Astazi trebuia sa ajung la cei din Jilava sa discutam despre comanda și statusul ei. Din păcate nu am mai reușit să ajung, dar am sunat dealerul. După 20 de min de discutii, pot sa zic mai aprinse, am ajuns la concluzia că ești la mana lor și nu ai ce sa faci. Mi s-a spus că Poliția trebuie să înregistreze actele, etc...și după se pot scoate nr rosii. Știu că instituțiile statului se mișcă extraordinar de greu, din cauza birocrației, oamenilor incompetenți, nepotisme, samd dar amânarea de pe o zi pe alta îți consuma răbdarea.
Într-o notă mai pozitivă, după 2 ore m-au sunat și mi-au comunicat că e TOTUL GATA. Politia și-a făcut treaba, colegul de la IMG a plecat sa ia numerele și mâine dimineață mă duc să ridic mașina.
Sincer mă așteptam la mai mult profesionalism din partea lor, exceptând instituțiile statului- nu o sa se schimbe prea curând ceva, e mult de munca la asta.
Gustul amar lăsat după 3 luni și jumătate de așteptare, 2 mașini, configurații peste configurații, drumuri, bani cheltuiți pe drumuri, stat la cozi pentru diverse acte, etc mă vor face sa scriu la final un feedback foarte detaliat, cu poze, mailuri, etc direct către KIA Romania.
Poate nu rezolv nimic, dar vreau sa știu că am făcut ceva în privința asta.
Din fericire pentru ei, îmi place mult prea mult KIA, de aceea am renunțat la Skoda, VW, Ford. Greșeala mea, poate in altă țară nu dai de astfel de probleme....
Revin mâine cu niste poze cu mașina