Lista asteptare masina
Re: Lista asteptare masina
Cosmin,
Citește postul meu de mai sus si o sa vezi ca eu am schimbat comanda cu un star+optionale care a ajuns mai avantajos decât GT line+optionale care îl comandasem eu inițial, plătit doar 550 euro in plus.
Când mi s-a oferit aceasta mașina, mai era una identică, doar ca era alba, și eu am luat-o dark pentamethal.
Acum astept sa vina întrucât era la Arad, am promisiuni va ajunge vineri, sau marți-miercuri.
Îmi pare rău pentru situația ta și sper sa o rezolvi cât mai in avantajul tău.
Citește postul meu de mai sus si o sa vezi ca eu am schimbat comanda cu un star+optionale care a ajuns mai avantajos decât GT line+optionale care îl comandasem eu inițial, plătit doar 550 euro in plus.
Când mi s-a oferit aceasta mașina, mai era una identică, doar ca era alba, și eu am luat-o dark pentamethal.
Acum astept sa vina întrucât era la Arad, am promisiuni va ajunge vineri, sau marți-miercuri.
Îmi pare rău pentru situația ta și sper sa o rezolvi cât mai in avantajul tău.
Legat de masini pe stock, inainte de a ma decide si a ahizitiona XCeed, mi s-a spus ca mai exista 2 GT-line manuale on stock. Doar ca una era hatchback (fiind prea mica pentru ce caut eu) si una SW dar era pe undeva pe la 30K euro (banuiesc ca full).
Tind sa cred ca este aceeasi situatie la toti dealerii, cel putin in Bucuresti. Nu pot onora comenzile deja date pentru ca a aparut un model nou si il promoveaza la greu. Desi nu stiu cat de legal este acest lucru, sa nu mai spun de moral.
Iti recomand modelul nou daca acesta corespunde criteriilor tale. (sfat: incearca la mai multi dealeri pentru ca atunci cand verifica auto pe stock din baza de date comuna, nu sunt afisate si cele ce sunt achizionate direct de dealer si sunt expuse). Mergi direct la ei si vezi ce rezolvi.
Succes si rabdare!
Tind sa cred ca este aceeasi situatie la toti dealerii, cel putin in Bucuresti. Nu pot onora comenzile deja date pentru ca a aparut un model nou si il promoveaza la greu. Desi nu stiu cat de legal este acest lucru, sa nu mai spun de moral.
Iti recomand modelul nou daca acesta corespunde criteriilor tale. (sfat: incearca la mai multi dealeri pentru ca atunci cand verifica auto pe stock din baza de date comuna, nu sunt afisate si cele ce sunt achizionate direct de dealer si sunt expuse). Mergi direct la ei si vezi ce rezolvi.
Succes si rabdare!
Salut Adeezah. Da l am citit si tocmai de aceea te intrebasem daca tie ti au găsit o masina cu cutie manuală stoc. Eu vreau 1.4 t gdi si 7DCT si pare ca nu au nimic la un cost rezonabil. KIA ROMAUTO si MIT vad tot stocul din țară ai dreptate. Nu as vrea sa renunț la automată, a fost unul dintre criteriile principale de alegere ...ma bucur ca totusi au gasit o solutie ok pentru tine. Eu am comandat masina in august 2019 deci se pare ca am fost ghinionisti amândoi. O sa le cer niste disponibilități cu manuală pe Xceed si Ceed ..
Ciorelu nu ma deranjează sa merg spre Xceed si Proceed dar nu la 25 sau 27 k euro. Eu voiam clar ceva sub 20 k EUR si negociasem si configurasem ceva im buget si cu rabla. Dacă mă duc la Autonet sau IMG nu stiu cum va funcționa tichetul adeverința de la Taxe si Impozite a expirat iar Xceed 1.4 t gdi manual are emisii mai mari decât 7dct deci nu stiu daca e eligibil rabla. Un circ total cu această rețea de dealeri Kia si cu această fabrica din Zilina
Ciorelu nu ma deranjează sa merg spre Xceed si Proceed dar nu la 25 sau 27 k euro. Eu voiam clar ceva sub 20 k EUR si negociasem si configurasem ceva im buget si cu rabla. Dacă mă duc la Autonet sau IMG nu stiu cum va funcționa tichetul adeverința de la Taxe si Impozite a expirat iar Xceed 1.4 t gdi manual are emisii mai mari decât 7dct deci nu stiu daca e eligibil rabla. Un circ total cu această rețea de dealeri Kia si cu această fabrica din Zilina
Salut Cosmin,
Si eu sunt in aceeasi situatie, am comandat masina la MIT Baneasa pe 22 august, Ceed 1.4 T-GDI 7DCT STAR + optionale cu luna de productie Octombrie. La mine in contract la termen livrare scrie asa : 60 - 90 zile lucratoare de la data platii avansului si (21 zile calendaristice din momentul incasarii pretului integral in contul vanzatorului).
Deci pot sa-mi iau gandul de la discountul Rabla.
Si eu sunt in aceeasi situatie, am comandat masina la MIT Baneasa pe 22 august, Ceed 1.4 T-GDI 7DCT STAR + optionale cu luna de productie Octombrie. La mine in contract la termen livrare scrie asa : 60 - 90 zile lucratoare de la data platii avansului si (21 zile calendaristice din momentul incasarii pretului integral in contul vanzatorului).
Deci pot sa-mi iau gandul de la discountul Rabla.
Imi pare rau sa dau de un confrate cu Ceed in aceeasi situatie. Eu am plătit avansul pe 23 august
Eu i am luat tare si mi au spus sincer ca nu imi pot garanta nici macar ca se produce in noiembrie.
