Lista asteptare masina
Re: Lista asteptare masina
Am o rugăminte la voi: cei care mai postați noutăți despre datele de livrare/fabricație, spuneți în același post și când ați lansat comanda. Pentru unii e mai greu să țină evidența tuturor, sau să caute mereu în urmă să vadă cine și când a lansat comanda. Altfel, postările astea au o utilitate foarte redusă pentru ceilalți.
Da, asa am inteles si eu, dar pana nu primesc seria de sasiu sunt sceptic.
Comanda plasata pe 19 August, estimare de intrare in productie 13 Ianuarie, livrare sf de Ianuarie (optimist vorbind)
Comandata in 7 August, termen de fabricatie 13 Ianuarie cu livrare la final de Ianuarie.
Salut,
Revin si eu cu update ( comanda plasata pe 5 August ) - astazi de dimineata am primit si eu estimarea de productie - 13 Ianuarie 2020... dar cred ca se va transforma in fe-martie livrarea masinii
Revin si eu cu update ( comanda plasata pe 5 August ) - astazi de dimineata am primit si eu estimarea de productie - 13 Ianuarie 2020... dar cred ca se va transforma in fe-martie livrarea masinii

Comanda pe 22 august MIT, livrare la sfarsit de ianuarie. Vine cu anvelope de vara.
-
- Auto: Sportage 1.6 T-GDI 6MT GT-Line
cum au gasit ei data asta de 13 ianuarie
bine ca nu pica marti sau vineri 

Kia Sportage 2021 1.6 T-GDI 6MT GT-LINE
EX : Kia Sportage 2016 1.6 GDI Classic +
EX : Kia Sportage 2016 1.6 GDI Classic +
Guys, am o intrebare pt cei care ati primit masina cu intarziere. Discountul de 0.1% a fost calculat din pretul masinii sau din avasul ce l-ati dat? Eu traiam cu impresia ca se calculeaza din pretul masinii, dealerul zice ca din avans. Oricum deseara cand ajung acasa o sa ma uit din nou peste contract, dar as vrea sa stiu cum s-a calculat la voi.
Mie inca nu mi-a venit masina, dar in contract scrie ca nu poate depasi 5% din cuantumul sumei achitate.
Din avansul platit se calculeaza. Eu achitasem masina deja. Deci avansul a fost = cu pretul masinii.
Mda... deja mi-e ciuda ca am dat doar 10k avans.
KS GT Line +, avans plătit pe 12 noi. 2019.
Livrare în 60 de zile din 1 ian. 2020.
Livrare în 60 de zile din 1 ian. 2020.
Kia Sportage 2020 1.6 T-GDi 7DCT 4x2 GT Line+
Ceed SW, 1.4, manuala, GT-Line + optionale. Comanda data in 26 Iulie , contractual programata sa fie fabricata incepand cu 1 septembrie..al doilea termen de fabricatie comunicat a fost a doua saptamana din Noiembrie...nu s-a intamplat. Apoi mi s-a spus pe 9 Dec ca in termen de 8 zile va fi fabricata masina. Azi am primit al 4-lea termen (luand in calcul la numaratoare si termenul din contract)..13 Ianuarie. Este o bataie de joc cum nu mi-am putut imagina sa traiesc cand m-am dus entuziasmat la dealer sa dau comanda de masina.
O întrebare: de la cine și cum aflați aceste date de programare la fabricație? Le cereți voi direct (cui?), sau vi le trimite dealerul atunci când are informații noi?
De la dealer. Eu personal nu am primit nici un detaliu proactiv de la dealer. L-am batut la cap sa aflu detalii.