nu e chiar asa dealerul ar trebui sa fie interfata intre mine, clientul care plateste si fabrica - importator - transportator. pentru ca de asta castiga procente din fiecare masina vanduta, sa faca contract cu mine si sa imi spuna in ce stadiu este masina, cand e termenul de livrare, etc. dar la kia sistemul este departe de a fi bine pus la punct.Johnny27 wrote:In principal dealerii eu cred ca stiu unde se afla masina, dar nu iti poate spune nimic sigur pentru ca nu depinde de ei. Nu ei le verifica la Pitesti, nu ei le transporta, etc...De ce sa iti spuna ca vine in 2 zile, cand poate sa intervena ceva si sa ajunga masina in 4. Tu il faci mincinos si omul nu are nici o vina. Daca la magazin nu a venit laptele este de vina vanzatorul?...Haideti sa fim realisti si sa recunoastem ca dealerii sunt o rotita in acest mare angrenaj : fabrica, importator, transportator, dealer. Asa ca nu toate cele care se intampla sunt din vina dealerului.
Comanda septembrie
Cee'd 1,4 LX BEST black pearl IS-&9-MFM - 250000km
Opel Mokka 4x4, 1.4l 140CP
jurnal de bord: viewtopic.php?t=1126
-
- danezul
- Auto: Cee'd LX Best 1,4 Benzina
@cmg_george am asteptat cam trei saptamani dupa ce am platit masina. Acum ma bucur de ea. Din pacate, trebuie sa revin la o idee: dealerii si intreg sistemul din Ro nu sunt cel mai bine pregatitzi pentru o astfel de provocare.
Sa lasam supararea. Prin aceleasi furci caudine am trecut si eu. Astept cu nerabdare sa primesti masina si sa te vad la volanul acesteia. Asteptare cat mai usoara. Mai ai un pic. Numai bine.
Sa lasam supararea. Prin aceleasi furci caudine am trecut si eu. Astept cu nerabdare sa primesti masina si sa te vad la volanul acesteia. Asteptare cat mai usoara. Mai ai un pic. Numai bine.

Kia Ceed 1.4 T-GDi 6MT BEST Blue Flame
ODO: 1200
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=165&t=25685
Cee'd LX Best 1,4 Benzina Mars Red Siguranta in trafic prin respect
BV 77 SPD ODO 141.520
Jurnal de bord http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?f=5&t=704 Stiri auto moto
ODO: 1200
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=165&t=25685
Cee'd LX Best 1,4 Benzina Mars Red Siguranta in trafic prin respect
BV 77 SPD ODO 141.520
Jurnal de bord http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?f=5&t=704 Stiri auto moto
@cmg_george: nu dispera si fa abstractie de ce iti spune dealeru'!! masina vine cand o sa vrea ea !!
...nu stiu daca te linisteste sau nu, dar eu platisem deja 2 rate la banca iar CASCO era in a doua luna de functionare cand a mi-a venit masina!!! si atunci cand o sa vina barza si la tine, nu uita sa le ceri ca sa le ceri sa iti modifice data de valabilitate a CASCO la data de pe proc verbal de receptie al masinii
la mine asa au facut - CASCO la BCR
bafta si asteptare usoara!!!

bafta si asteptare usoara!!!
cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?
Dorele, ne mai tii mult ma?
-
- Auto:
Nu credeti ca ar fi util sa facem si pe topicul asta un tabel cu cei care au depus avansul in SEPTEMBRIE? Exista asa ceva pentru cei cu avans in octombrie. Ar fi mult mai usor de urmarit livrarea masinilor. M-as ocupa eu ... numai ca nu prea ma pricep la forum-uri, upload ... etc. In caz ca cineva isi va pleca urechea la rugamintea mea declar de pe acum ca am platit avansul pe 29 septembrie. Multumiri anticipate.
Kia Ceed 1.6 HP LX BASE 115 HP + Optionale
pai urmariti ce s-a postat la comenzile de octombrie si faceti si voi. avand in vedere ca pe speradsheets se pot face mai multe sheeturi in acelasi document, ar fi interesant un proiect in care sa se vada mai multe luni.
-
- Auto:
pentru a edita lista trebuie sa aveti cont pe gmail. inca o data va zic, cititi topicul cu comenzile de octombrie
-
- Auto:
Astazi trimit e-mail la dealer si-mi raspunde ca masina este produsa si ca a primit programarea pentru transport. Ma asteapta saptamana viitoare sa achit masina
.
Sunt curios cum evolueaza cursul la EURO si daca se scoate taxa de prima inmatriculare.
Tot azi un prieten m-a sunat sa-mi spuna ca a dat comanda la un Cee'd SW 1.4 CLASSIC. Nu l-a comandat la dealerul din Pitesti, ci in Bucuresti datorita "tratamentului" financiar (curs valutar al BCR + 1.5%)
Este adevarat ca daca platesti factura dealerului care are un cont la BCR, banca percepe 5 lei +1.5% din suma depusa?

Sunt curios cum evolueaza cursul la EURO si daca se scoate taxa de prima inmatriculare.
Tot azi un prieten m-a sunat sa-mi spuna ca a dat comanda la un Cee'd SW 1.4 CLASSIC. Nu l-a comandat la dealerul din Pitesti, ci in Bucuresti datorita "tratamentului" financiar (curs valutar al BCR + 1.5%)
Este adevarat ca daca platesti factura dealerului care are un cont la BCR, banca percepe 5 lei +1.5% din suma depusa?
Kia ceed 1,6 EX GSL ESP+climatronic+oglinzi exterioare pliere electronica+senzori parcare, oil blue,comanda 11.09,seria~20.11,ridicata 14.12, AG-15-AVS, 120.000km
Johnny, am platit integral pe 22.11 si sper sa ne vina masinutele saptamana viitoare. Ca fapt divers, exista vreun criteriu dupa care se repartizeaza masinile?...ma refer la diferenta de data intre anumiti clienti. Ca de ex., Stanvaleriu si multi altii care inca nu au platit masina sau care in cel mai rau caz nu au primit seria.
Kia Cee'd 1.4 GSL LX, Black Pearl + GPL