseamna root, ce e o adresa ip/port, android developer...), sa ai dispozitivele necesare (telefon/stick compatibil), timp si nervi pt. teste.