Lista asteptare masina
Re: Lista asteptare masina
ciorelu,
Deocamdata a fost ok. Mi-a promis ca ma ajuta si cu un tichet rabla, cand incepe programul in martie, iar termenul maxim de livrare depaseste 5 luni (60-90 zile lucratoare din 1 martie), lucru asumat cand am semnat contractul. E rau daca ai nevoie de masina si ai scapat de cea veche, dar la mine nu-i cazul, deci nu e nicio graba. Cum e SuperVision-ul 12.3 pe Xceed? L-am pus si eu la optionale (mi s-a parut f.tare).
Deocamdata a fost ok. Mi-a promis ca ma ajuta si cu un tichet rabla, cand incepe programul in martie, iar termenul maxim de livrare depaseste 5 luni (60-90 zile lucratoare din 1 martie), lucru asumat cand am semnat contractul. E rau daca ai nevoie de masina si ai scapat de cea veche, dar la mine nu-i cazul, deci nu e nicio graba. Cum e SuperVision-ul 12.3 pe Xceed? L-am pus si eu la optionale (mi s-a parut f.tare).
Am butonat și eu acel supervision de 12” de câteva ori în showroom, încercând să mă conving că merită.
Într-adevăr, strict tehnologic, pare impresionant (zic ”pare” pentru că trebuie să vedem și fiabilitatea în timp). Însă funcțional nu oferă absolut nimic în plus față de ecranul de 4”. Nu poți afișa navigația, nu poți schimba aranjarea elementelor în vreun fel, nu te ajută cu nimic în plus. Practic dai banii doar pe ecran în sine. La cei 400 și ceva de euro, mie nu mi s-a părut că merită. Eu nu l-am bifat la final.
Într-adevăr, strict tehnologic, pare impresionant (zic ”pare” pentru că trebuie să vedem și fiabilitatea în timp). Însă funcțional nu oferă absolut nimic în plus față de ecranul de 4”. Nu poți afișa navigația, nu poți schimba aranjarea elementelor în vreun fel, nu te ajută cu nimic în plus. Practic dai banii doar pe ecran în sine. La cei 400 și ceva de euro, mie nu mi s-a părut că merită. Eu nu l-am bifat la final.

- Nesta3
- Moderator General
- Auto: Kia Sportage QL
Are 2 moduri: normal și sport.La 400 euro nu cred că se aștepta cineva să îți arate navigația.Oricum, mie imi place, e de efect, e modern și dacă se strica după 1 an sau 10, asta e altă problema.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
EX : 2008 Kia Proceed 1.4MPI Best
EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE
2021 Peugeot E-2008 GT LINE
2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition
EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE
2021 Peugeot E-2008 GT LINE
2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition
Modul sport e doar la cutia automată. Și funcțional tot n-are nimic în plus.
Iar 400E nu-s puțini. La Skoda tot cam acolo e opțiunea, dar e mult mai versatil ecranul digital. Chiar simți că primești ceva în plus, nu doar ecranul ca tehnologie.
Iar 400E nu-s puțini. La Skoda tot cam acolo e opțiunea, dar e mult mai versatil ecranul digital. Chiar simți că primești ceva în plus, nu doar ecranul ca tehnologie.
Cred ca diferenta mare e de tehnologie (e full digital de 12.3, la o rezolutie peste medie, nu de 3.5 sau 4.2). Altfel, daca-ti plac display-urile clasice, care oricum cred ca vor disparea treptat si de pe versiunile entry-level, la majoritatea marcilor auto, f.bine. De stricat se poate strica orice, oricand si asta ne va arata cat de fiabila e masina. Dupa parerea mea, in anul 2020, display-ul clasic incepe sa fie invechit.
Ai cerut o opinie despre o anumită dotare și eu mi-am spus părerea, încercând să fiu obiectiv. Dacă ignori orice aspect funcțional și consideri doar estetica, atunci vorbim pur subiectiv și n-avem cum să ajungem undeva. Gusturile nu se discută, mai ales că la Kia nici ceasurile clasice nu-s cele mai banale.
S-o porți sănătos!
S-o porți sănătos!

O actualizare și la comanda mea:
XCEED Style + opționale, comandă plasată pe 27 noiembrie, estimare de producție 27 ianuarie. Azi mi s-a confirmat că s-a fabricat ieri. Urmează transportul. Sper eu ca săptămâna viitoare să o pot ridica.
XCEED Style + opționale, comandă plasată pe 27 noiembrie, estimare de producție 27 ianuarie. Azi mi s-a confirmat că s-a fabricat ieri. Urmează transportul. Sper eu ca săptămâna viitoare să o pot ridica.

SIA,
A mea nu are Supervision de 12'' dar cred ca as fi dat banii pe el
A mea nu are Supervision de 12'' dar cred ca as fi dat banii pe el

Dupa 5 luni jumate
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Foarte frumoasa! Sa o stapanesti sanatos si multi km fara incidente.
Titi87,
Frumoasa. S-o conduci cu placere si fara incidente. Cand ai ajuns la dealer, era deja in showroom, spalata si pregatita de livrare? Ma uitam zilele trecute, in curte la IMG, la toate masinile alea noi, cu folii pe plafon si capota. Erau asa prafuite.
Frumoasa. S-o conduci cu placere si fara incidente. Cand ai ajuns la dealer, era deja in showroom, spalata si pregatita de livrare? Ma uitam zilele trecute, in curte la IMG, la toate masinile alea noi, cu folii pe plafon si capota. Erau asa prafuite.
Multumesc! Da, era spalata. Actele, numerele rosi pregarite... am ajuns si am plecat cu ea in 20 minite.
-
- Auto: Kia Ceed Sw
Tot asa statea si a mea asta vara cam in acelasi loc(Autolevanto Timisoara). Sa ai parte de ea si sa îți aduca multe bucurii
Trimis de pe al meu MAR-LX1A folosind Tapatalk

Trimis de pe al meu MAR-LX1A folosind Tapatalk
Coroama Daniel wrote: ↑28 Jan 2020, 22:52 Tot asa statea si a mea asta vara cam in acelasi loc(Autolevanto Timisoara). Sa ai parte de ea si sa îți aduca multe bucurii![]()
Coroama Daniel si Titi87 .... la SW-urile voastre, BARA DIN SPATE daca tragi din lateralul ei, cum vi se pare prinsa in clipsurile de la carenajul rotilor?
Prezinta ceva lejeritate sau este prinsa STRANS ?
Merci.
Hehe! Foarte misto. E posibil chiar masina ta sa o fi admirat-o in OMV ul de pe Cluj undeva in vara
)) singurul SW ce l-am vazut in TM si se intampla la scurt timp dupa ce plasasem si eu comanda.