Lista asteptare masina
Re: Lista asteptare masina
@alexcrist - nu stiu sa iti spun exact dar daca dai un search pe Google Maps KIA ROMAUTO si MIT Motors o sa vezi ca sunt una langa alta - posibil sa fie aceiasi ?
MIT = ROMAUTO
Toate comenzile dealerilor locali se plaseaza prin MIT la fabrica.
Am înțeles, mulțumesc.
Am primit si eu masina alaltaieri in sfarsit(Ceed SW 1.4 TGDI 7DCT).
Primele impresii sunt foarte bune, se comporta foarte bine pe drum. O sa revin in celelalte threaduri cu alte postari.

Felicitari! S-o folosesti sanatos si asteptam poze!
Si eu am primit in sf masina dupa 5 luni de cand am comandat-o. ( CEED GT MT ) Revin cu un jurnal de bord.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
5 luni zici? Deci mai am de asteptat
.
Sa le stapaniti sanatosi si multi km fara incidente!

Sa le stapaniti sanatosi si multi km fara incidente!
Nice! Sa le stapaniti sanatosi! Curiozitate... v-au acordat discountul de 1% pt fiecare zi lucratoare de intarziere + acoperit discountul rabla (daca ati optat)?
Da, am primit 700 euro inapoi + set de cauciucuri de iarna pirelli . 1.6 nu intra in rabla, nu a avut ticket
Macar atat! 

Salutare,
Revin cu update pt cine a urmarit pana acum (reminder: comanda sfarsitul lui Iunie, livrare in acte pana pe 30 Septembrie, in Octombrie nu aveam data de fabricare): pe 22 Noiembrie m-a sunat dealerul sa achit masina in ziua aia, ultima de Rabla, sa beneficiez, ca cica tocmai s-a produs masina. Am achitat-o, iar saptamana trecuta (miercuri?) m-au anuntat ca Joi pleaca din Arad si Luni se ridica. Luni m-au anuntat ca nu a venit tirul, ca sunt restrictii de circulatie, Marti nimic, Miercuri am sunat eu si 'tocmai ce a ajuns', iar azi am ridicat-o.
Dupa abureli de genul: nu avem raspuns de la fabrica, s-a decalat productia, nu avem nicio informatie, a intrat Xceed hibrid in productie si le-a decalat pe toate etc., dupa ce inclusiv azi la ridicare baiatul a venit dupa 45 de minute fata de ora stabilita si dupa cateva apeluri la care nu mi-a raspuns, concluzionez ca de cei de la AUTONET trebuie sa te feresti daca vrei sa dai o comanda. Sunt de o lipsa masiva de profesionalism si merg cu vrajeli.
Ne auzim probabil pe Jurnal de bord.
Revin cu update pt cine a urmarit pana acum (reminder: comanda sfarsitul lui Iunie, livrare in acte pana pe 30 Septembrie, in Octombrie nu aveam data de fabricare): pe 22 Noiembrie m-a sunat dealerul sa achit masina in ziua aia, ultima de Rabla, sa beneficiez, ca cica tocmai s-a produs masina. Am achitat-o, iar saptamana trecuta (miercuri?) m-au anuntat ca Joi pleaca din Arad si Luni se ridica. Luni m-au anuntat ca nu a venit tirul, ca sunt restrictii de circulatie, Marti nimic, Miercuri am sunat eu si 'tocmai ce a ajuns', iar azi am ridicat-o.
Dupa abureli de genul: nu avem raspuns de la fabrica, s-a decalat productia, nu avem nicio informatie, a intrat Xceed hibrid in productie si le-a decalat pe toate etc., dupa ce inclusiv azi la ridicare baiatul a venit dupa 45 de minute fata de ora stabilita si dupa cateva apeluri la care nu mi-a raspuns, concluzionez ca de cei de la AUTONET trebuie sa te feresti daca vrei sa dai o comanda. Sunt de o lipsa masiva de profesionalism si merg cu vrajeli.
Ne auzim probabil pe Jurnal de bord.
Am primit si eu data de fabricatie in cele din urma, 13 Ianuarie.
Si eu am primit in dimineata asta tot pt 13 Ianuarie, dar este o estimare de intrare in productie... poate sa sufere modificari asa ca nu-mi fac planul ca masina sa ajunga mai devreme de feb.
Din ce am inteles estimarea poate fi decalata cu o zi - doua.