@misu Da, scaunele nu sunt de cea mai buna calitate. Au deja adancituri in burete pe partea inferioara. ( o sa fac maine un video sa vezi exact despre ce e vb) Nu sunt masiv, am 90 kg si au deja mici santuri unde stau cu fundul. Pielea de pe aripioare a inceput sa faca mici cute desi sunt atent de fiecare data cand cobor si ma urc in masina. Probabil sunt facute pt oameni de 1.60 si 50 kg. Folosesc produse de intretinere pentru piele la fiecare 2 spalari. Sa speram ca la 40 k nu o sa se ia vopseaua de pe piele

. Le schimbam daca e cazul, ce sa facem

)
@Cosmin D daca merg sportiv prin oras, adica cu beepait de FCA continuu, crosetat, scot lejer 20 - 25% . E benzinar cu aer cu presiune. Consumul de benzina e proportinal cu ala de aer

. Cand vezi in bord 1.2 bar boost e si consumul peste 30%

. La motorul asta depinde cat de mult vrei sa mergi cu un plin. Inca e distractiv si asta e important

. Pentru consum am un 1.2.
App pentru cei carora le-au spus cei de la reprezentanta sa alimenteze cu 95 si 100 alternativ, eu alimentez numai cu 100, inca nu a bubuit motorul si nu mi s-a aprins niciodata senzorul de GPF.
Pentru cine vrea manualul de la CEED 2020. Click mai jos. Are cateva zeci de pagini in plus fata de cel anterior.
Am facut cont pe
https://www.kia-hotline.com si l-am downloadat de acolo. Tot acolo am vazut si configuratia exacta a masinii mele.
20190618040948244_T9WN8O04.pdf
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.