Comanda septembrie

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
Bograz
bug
Auto: kia

Post by Bograz »

se pare ca da avand in vedere ca suntem pe topicul comenzilor din luna septembrie
Kia Cee'd 1.4 GSL

Bograz
bug

Post by Bograz »

citez din ninonimo :) "Eu am facut comanda pe ultima suta de metri! Sambata 29- septembrie 2007. Deelerul mi-a spus ca sunt norocos pentru ca prind livrarea din decembrie! Doamne ajuta! Sper sa am ce pune sub brad!"
Kia Cee'd 1.4 GSL

moguai
Auto: Subaru WRX STI

Post by moguai »

super
ne asteptam si noi restul la livrare in sapt viitoare? :)
sa stiu sa mi pregatesc banutsii :D
Ex: Ceed 1.4 Best, Kompass Blue
Ex: Subaru Impreza 2.0S, Pearl White
Now: Subaru Impreza WRX STI 2.5T, Rally Blue & Ceed 1.4 City

ninonimo
Auto:

Post by ninonimo »

Da! comanda in septembrie! Nu stiu de ce dar se pare ca am avut norocul sa vina masina mea mai devreme cu toate ca am comandat-o pe 29 sept.
Kia c'eed 1,4 Best Kompass Blue

ninonimo
Auto:

Post by ninonimo »

aaaa uitasem sa va spun ca masina am achitat-o pe cam pe 21 noiembrie
Kia c'eed 1,4 Best Kompass Blue

abarbu
Auto:

Post by abarbu »

Si eu astept sa vina masinuta. Dealerul mi-a zis ca nu prea stie pe unde e pentru ca e un model 2.0 CRDI varianta TX si ca astea ar fi mai speciale. Acum... teraba asta m-a dezumflat, mai ales ca BCR-ul nu a platit inca. Luni ar terbui sa plateasca. Insa dealerul mi-a zis ca pana vineri ar putea sa vina. Intrebarea mea este daca cineva a avut probleme la livrare. Ati constatat ca ceva nu merge ? mp3-ul sau culoarea nu e cea solicitata, etc ?
Merci.

liviu
Auto:

intrebare

Post by liviu »

azi in curte la dealer erau 2 ceed-uri noi-noutze, murdare de numa, cum au ajuns. eu am comanda data in septembrie, seria platita pe 13 noiembrie....si culmea culoarea corespundea cu cea comandata de mine(black). intreb un baiat de la vanzari....si nu...,nu e a mea, eu tre sa ma astept pe sapt viitoare.
stie cineva ce fel de livrari se fac acum, e posibil sa fie comenzi august?

abarbu
Auto:

Post by abarbu »

am vorbit cu agentul care se ocupa de mine si mi-a zis ca s-au inceput deja livrarile pt comenzile facute in septembrie.
Sa asteptam... ce sa facem ?

dragos
Auto:

Post by dragos »

Am o intrebare pentru cei care au dat comanda in septembrie si au primit deja masinile: cu ce anvelope le-ati primit, vara, all seasons, iarna?
Eu am dat comanda in octombrie si as vrea sa stiu la ce sa ma astept.

Multumesc
Cee'd 1.4 benzina; abyss blue, proiectoare si esp

Bograz
bug

Post by Bograz »

dadeam eu berea dar nu are cine sa-mi aduca masina in Iasi.
nu ma duc dupe ea pentru ca nu am timp.
sa vedem care e fericitul care da berea ...
Kia Cee'd 1.4 GSL

abarbu
Auto:

Post by abarbu »

Din ce mi s-a spus azi, sunt sanse sa imi iau masina vineri (iar masina mea etse in Bucuresti, dar inca nu a ajuns in curtea lor). Asta inseamna ca si ceilalti care au facut comanda in septembrie ar avea mari sanse sa li se livreze saptamana asta.

Eu cred ca cei care si-au ridicat masinile nu mai pierd vremea in fata calculatorului. Cine stie pe unde se plimba ?
Kia Cee'd 2.0 DSL TX, Machine Silver

Sorcee'd
dromaderu'
Auto:

Post by Sorcee'd »

...sau sunt la munca pe undeva...din cite stiu eu,masina ar trebui sa-mi fie in curte la dealer(se bucura cineva mai devreme ca vazuse niste negrutze in curte la MIT...poate printre alea era si a mea).Din pacate,mai devreme de 20 decembrie cind ma intorc la patria muma nu am cum s-o ridic,dar reinnoiesc treaba cu berea(Radeberger),asta daca mai gasesc pe cineva treaz pina atunci..... :lol:
Perseverare diabolicum
Cee'd 1.6/122 gloabe,negrutza cu o groaza de optionale(13),PH 73 PWR
Sorento 2.5 CRDI/AT Executive,PH 68 PWR,si asta tot cioara

Bograz
bug

Post by Bograz »

nu pleca nicaieri, cel mai bine e sa-ti ridici mai intai masina si mai apoi sa pleci.
e posibil sa ti-o vanda "banditii" astia :lol:
Kia Cee'd 1.4 GSL

abarbu
Auto:

Post by abarbu »

eu ziceam ca pleaca cu ea la plimbare. Eu cum o iau de la Mit motors, pentru ca nu pot sa intorc spre Bucuresti (ca sa nu incurc traficul) ma duc spre Brasov cu ea. De asta zic ca cine si-a luat masina nu are timp acum de bere.
Kia Cee'd 2.0 DSL TX, Machine Silver

Sorcee'd
dromaderu'
Auto:

Post by Sorcee'd »

cmg_george,maine dau un telefon la dealer si daca imi confirma ca mi-a adus masina,dau eu berea,chit ca o voi ridica dupa domniile voastre.Dar ma tin de promisiune,ca am o sete.....si aici bate vintul..... :(
Perseverare diabolicum
Cee'd 1.6/122 gloabe,negrutza cu o groaza de optionale(13),PH 73 PWR
Sorento 2.5 CRDI/AT Executive,PH 68 PWR,si asta tot cioara

Post Reply

Return to “Generalităţi”