Nu vreau sa ma injure vreun coleg insa la mine povestea achizitionarii acestei masini a fost cu mult noroc implicat.
Astfel pe 28 Noiembrie ma prezentam la sediul MIT MOTORS din Bucuresti, venind cu gandul clar de a lua o KIA. Dupa ce am discutat ce era de discutat cu Dealerul am ajuns la concluzia ca vreau masina din titlul. Problema era ca nu se stia la acea data cum se poate petrece evenimentul. In sistem aparea ca ar exista pe lista de productie acel model cu pachetul de optionale pe care mi-l doream dar cu posibilitatea sa fi fost deja rezervata. Recunosc ca nu am fost foarte atent la ce mi-a comunicat dealerul si a ramas ce pe 2 decembrie ne auzim daca se poate sau nu. In caz negativ ajungeam la optiunea pe configurator.
De aici vine ideea de mai sus cu injuratul
Unde P6 era un pachet peredeterminat de optionale, si anume:
- Discuri fata frana 16"
- Jante si anvelope aliaj 16"
- Scaune incalzite pentru sofer si pasager
- Buzunare spate scaun sofer si pasager
- Geamuri electrice fata si spate (auto -safety)
- Volan si scaune fata incalzite
- Parasolare lumintae
- Climatronic
- Dezaburire automata parbriz
- Senzori parcare spate
- Camera marchearier
- Duze spalare parbriz incalzite
- Radio + RDS 8"
- Bluetooth voice regonition
Pret total 15425 euro (care includea o reducere valabila de 1500 euro si 2% din partea dealeurului). Pe langa cele mentionate am primit si covorase cauciuc, pachetul legislativ si alarma (cu montaj inclus).
In data de 20 decembrie am fost sunat sa vin sa-mi iau bijuteria. Operatiunea a decurs fara probleme. Am alimentat de vreo 25l de la Lukoil si am plecat dinspre Baneasa spre Metro Berceni.
Eram extrem de entuziasmat ... si ma pregateam sa-i fac o surpiza sotiei, care habar nu avea (oare cine nu i-o fi spus
) ca urmeaza sa vina masina in ziua respectiva.Ei si uite asa dragii mosului am facut in total in ziua aia vreo 42km (am avut si diverse alte drumuri) ... la o viteza nemaipomenita de vreo cred 6-8 km/h. Asa ca daca ma intrebati acuma ...cum e... va raspund ca dracu stie
Overall insa ma declar multumit. Nu este atat de puturoasa cum au declarat-o altii. Intr-adevar undeva pe maximul treptei 2 si la inceput de treapta 3 trebuie sa apas pedala un pic ceva mai generos ca sa simti ca o i-a din loc cu adevarat.
E prea devreme sa ma pronunt acum care sunt plusurile ei sau ce mi-a placut cel mai mult, insa am sa incep cu socul total pe care l-am avut cand am deschis capota. Neicaaaa ... e gol ... deci cine isi dorea mai mult spatiu de depozitare ...sa-si ia aspirata de la Kia .. am loc pe la blocul motor sa bag vreo 2-3 sacose... impreuna cu scutul pe care il are.. ai garantata si podeaua pe care sa stea sacosele
Sent from my SM-T830 using Tapatalk