Dar nu las lucrurile asa. Legislația AFM ne protejează in astfel de situație si obliga vânzătorul sa suporte prin discount contravaloarea tichetului pierdut. In 99 la suta dintre cazuri dau dreptate vu.oaratorului.Eu merg marti sa discut ca sustin ca incearca o prioritizare a comenzilor. Sunt curios tie cand ti au spus că au noutăți..? Eu daca nu primesc o data estimatica de producție acceptabilă imi cer avansul înapoi si ma duc la unii care doresc să vândă masini
Dar nu las lucrurile asa. Legislația AFM ne protejează in astfel de situație si obliga vânzătorul sa suporte prin discount contravaloarea tichetului pierdut. In 99 la suta dintre cazuri dau dreptate vu.oaratorului.Eu merg marti sa discut ca sustin ca incearca o prioritizare a comenzilor. Sunt curios tie cand ti au spus că au noutăți..? Eu daca nu primesc o data estimatica de producție acceptabilă imi cer avansul înapoi si ma duc la unii care doresc să vândă masini
Am vorbit miercurea trecuta cu dealer-ul si cica nu stie nimic, nu promite nimic , e total pe langa. Astia vand masini doar din vrajeli cu livrare la Sf Asteapta
. Te rog sa ne spui si noua concluzia dupa ce discuti marti cu ei, sa stiu daca le fac si eu o vizita.

- cioraneanuflorin
- Auto: Ceed3- 1.4 TGDI 7DCT
Omg, situația nu s-a schimbat nici după un an! Anul trecut pe vremea asta întârziau livrările chipurile din cauza cerinței mari de motoare 1.4 t-gdi, acum o baga pe asta cu model nou bla, bla. Păcat de mașină...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
S a schimbat doar scuza. Însă tot cam 4 5 luni durează.
Va tin la curent si poate ne coordonam sa punem un pic de presiune colectivă pe ei.
Va tin la curent si poate ne coordonam sa punem un pic de presiune colectivă pe ei.
-
- Auto: Kia ceed 1.4 tgdi star
Acum sincer va văd pe unii ca așteptați 4,5 sau chiar 6 luni, sincer eu am așteptat 3 comanda plasată în 15 aprilie, luna de comandă iunie întrat în fabricație 19 iunie, ajuns în tara la Curtici pe 5 iulie, plata făcută în același zi livrat cum spuneam în 17 iulie
-
- Auto: CEED GT Line 1.4 T-GDI 7DCT
Pe 30 septembrie am plătit și eu avansul pentru o Kia Ceed, și deși nici măcar nu aveam aprobarea de la finanțator pentru leasing, dealerul a insistat să plătesc avansul atunci, astfel încât mașina să intre pe lista de comenzi din octombrie și în producție în noiembrie.
M-am conformat cu gândul că o să am mașina de sărbători, acum încep să cred că mă prinde primăvara în RATB.
Sper, totuși, că se vor remedia problemele astea cât mai repede.
M-am conformat cu gândul că o să am mașina de sărbători, acum încep să cred că mă prinde primăvara în RATB.
Sper, totuși, că se vor remedia problemele astea cât mai repede.
In sfârșit o veste buna. Mâine ma duc sa ridic mașina. Astăzi am rezolvat și cu RCA+Casco, iar pentru asta îl recomand cu caldura pe colegul nostru Andrei ! Altul mai bun nu gasiti.
Am intalnit si romani fericiți
felicitări man. Ne bucurăm zici ca am comandat Rolls Royce
Sa o conduci cu placere!
Te asteptam si cu poze, sa vedem si noi minunatia.

Felicitari Adeezah. Sa o stapanesti sanatos si multi km fara incidente. Asa e, am ajuns sa ne bucuram de parca am luat un supercar si parca l-am luat moca, nu am platit pentru el....
Entuziasmul mare, rezultatele pe jumătate.
Ajung la ora 15.00 la reprezentanta, mi se spune ca cei de la service au trebuit sa ii fac update de soft și sunt probleme deoarece sunt niște bug’uri. Deci implicit nu pot sa ridic mașina pana săptămâna viitoare când se rezolva.
Am discutat puțin cu domnii, am vrut sa iau mașina așa urmând sa merg eu săptămâna viitoare pentru update-ul respectiv dar mi s-a pus ca nu este bine deoarece computerul de bord nu afișează nimic (eu cred ca este o problema cu computerul de bord care trebuie înlocuit, deoarece mi s-a spus ca e posibil sa dureze mai mult). Am și verificat treaba asta și într-adevăr, computerul de bord nu funcționa.
Drept urmare, am cerut mașina de schimb, și mi s-a oferit o Kia Rio noua. Măcar atât, zic și eu.
Atașez niște poze așa de început.
Ajung la ora 15.00 la reprezentanta, mi se spune ca cei de la service au trebuit sa ii fac update de soft și sunt probleme deoarece sunt niște bug’uri. Deci implicit nu pot sa ridic mașina pana săptămâna viitoare când se rezolva.
Am discutat puțin cu domnii, am vrut sa iau mașina așa urmând sa merg eu săptămâna viitoare pentru update-ul respectiv dar mi s-a pus ca nu este bine deoarece computerul de bord nu afișează nimic (eu cred ca este o problema cu computerul de bord care trebuie înlocuit, deoarece mi s-a spus ca e posibil sa dureze mai mult). Am și verificat treaba asta și într-adevăr, computerul de bord nu funcționa.
Drept urmare, am cerut mașina de schimb, și mi s-a oferit o Kia Rio noua. Măcar atât, zic și eu.
Atașez niște poze așa de început.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.